Új hozzászólás Aktív témák

  • ToniSoprano

    addikt

    válasz jim bcs #80952 üzenetére

    Ja legközelebb okosabb leszek és előbb kérdezek, de teljesen tudatlan voltam a témában.

    Mondjuk az alapelvárásaimat teljesítette ez a kütyü, egész csöndes, 3 év gari van rá. Nekem a gép tűrhetően gyors, az windows 7-ben UEFI-vel a bekapcs. gomb lenyomása után 25 mp, alatt megjelenik az asztal, és ez a saját HDD-vel. 1-2 éves játékok elmennek rajta. A 8.1-ben fast startup (nem cold boot) UEFI-vel 16 mp volt, de valahogy nem tudtam megszokni, bár az egyszerűbb, letisztultabb grafika tetszett.

    Igazán az kérdés rákapok-e a játékokra, időnként szoktam játszani, nekem a lövöldözős, járkálós, történetes annyira nem jönnek be, Rally-s, versenyzős, FIFA-s, NHL-es, meg a Warcraft szerű játékok a kedvenceim, erre kb. elég ez a gép úgy gondoltam. Mondjuk utólag jobbat vehettem volna, de ez a tanulópénz. Féltem attól is ha nagyon erős procit, garfikus kártyát veszek akkor zúgni fog amit annyira nem szeretek, de látom normális ventikkel ezt is meglehet már oldani.

    Mivel korábban notebookjaim voltak, azt sem tudtam kb hogy épül fel egy asztali gép, mostmár azért jobban látom milyen csatlakozók vannak, kellenek. Azt nem tudom meddig működik a gép, alaplap, táp, majd meglátjuk 3 évig légyen ez az Imperial gondja.

    Azért köszi a tanácsokat, legközelebb kérdezek előbb.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák