Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mephisto97
csendes tag
Motorola Defy + ról vélemények ,tapasztalatok ?
-
batai15
félisten
válasz mephisto97 #6304 üzenetére
szvsz már nem érdemes olyat venni. Újonnan semmiképpen gyengécske már aza hw 2012 végén.
-
phobeus
aktív tag
Köszönöm mindenkinek a segitséget Kellemes ünnepeket!
LG Nexus™ 4
-
batai15
félisten
válasz mephisto97 #6306 üzenetére
grand x in , meg samu s advace
-
csibusz0314
aktív tag
Sziasztok!
Januárban tervezem új telefon megvételét. Két kiszemeltem van:
Sony Xperia P
Nokia Lumia 800Tudom, hogy két nagyon különböző telefon, viszont!!! Idáig Androidos telefonom volt, mert nagyon szerettem mókolni, felületi élményt emelni, külsőt váltogatni. Viszont így ebből már kinőttem.
Szeretnék telefonálni, internetezni, GPS, FÁCSI! =), Wifi, és ami még fontos, hogy jó kamerája legyen!
Nokiába eléggé bivalynak néz ki a villanó, míg a Sonyban nem vagyok biztos.T-nél venném, januárban előfizusan. Ha tudtok jobb ajánlatot meghallgatom szívesen (SAMU kicsukva, Wave óta nem akarok másikat, long story...)Bár maradnék a két kiszemeltnél, mert dizájban ez a kettő ami nagyon gyere be.
Óóó, és igen.. Hölgy tulaj vagyok ^^
-
csibusz0314
aktív tag
válasz csibusz0314 #6309 üzenetére
Óóó, kihagytam?!?!?!
Mindenkinek Boldog Karácsonyt Kívánok!
-
batai15
félisten
akkor a nokia nem csalódol benne.
-
Švejk
őstag
Ebben az esetben Lumia 820, de ha csak ezek vannak, akkor 800. A WP8 azért jobb, kiforrottabb.
-
batai15
félisten
válasz csibusz0314 #6312 üzenetére
hmm kac nekem lumia 710 volt, de ugyan az hwban mint a 800. röhögve lekörözte haverom s3ját.. minden azonnal történik stb.
Egyedül csak azért váltottam mert untam a csempéket..
De isten bizony legjobb telóm volt. -
batai15
félisten
válasz csibusz0314 #6316 üzenetére
A legjobb a snake játék , még virtuális gombsor is van, kajakra mintha egy 3410 en játszanál :-)
-
batai15
félisten
válasz csibusz0314 #6318 üzenetére
Jóféle. Bár nekem csak lumia 710volt, de azis jó. Azt tudod hogy a wp csak a zune szoftverrel hajlandó pcn kommunikálni?
-
jilian
addikt
Utàna jàrtam ès sajnos a HTC one S ès az Xperia S/P-t nem tudom ùgy szemèlyre
szabni, hogy ne vesszen el a gari.
Milyen alternatìva van ezzel az egy kikötèssel? (gari) -
jilian
addikt
válasz maggi1886076 #6322 üzenetére
Nem mert a bootloader nyitva lesz.
-
@ngryb1rd
csendes tag
Milyen telefonokat ajánlotok 80-100ezer Ft között?
Függetlenül venném, és mindenképp ANDROID legyen rajta.Google Nexus 7 - 4.2 JB___Sony xPeria P silver - 4.0.4 ICS
-
edem96
senior tag
Helo!
Olyan kérdésem volna, hogy Nokia N97-ről megéri-e Samsung Galaxy Ace-re cserélni?
Előre is köszönöm a válaszokat!Kellemes Ünnepeket!
Az áram alatt lévő kábel ugyanúgy néz ki, mint amelyik nincs áram alatt, csak más a fogása. {NOKIA Lumia 630 Dual Sim Bright Green}
-
csibusz0314
aktív tag
Mai napig nem lehet lejátszani vele divx filmeket, csak konvertálással? Ez az egy ami még visszatart, mert Xperia P le tudja játszani:/
Akinek van Lumia 800!! Tudna mondani néhány szót, a fókuszon kívül, hogy szép képeket csinál a készülék? Van olyan szép mint a P-nek? Mert néztem és Anno a Ray-em este már nagyon zajos képeket csinált a béna villanója miatt, és a P-ben sem nagyon változtattak ezen. Elnézést a sok kérdés miatt, de meg kell fontolni, hogy melyik telefont vegyem, hiszen hosszútávúra tervezem
-
Eendé
csendes tag
Sziasztok,
okostelefon vásárlása előtt állok, eddig mindössze egy telefonom volt, az is már vagy 6 éves, úgyhogy kicsit sem konyítok a dologhoz.. 70-75 ezerből szeretném megúszni a dolgot (azt nem tudok, hogy szolgáltatónál, vagy szaküzletben vagy bárhol máshol éri mg jobban, de mindenféleképp újat), feljebb nem nagyon tudok menni, és valami olyan kellene, ami ha nem is 6ot, de legalább egy 3-4 évet kibír..
A Sony típusok tetszenek főleg, de sajnos voltak, akik rosszat mondtak róluk (ha tudtok, cáfoljatok rá! ), így most nem tudok dönteni, ezért szeretném a segítségeteket kérni
Főleg telefonálásra, kisebb játékokra, néha netezésre, és filmezésre használnám.
Előre is köszönöm! -
Clapko
csendes tag
Sziasztok!
Telefont szeretnék venni. Előfizetésre gondoltam, hogy melyik szolgáltatónál, az mind1. Fontos, hogy 30 000 Ft-ot áldoznék azért, hogy a havi előfizetésem 5 000 Ft körül/alatt maradjon.
4 évet jó lenne, ha kibírna a telefon. Használnám zenehallgatásra, internetezésre, navigálásra, e-mailezésre, facebookra, esetleg sorozatnézésre. Fénylépezés, videózás nem foglalkoztat.
Nézegettem a teszteket, de mivel ez lenne az első okostelefonom hülye vagyok hozzá, nem akarok rosszat választani.
Amik eddig tetszenek: HTC One V, HTC desire X (sajnos drága a kitűzött árhoz képest), SONY Xperia sola, SONY Xperia J, Sony Xperia U, Sony Xperia Tipo
Ez a két gyártó lenne az ideális, ezek tetszenek, de ha valaki tud más márkából jobbat ajánlani, mint a felsoroltak, nyugodtan tegye.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
-
Yayoh
aktív tag
Sziasztok!
Használtan milyen típusú telefonokat nézzek , ami
-legalább 4colos kijelző
-2mag
Illetve a jó kamera se hátrány.
Amire használnám:facebook,kis böngészés , játékok stb.
Árban úgy 40ezer körül tudnák rászánni.[ Szerkesztve ]
-
mephisto97
csendes tag
ZTE Grand X In -ról vélemények,tapasztalatok ?
-
törölt tag
[ Szerkesztve ]
-
@ngryb1rd
csendes tag
Erre valaki? Sürgős lenne.
Google Nexus 7 - 4.2 JB___Sony xPeria P silver - 4.0.4 ICS
-
jilian
addikt
válasz mephisto97 #6339 üzenetére
Itt talàlaz ròla nőven infòt: katt
-
@ngryb1rd
csendes tag
válasz batai15 #6344 üzenetére
'Mire használnám?'
Elsősorban telefonálásra
Esetleg 4,3colnál nagyobb képernyő, 2 magos proci, egy jobb kamera, jól nézzen ki.
Hirtelen ennyi jutott eszembe. Xperia ionról vélemény?
Abba szinte minden benne van ezek közül.Google Nexus 7 - 4.2 JB___Sony xPeria P silver - 4.0.4 ICS
-
batai15
félisten
válasz @ngryb1rd #6345 üzenetére
nem ismerem, illetve azt is vedd figyelembe hogyha ennyi pénzt kiadsz valamire akkor mennyire van napra kész droid rajta. most ha pl 2.3 volt az alap, akkor nem vennék rá mérget h pl 4.1 et meg kapja.
szerintem a nexus lenne a legjobb választás(4.6 colll, friss droid,erős stb) -
Gabesz77
senior tag
válasz @ngryb1rd #6345 üzenetére
A Nexus kamerában gyenge, ha ez fontos neked, akkor ezt vedd figyelembe. Az Ion megkapja a Jelly Bean-t, plusz szerintem jobban néz ki, mint a GN. De ez ízlés dolga, ugye.
Guns n' Roses, 2023. július 19.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Befagy az egész gép
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest