Új hozzászólás Aktív témák

  • Gyurci97

    csendes tag

    Sziasztok!
    Én is a segítségetek kérném. A tápegységem az utolsókat rúgja és a jövő héten tervezek egy újat venni,a lehető leghamarabb.
    Viszont mivel nem nagyon értek hozzá,megkérnélek titeket arra,hogy ajánljatok jó minőségűt.
    A régi tápom egy 4 éves LC-Power LC420H-12. Többen mondták,hogy ez már elavult és "a 12V köre csak 15A-ig terhelhető, ami nem elegendő a géped alkatrészeihez. Korszerű táp szükséges, legalább 2x12V, vagy egy bika 12V körrel."-írták nekem egy másik fórumon,meg "ezen kívül a táp tele van alacsony üzemi hőtűrésű JunFu kondenzátorral. Ezen kondik bekrepálási ideje nagyjából a jelzett időszakkal azonos. Ha kicserélteted őket minőségi 105C°-ra hitelesített cuccosokra még mindig nem százas tápot kapsz, mert a túlterheléskor pozitív feszültség megfutás a beépített túlfeszültség védelem hiányban kinyírhatja a gpu vrm áramköreit."

    A mostani konfigurációm:
    -Windows 7 Ultimate x64 SP1
    -AMD Phenom II X2 555 3.20 GHz 4 magossá magkioldva,egy ARCTIC COOLING Alpine 64 Pro Rev. 2 hűti
    -4GB RAM DDR3
    -ATI READON HD 5750 1GB
    -ASRock M3A790GXH/128M USB 2.0

    Egy olyan táp kéne ami ezt elbírja és októberig tervezem felfejleszteni a gépet(hogy fusson rendesen a Battlefield 4),szeretnék belerakni még +4GM RAM-ot és valószínűleg egy Radeon HD 7870 2GB-t. Tehát olyan kéne,ami ezeket is elbírja. Szeretném,hogy jó minőségű legyen és megbízható,hogy a következő pár évben ne legyen gondom vele. És azért jó lenne egy 20.000 alatt megállni,de ha csak felette van normális minőségű,akkor nem számít a pénz.

    Köszi szépen!

Új hozzászólás Aktív témák