Új hozzászólás Aktív témák

  • vzsryl

    nagyúr

    válasz hoffman_ #16256 üzenetére

    Ezek közül egyértelműen az Enermax. Jobb minőségű mindnél, de olcsóbb némelyiknél. Még a Seasonic is jó vétel lenne. De milyen géphez kellenek ilyen erős tápok?

    (#16264): Seasonic S12II nem moduláris, csak az M12II-es tesója. Ebből a listából pedig egyértelműen a Seasonic a nyerő. Az FSP és a Be Quiet hasonló minőségű és hatásfokban sincs nagy különbség, ráadásul mindkettőben FSP bél van, de a Be Quiet-et saját maga tervezte, az FSP csak összerakta. A BQ-nak a nevében is benne van az előnye, talán a leghalkabb ventilátoros táp a piacon. A Seasonic is nagyon halk, aminél az Aurum hangosabb, de még az is nagyon jó zajszinttel rendelkezik.

    (#16263) Mr Manson: Szia!

    Enermax MODU82+ 525W. A Liberty is nagyon jó, de a MODU82+ csúcs minőségű volt a maga idejében, és még most is, csak nem rendelkezik Gold hatásfokkal, mint a mai Enermax-ok, de a 80+ Bronze-t bőven hozza, sőt majdnem Silver. A Cooler Master M520 hozzá sem szagol az Enermax-okhoz. A normális minőségű tápok között az Enermax a csúcs, és az M520-ban található Acbel pedig kb. a legalja gyártó, de még mindig sokkal jobb, mint a gagyi, veszélyes tápok.

    megprobaltam alairni, de a tollam nem fogja a monitort:/𝔹𝕒𝕔𝕜 𝕋𝕠 𝕃𝕚𝕗𝕖

Új hozzászólás Aktív témák