Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz Dyno #7350 üzenetére

    "Én annyit mondanék, hogy renbden legyen ez a téma, vesézgessétek, de ilyen böszmeségeket ne írkálj, mert félre vezető nem is kicsit."

    Kedves Dyno!

    Nem az "őszödi beszédből" idéztem, szóval nem "böszmeség" volt az. :D

    Nagyon jól tudom, hogy mit akartam írni, s pontosan azt is írtam. Úgy gondolom, hogy mindenki ott vásárol, ahol számára szimpatikus.

    Számomra viszont az is fontos, hogy az adott forgalmazó teljes mértékben jogkövető magatartást mutasson, s a törvényeknek megfelelően működjön.

    Én elvárom a teljes jótállást, amit a törvény előír és garantál. S nem kívánom egy fillérrel sem támogatni azt a vállalkozást, amelyik nem ennek megfelelően jár el.

    Szerencsére elég nagy a piaci kínálat, van alternatíva. ;)

    S igen... olyan vállalkozás esetében, amely ügyel arra, hogy törvényesen működjön nagy valószínűséggel nem fog "elhajtani a francba" (így fogalmaztál), ha a jótállási időtartamon belül (vagy akár azt követően) hozzájuk fordulsz.

    A "Bluefish" és "Mistral" féle üzletek ideje lejárt. Igaz... azok soha nem is működtek törvényesen. Megjegyzem bele is buktak.

    Én a magam részéről még ismeretlenül is arról a boltról feltételezem a jót, amely - ismét maradjunk a konkrét esetnél az egyszerűség kedvéért - az FSP Aurum tápegységet nem 24, hanem 60 hónap jótállással értékesíti.

    Ezért aztán a magam részéről csak utóbbi cégeket tudom ajánlani bárkinek.

    Egyébként pedig tényleg mindenki ott vásárol, ahol akar. :)

    Üdv: Piftuka

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák