Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
maestro87
őstag
válasz ígyvanferi #5897 üzenetére
Úgy ahogy megtanultam windowsra programot írni pár hét alatt, úgy telóra is majd megtanulom. Meg ahhoz tudok segítséget kérni ismerőstől.
-
meszi3
tag
válasz maestro87 #5895 üzenetére
Bejössz ide a tajparaszt nagy pofáddal, belefröcsögsz a fórumozok képébe, kinyílvánítod a tudatlanságod majd mikor azt mondják nézz utána, hőbörögsz. Minek jössz ide kérdésekkel, ha nem érdekel az egész téma? Ezek után fennhangon hírdeted, hogy nincsenek is igényeid. Hát barátom gratulálok
Egyébként alapigazság: teli vagy üres tárcával nincs értelme a kérdéseknek. Kevés pénzért csak szart kapsz, max a színe lesz más, ha meg drága úgyis tud mindent. Telefonoknál szerintem 40-100 ezer között van értelme idejönni, amúgy felesleges.
-
fuximaxi
senior tag
válasz maestro87 #5901 üzenetére
Szívesen megnéznék egy két programot, amit windowsra kreáltál. Megkérdezhetem, hogy milyen programnyelv az, amit meg lehet tanulni 2-3 hét alatt? Több, mint 10 éve foglalkozom a témával, de nem merném kijelenteni, hogy megtanultam programot írni erre vagy arra a platformra.
Szépen kérlek, hogy pihend ki magad a téli szünetben, olvass sokat és utána próbálj meg értelmes kérdésekkel és válaszokkal visszatérni.
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
minasm3
tag
válasz maestro87 #5887 üzenetére
Szia!
Nem akarok beleszólni, de valószínű a hozzáállással van a baj. És nem mindenki más hozzáállásával, hanem...
Ez tipikus hétköznapi esete annak a viccnek, amikor bemondják a rádióban hogy az autopályán egy hülye a forgalommal szemben halad... mire az autós: egy hülye? az összes!...
De ha olyan nagy szaki vagy a windowsban, még egyszer leírom, hogy te is megértsd: Egy olcsó (15ezer ft körüli) telefonra ICS-t várni... olyan mint egy régi 386-os gépre Win7-et telepíteni... nincs az az Isten...[ Szerkesztve ]
-
fuximaxi
senior tag
Megnézve az általad vázolt lehetőségeket. Vagy az Xperia P vagy a Galaxy SII-t választanám, ami egy picivel drágább.Kijelzőben szerintem a Sony a jobb prociban pedig a Samsung. Menj be egy telenor üzletbe, tapicskold meg mind a kettőt, és az alapján válasz, hogy neked melyik tűnik használhatóbbnak.
[ Szerkesztve ]
Ha segítséget szeretnél kérni, akkor azt ne privátban tedd. Valószínűleg mások is tudnak segíteni illetve nem csak neked lehet szükséged az információra.
-
xrvman
őstag
Nem tudom miért ez a topik " Melyik okostelefont vegyem? " címe, ha 3x feltett kérdésére sem kap választ az ember?
Tán az a baj hogy keresni kell nekik is?
Megváltozott az emberek hozzáállása, ha ez így folytatódik tovább ez is megy a süllyesztőbe.Tehát,
szándékosan nem írok összeget, mert nem 20eFt os készüléket szeretnék, de egy normális ár-érték arányú telefont, amiben van előlapi kamera, azt igen.(Skype lenne használva.)
Ami nekem van Incredible S áráért mégsem szeretnék venni. -
Roli93
csendes tag
A Telenor One touch S és az Alcatel OT 995 az ugyan az a telefon? Esetleg hol érdemesebb megvenni, a mediamarkt-ba vagy a telenornál?(garancia miatt)
[ Szerkesztve ]
-
maestro87
őstag
Az igen! És még én vagyok a paraszt. LOL
Mert alatta nem tudtok ajánlani, az nem csak az én bajom. Ezek szerint Mo-on sosem volt válság ha mindenki aki betéved ide az 40 ezer forint feletti telefont fog vásárolni. 40k felett még én is tudnék ajánlani telót, de alatta jelentkezik az igazi kihívás!
Nekem ne mondják azt, hogy nézzek utána (meg senkinek), mert az emberek itt a fórumon szeretnének tájékozódni, utána nézni! Mellesleg a témában járatlan ember azt sem tudja, hogy hol nézzen utána, csak hosszas keresés után találna valami hasznos infót, mint pl. a gsmarena.com-ot. Mert milyen dolog az szerinted, hogy megkérdezi az ember pl. a hardverigényét az android x.x verziónak és azt mondják rá, hogy nézz utána, ott a google, de gyakoribb esetben nem mondanak rá semmit. Akkor hol fórum ez? Ez csak egy példa volt, és sajnos nem csak az én kérdéseimre nem szokott jönni a válasz az ilyenek miatt mint te, mert eltűnik a kérdés a sok OFF válaszban.(#5905) fuximaxi: Ha az ember már tud egy programnyelven programozni alapfokon, akkor már a többit könnyebben elsajátítja. Persze nem valami haszontalan játék programra kell gondolni, mert olyat tényleg nem tudok és nem is akarok, hanem egyszerűbbekre, amivel lehet pl. vezérelni egy robotautót. Androidra is csak ilyen szintűt szeretnék majd.
(#5906) minasm3: Mondtam én egy szóval is, hogy elvárom tőle? Én csak kérdeztem, hogy lehet-e, de persze csak az x. hsz. után jött a válasz, hogy nem bírná futtatni. Akkor kinek a hozzáállásával van a baj, ha ti nem méltatjátok az embert még arra sem, hogy elolvassa és értelmezze a hozzászólásomat és emiatt kell a következő hsz-ben is feltennem ua. a kérdést. Vissza lehet olvasni pár hsz-t. ha nem hiszed.
Na a viszontnemlátásra!
-
Švejk
őstag
válasz johnny82 #5900 üzenetére
LG Optimus L9, Samsung Galaxy SII, Xperia P ajánlható.
Roli93 Igen. Ott, ahol olcsóbb, tehát szerintem a norvégoknál.
Kanzel Valóban, jó az Xperia P, szerintem bevállalhatod, Továbbá megnézheted a Galaxy S Advance-t is, bár az kicsit olcsóbb, persze gyengébb is.[ Szerkesztve ]
-
meko1
tag
noha minden hozzászóló témábaillőnek itélte a kollega némelykor,megengedem,kissé rosszul föltett és leragált
felvetéseit,neki is igaza van ám némely dologban!>>>>>én meg nem akarom ezt a vitát ragozni,mindenesetre,aki válaszként a gsmarena.com oldalt kínálja,szóval az jólértesült lehet/belőle/,de választ nem ad,ugyanis,ha én sokféle telefont ismernék,vagy ismeretségi körben ezzel töltenénk a drága időnk/mármint egymás szerkentyüi "értékelésével",hát...akkor nem tenném fel a /hülye/ kérdéseimet>>>>
konkrét kérdés,konkrét válasz/nyilván saját tapasztalati alapon/,ez a fórum nem erre való?
természetesen nagy segítség lehet az is,ha valaki összegyűjti a telefon-rendszerező,-értékelő,-összehasonlító
stb oldalakat,az android "szótárt",vagy a /vélt/ legjobb beszerzési forrásokat,de ez nem a fórum témája,maximum,mint első hozzászólás része uff -
Švejk
őstag
CSAK EGY RÖVID KÉRÉS: LÉGYSZÍVES FEJEZZÉTEK MÁR BE EGYMÁS ÖLDÖKLÉSÉT
Azzal, hogy egymást nyírjátok, tudomást sem vesztek egyes felmerülő kérdésekről, érteném ezt mindkét félre. -
meko1
tag
bocs előbb,kissé mérgesen elfelejtettem,kösz a készülék-tippet,most már van minek utánanéznem pl. a
gsmarena.com-on,meg az eladóknál,dönteni meg úgyis nekem kell,nemdebár? üdv -
Johnny194
aktív tag
sziasztok!
sürgős! függetlenül 50-60 ezer forint környékén mi most legjobb választás?
ami fontos: kijelző, design
kevésbé: kamera, adatátvitelHogy kell az aláírást szerkeszteni?
-
minasm3
tag
válasz honda 1993 #5915 üzenetére
Pedig az Alcatel feliraton kívül teljesen ugyanaz a két telefon...
Vagyis egy telefon két néven.[ Szerkesztve ]
-
minasm3
tag
-
meszi3
tag
válasz maestro87 #5911 üzenetére
nézd
ad1: idejössz 0 értsd ZÉRÓ jártassággal a témában, szóval Neked édesmindegy mit veszel. Komolyan. A kérdésed pedig miszerint "legyen a legóccsób és semmit nem kell tuggyon" egy ilyen fórumban irreleváns. Leveszel a polcról egy akármilyen telefont oszt jónapot.
ad2: még1szer elmondom, hátha átmegy: 20k-ért NEM kapsz IGAZI okostelefont. -
surgery
senior tag
Sziasztok 3 telefon között kéne választanom ami fontos jó összeszerelés szép kijelző viszonylag strba aku és jó hangminőség a három telefon!!
Motorola atrix2
Lg Prada 3
Alcatel 997D -
surgery
senior tag
válasz premete #5927 üzenetére
Én is az atrix fele húzok de nem mindig kapni sajna a második versenyző nálam a Prada3 az sem rossz!!! Két ünnep közt lenne esedékes a vásárlás remélem addig lesz atrix2 mert most van a boltokba!!!
Illetve szemeztem az Lg L9 el is de az csak a T nél van én meg telenoros vagyok!!![ Szerkesztve ]
-
premete
veterán
válasz surgery #5930 üzenetére
Nekem a prada3-mal volt rossz tapasztalatom, fél óra navigáció után mindig kikapcsolt egy üzenettel, hogy túlmelegedett, és védelmi okból kikapcsol, a szerviz szerint ez normális, szerintem nem. Ha azt veszed, van hozzá egy bontatlan nagyobb kapacitású akkum, beszerzési áron, de mire megjött, becseréltem az első gsmboltban valamire a pradát...
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
Ghostface
senior tag
Erre (#5839) kaphatnék választ valakitől? Egy ajánlatot kaptam Sony Xperia U-ra, és megtudtam hogy a Samsung Galaxy S nem telefon hanem PMP, tehát az nem játszik. Más valakinek, más észrevétel olyan 40-45 ezer forintos árkategóriáig?
Köszönöm!PSN: Nifty_Ghostface
-
czgabi76
tag
A sony xperia j-ről mi a véleményetek?
akadozik? gyors? tényleg 802.11a a wifije?A felhasználó nevem csak kitaláció!
-
honda 1993
senior tag
-
fuximaxi
senior tag
válasz maestro87 #5911 üzenetére
A telefonnal kapcsolatos kérdéseidre meszi3 megadta a választ. Igazi okos telefont tényleg nem kapsz olcsón. Ha valami használhatót szeretnél akkor Galaxy Mini ZTE Blade3 kategóriában gondolkozz.
Ha úgy gondolod, hogy játékot írni haszontalan, akkor nagyon keveset tudsz a fejlesztésről.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- iPhone XR 64GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 81%/p3814/
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs