Új hozzászólás Aktív témák

  • stargazer

    senior tag

    szevasztok!

    az a helyzet hogy az ünnepek előtt utolsó nap tudtam csak beszerezni az ajándékot. sajnos nem gondolt bele eléggé egyikünk sem hogy mi lesz a táppal. a boltos srác rendes volt, mert gondolt rá hogy a meglévő 300W codegen nem lesz elegendő, így átmenetileg adott egy 430W-os HKC-t. otthon aztán összeraktam, elindítom, öröm, turkálás a biosban (csak alap dolgok, semmi tuning), újraindít, sötét képernyő. azt hittem tönkrevágtam az alaplapot. 100X próbáltam, semmi. nézem nézem, húha, miért is van itt (20+)8 tűs alaplapi csatlakozás...? ezen a tápom meg csak (20+)4 tűs van. megnézem az alaplap leírását, legalább 500W-os táp kell az alaplapnak. kiderült hogy az volt a csoda hogy egyáltalán el tudta indítani a gépet. oké, de feltétlenül kell az 500W? nem vagyok híve a feleslegesen nagy tápoknak, de lehet hogy tényleg kelleni fog a konfignak:

    AMD AM3 Phenom™ II X4 945
    Gigabyte GA-770T-UD3
    2x2gb corsair ddr3 1600 xms3 dhx
    gainward gtx460 1gb

    sztetek? ha kisebb is elég, de mondjuk minőségi, és jó hatásfokú, akkor inkább azt választanám, és a lényeg ugye hogy 20+8 tűs legyen. ti mit ajánlanátok a konfighoz? előre is köszi.

    Fegyverben réved fönn a téli ég, kemény a menny és vándor a vidék, halkul a hó, megáll az elmenő, lehellete a lobbant keszkenő...

Új hozzászólás Aktív témák