Új hozzászólás Aktív témák

  • Tika6

    tag

    Abszolút elhiszem, hogy tök jó ez a Super Flower Leadex Silver 550W, csak hogy ugrik be a gépembe? :D Pont tápot nem szerelgetnék laikusként, hogy egy tűvel odébb rakom, mint kellene, aztán elfüstöli a procimat vagy a videókarimat :|. Beviszem az iponba, hiába fizetnék érte, ki fognak röhögni, hogy csak náluk vásárolt cuccot szerelnek.

    A sok helyen megvásárolhatóknál maradva meg nem akarok izélni, hogy megveszem x ezerért az y alkatrészt, aztán olcsójánoskodom a tápon, de balek se szeretnék lenni, hogy többezret fizetek valamiért, amit nem fogok használni vagy érzékelni.
    Egy Seasonic G Series 450 miért kerül 6 ezerrel többe, mint egy Corsair CX 450M, mikor laikus szememnek annyival jobb, hogy nem Bronze, hanem Gold - amit, ha jól értem nem igazán fogok érzékelni. Vagy egy Be Quiet Pure Power is 3-mal több, pedig még fix kábeles is (de aztán Silver ám :D).
    Kicsit olyannak érzem, mint ha azt nézegetném, hogy a családi autónál, amivel Tescózok meg a gyereket viszem oviba, az egyik kiszemelt modellben ugyanúgy automata klíma, sávtartó, függönylégzsák, stb., csak a versenytárs márkáé 10%-kal drágábban 8,2 helyett 8,1 alatt gyorsul 100ra. Amit egyrészt nem fogok használni, de ha történetesen mégis, akkor nem fogom érzékelni a különbséget. Vagy rosszul érzem, és tényleg jobbak ezek többezerrel?

Új hozzászólás Aktív témák