Új hozzászólás Aktív témák

  • CsigaGyilkos

    aktív tag

    Sziasztok!

    Konfig építés közepén állok és már csak tápot (és SSD :DDD) kell választanom. A következő konfigba keresek tápot:
    Asrock fatality prof, I5 4670K (4200-4500MHz-n túlhajtva) 2x4gb memória, R9 290, 1 SSD, 2 HDD, dvd író, sok venti, +lehet teszek bele külön hangkártyát.
    Ami még fontos, hogy moduláris tápot szeretnék.

    Tápok amiket nézegettem:
    - Cooler Master G650M: teszt alapján megtetszett + az is, hogy: "Emellett kompatibilis a Haswell processzorok C6/C7 energiatakarékossági állapotával."(Ebből a cikkből idézve.) Viszont sokan írták, hogy a belseje nem túl megbízható... :( (~20K)
    - Corsair CX600M: Ez az ajánlott kategória. Viszont nem tudom, hogy kompatibilis az új Haswell processzorokkal?
    - FSP Aurum CM 650 ATX: EGyértelműen premium kategória... bárhol olvasok róla csak dicsérik. Viszont 2 gondom is van vele: 1. Nem tudom, hogy elbírna-e r9 290 cf-et. Nem írtam, mert egyenlőre nincs is tervbe véve, viszont később lehet, hogy kipróbálnám... Pontosabban, akkor van értelme szvsz. ilyen tápot venni. Ezért jó lenne tudni. 2. Az ára. (~33K) Ha nem bírja el a cf-et, nincs értelme ekkora tápot venni. Igaz a kisebb 550W változata sem sokkal olcsóbb. (~3K)

    Adott a kérdés: szerintetek megéri azt a +10K többletet az FSP táp? Tudtok ajánlani olyan 22K körüli tápot ami: minőségi (halk, nem melegszik), moduláris? Előre is nagy köszönet. :R

    [ Szerkesztve ]

    Visca el Barcelona!

Új hozzászólás Aktív témák