Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gregorg
tag
Sziasztok!
Ajándékba keresek egy telefont felmenőmnek!
- használt
- android
- netezés, mailnézés, telefonálás, képek készítéséhez kell, komoly prociégetés nem hiszem hogy lesz.
- 3,7-4"
- a kijelző nem 1X2 pixeles legyen, hanem 640 vagy 800X
- az ár15-20.000 királyi forint (igen ez nem sok)Ami eddig szóba jött:
- ZTE Blade (esetleg skate)
- Alcatel 991
- .. na ez az alig találok.Mit tudtok még javasolni? Egy jó defy kellene, de az áron kívül van még...
Honor 8, Chuwi Hi10 Plus , Ryzen 2600, 16 GB 2666 Mhz DDR4, 1060 6Gb - PUBG nick: ColdGreg
-
maggi1886076
addikt
válasz jooker82 #5405 üzenetére
csak annyi, hogy a kategórián belül az LG-n kívül semmi mást nem ajánlasz, holott sokszor lett volna az illető igényeinek jobban megfelelő...
[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
axioma
veterán
válasz Gregorg #5406 üzenetére
Konkretan a Blade az eppen csak 3.5" azaz kisebb, mint szeretned. (Bar teny, hogy nem sok 3.5-es szaladgal 480x800-zal, es ha valakinek nem rossz a szeme, akkor a felbontas tobbet szamit, mint a tenyleges me'ret).
Szerk. raneztem gyorsan erre a 991-re, a nagyobb kijelzo kisebb felbontasu - 320x480, ez se fer bele az igenyeidbe -, de a 256 ram plane kiuti. Szoval a ketto kozul en tuti a Blade-et vennem.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz maggi1886076 #5407 üzenetére
+1
-
jooker82
nagyúr
válasz maggi1886076 #5407 üzenetére
Még mindig jobb úgy ajánlgatno,hogy láttam és kezeltem is a terméket,mint a nagy semmibe,spec alapján...És,ha megis veszik a terméket,én,ott vagyok a topicjába és segitek nekik...
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Sanyig4
tag
HTC Desire C most Dominó csomagban T-nél 30ezer, ennyiért megéri szerintetek?
Arra gondoltam veszek egyet barátnőmnek...
Nokia E66-ot váltaná
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
válasz jooker82 #5410 üzenetére
Hát tudod barátom azért van a telefonnak topicja hogy kérdezzen az illető. Hidd el nem csak te értesz a telefonokhoz. Jó lenne ha nem csak az lgvel házalnál. Már többen is beszóltak neked hogy elfogult vagy az lgvel.te egy htc one v vs l5 esetén is az l5 öt ajálgatnád,pedig ott egy értelmű a htc fölénye. Őszintén te mindent egy intézel hogy majd a frissitésben javitják..
Tzsolesz az ellen példa értelmesen érvelt hogy a kezelő felülettel kapcsolatban.
Jó lenne ha nem akarnád az lgt tökéletesnek beállitani. Ahogy a többi gyártó sem az.[ Szerkesztve ]
-
csibor
addikt
T-nél van akció.
ZTE Kis PLUS
Huawei Ascend Y200
Mindkettő 20K. A kettő közül melyik vállalható? -
nbukta77
addikt
Galaxy s advenced vs zte grand x in. Gyors valaszokat kernek 30 percem van eldonteni. Koszonom.
„ Az a penz amit nem koltesz el az olyan, mintha nem is lenne “
-
jooker82
nagyúr
válasz maggi1886076 #5418 üzenetére
Igen kérlekszépen meg....Úgyh mostmár azt is lehet értékesiteni.... Látom,milyen komoly tudással jársz ide telefont ajánlgatni. ..Az offolást majd befejezhetnétek...
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz batai15 #5421 üzenetére
Nézd,itt is meg az adott topicjában is mindenki lehúzta kezdetekben az L széria minden tagját,felbontás és egyebek miatt,aztán tessék Optimus L – túl a tízmillión ... És a topicok se attól hemzsegnek,hogy gond lenne velük....
[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
nbukta77
addikt
válasz GrooveHero #5424 üzenetére
Pro es konyrakat kernek zte grand x in vs galaxy s advenced.
-
GrooveHero
addikt
válasz nbukta77 #5425 üzenetére
sajnos nem nagyon ismerem a két készüléket, így most hirtelen csak ennyit tudok írni:
fusd végig őket és hasonlítsd össze. Az egyikben erősebb 1 magos proci, a másikban gyengébb két magos van. A ZTE-ben 1 giga ram, a samu-ban csak 768. Viszont a samu-nál van prémium gari futár, tehát ha elromlana, akkor házhoz jönnek és megcsinálják.
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
South Velen
addikt
válasz GrooveHero #5426 üzenetére
S Advance-nél csak futár van, nem csinálják meg háznál, az csak a prémium készülékek kiváltsága (SII, SIII, Note I, Note II).
-
edward2
addikt
Akkor talán így valakinek ötlete?
1. ár nem számít
2. mérete legyen 120*60*10 körül
3. jó legyen benne a kamera
4. 4.1 android legyen rá belátható időn belül
-
petyus_
senior tag
Sziasztok!
Végre rászántam magam egy új telefon vásárlására . Jelenleg egy HTC Hero-m van, nagyjából elégedett vagyok vele, csak már van vele néhány problémám (érintőképernyő néha alig használható, 1 napot se bír az akksi, a görgője nem működik...). Tehát szeretnék venni egy új készüléket, max 80e Ft-ot szánnék rá. Előfizetéses vagyok, de még tart a 2 év hűségidőm, úgyhogy semmilyen kedvezményt nem tudok igénybe venni.
Ha lehet, olyanban gondolkoznék, amin Android van, azt már ismerem.
Méretre kb olyan teló kellene, mint a Galaxy S2, vagy egy HTC Desire. Telefonálás mellett főleg netezésre használnám, játszani nem igazán szoktam. Olvasgattam már pár tesztet, csak annyi készülék van, hogy teljesen belezavarodtam.
Tudnátok ajánlani pár készüléket, ami nagyjából megfelel az elvárásaimnak?
-
GrooveHero
addikt
válasz South Velen #5427 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Words like a weapon, sharp as a knife Fallen from heaven, darkest of nights Long live the rebels hunting for blood I saw the devil, he's one of us
-
szoke12
őstag
Sziasztok!
Segítsetek választani!
Az alábbiak vannak terítéken:Xperia:
Tipo, Go, U, J,Lg:
Optimus L7Samsung:
Galaxy Ace, Galaxy Mini, Galaxy Mini 2, Galaxy S AdvanceHtc:
Desire CMegtené valaki, hogy sorba állítja őket? Melyiket a legérdemesebb ár/érték arányban megvenni. A legfőbb, hogy ne hagyjon cserben, lehetőleg mindent tudjon, amire egy egyetemistának szüksége lehet. Nekem is van elképzelésem, de inkább kérek segítséget a döntéshez.
"Élj úgy, hogy ha majd lepereg előtted életed filmje, érdemes legyen végignézni!"
-
batai15
félisten
válasz szoke12 #5435 üzenetére
Galaxy S Advance
xperia U
xperia tipo
optimus l7 xperia j.
Galaxy Ace, Galaxy Mini, Galaxy Mini 2,
Htc:
Desire C
Legjobban a samsung s advanceal jársz, teljesítményileg aza legjobb, abba a legtöbb a ram.
utána xperia u, igaz az kis telefon, de szintén elég erős a hwja. csak 512 ram, és nem bővíthető.
Többi ezek közül felejtős. -
South Velen
addikt
válasz GrooveHero #5434 üzenetére
A prémium szervízfutár igényelhető hozzá, de az, hogy az otthonodban javítsák meg, az csak az általam korábban említett készülékeknél van. [link]
De így is kiemelkedő szolgáltatás.
[ Szerkesztve ]
-
GrooveHero
addikt
válasz South Velen #5437 üzenetére
Köszi a felvilágosítást
-
nbukta77
addikt
Hardver szempontjabol melyik erosebb a zte grand x in 1,6 atom proci power sgx 540- el vagy az galaxy advenced az st procival 2x1 ghz mali400mp gpu?
-
maggi1886076
addikt
válasz nbukta77 #5439 üzenetére
jatekok szempontjabol a grand x-en nem indul el minden, de nem azert, nem birja a telo, hanem azert mert az inteles procival nem kompatibilis.de persze ezt ki lehet kerulni.olvasgass bele mindket telo topicjaba.
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
Kunsztler
senior tag
Sziasztok
Melyik jobb szerintetek LG L9 vagy LG optimus 4X HD?
Nexus 5
-
batai15
félisten
válasz Kunsztler #5442 üzenetére
4x hd természetesen.
Énis kérdeznék. :
Lehetőségem van, szerezni egy használt fehér, jó állapotú xperia arc -st szerezni,
Na már most arra nem tudom gari van e.
Ugye az árban 60 ezer forint lenne.(beszámítással szerezném)
Vagy pedig az alcatel ot 995 tnél, ugye csak 47 k.
Szerintetek?[ Szerkesztve ]
-
A-Bag
tag
Sziasztok! S2 vagy Sensation XE ? Használtan kb ugyanannyiért mennek, de nem tudom hogy a htc megkapja e még a jb-t ?
-
maggi1886076
addikt
S2. olvasgass bele a topicjába korábban elég sok gond volt a Sensation-el.nem tudom, hogy most, hogy áll. de a galaxy S2 már csak a prémium garancia miatt is jobban megéri.persze mindenképpen gyári garisat vegyél!
-
stilo18
addikt
Sebességben nincs nagy különbség, sőt, talán egál....A múltkori frissítés az XE-nek nagyon jót tett. Legnagyobb különbség, hogy az SII-nek sokkal színesebb a kijelzője. Kontának meg álljon itt, hogy az XE-nek meg nagyobb a felbontása.
Én hajszállal az SII-t választanám, függetlenül, hogy külsőre jobban bejön a HTC. Ja, meg persze a Samu kap 4.1-et...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest