Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
gaba2001
csendes tag
Sziasztok!
Kérnék egy kis segítséget/tanácsot.
Most szeretnék telefont vásárolni 30 ezer környékén. (pár ezerrel még mehet feljebb)
A Sony Xperia Tipo-t néztem ki magamnak. Igazság szerint a kamera és a fényképező annyira nem számít, inkább minél jobb hardver legyen benne és megbízható legyen.
Szerintetek jó választás vagy esetleg más tippet is szívesen fogadnék ebben az árkategóriában.Előre is köszönöm.
Üdv.
-
madrac
senior tag
-
wens33
csendes tag
Sziasztok!
Olvasgatom szorgalmasan a topicot és az arénás teszteket, de csak nem jutok el oda, hogy azt mondjam ez a készülék kell nekem.
Tehát szeretnék tanácsot kérni milyen okostelefont ajánlotok kb. 60e Ft-ig bezárólag.
Ami fontos (sorrendben):
- ne gondolkozzon sokáig, ha megnyitok vmit
- inkább Androidos legyen (nem hátrány, ha ICS)
- navigáció, tehát nem baj, ha 4"-os
- relatíve tartós legyen és nem kezdjen el 3 hét után kopni a hátlap...
- szeretnék vele netezni is
(- persze örülnék a jó hangminőségnek és kijelzőnek)Köszönöm!
-
btudos
nagyúr
válasz gaba2001 #4502 üzenetére
Ha a hardver lényegesebb, akkor talán jobban jársz egy használt Xperia Mini-vel, vagy akár egy Ray-jel, ennyi pénzért szép állpotút lehet kapni, nagyjából a méret is stimmel, de jóval erősebb vas dolgozik bennük, mint a Tipo-ban.
Amúgy nem feltétlen, de teljes mértékben majdnem igaz.
-
nggabi
félisten
-
G-lader
tag
OK, 2 telefon még el is menne, de 3??? Na azt már nem vagyok hajlandó cipelni magammal
Ezt a beégést hogy érted? Imidzs terén vagy mi? Mert ha arra gondoltál az nálam nem szempont, inkább az én igényeimnek és szememnek tetsszen és feleljen meg, mint másokénakAmúgy a Lenovo Lephone S880 -ról nincs infótok??? Mert az még nagyon tetszik.
-
-
defter
csendes tag
sziasztok!
Használtan keresek telót 30k körül.
Mire használnám:
-RSS
-VOIP
-GPS
-alkalmanként fotózás
-kicsi játékPreferenciák:
-3,7" körüli kijelző
-android
-5mp ledes cam
-jó üzemidő
Jó ha van, de nem követelmény:
-előlapi kamera
-nagy memóriaMit ajánlanátok?
-
SamS20
senior tag
Az lenne a kérdésem hogy S2-t vagy inkább Samsung Galaxy Nexus-t érdemesebb most venni, hosszú távra terveznék vele, és jó lenne ha kompromisszumok nélküli lenne a telefon
Köszönöm -
maggi1886076
addikt
Galaxy Nexus gyorsabban megkapja és tovább a frissítéseket, és a kijelzője is nagyobb neki.de ez már nálam a használhatatlan kategória telefonként.hardverileg közel ugyan az a 2 teló.az S2-nek csak 4,3" a kijelzője.de a jelly beant még ez is megkapja.sőt custom romokkal még tovább fogják támogatni!
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
RIC5I
tag
sziasztok 3 telefon között vacilálok és szeretném kérni a véleményeteket
1. a ZTE Grand X inteles verzió itt vonz az 1,6 os hyper threading intel atom processzor és az 1gb ram
2. a Motorola Defy+ ban a strapabírósága vonz és az hogy esöben is nyugottan telefonálhatok mert valamér a sors ugy hozza hogy böven kell esöben fogadnom elnem mulasztható hivásokat
3. a Motorola Defy XT 535 ugyan aza strapa bíróság vonz de állitolag hardveresen jobb és kézbevéve is meg gyözöbbHatékonyság nem tetszés kérdése.
-
blt.62
őstag
Az egyik tesztben azt írták, hogy a HTC One X kijelzője szebb mint az SGS3-nak. Szerintetek igaz lehet? Mert itt azt írtátok, hogy médiában és zenében is jobb az SGS3.
MegtorloXp
-
Lexus sc
tag
Sziasztok!
Véleményt szeretnék kérni a következőkben:
Hosszútávra szeretnék telefont venni (a mostani N79-em is több mint 3 éves) a T-Mobilenál. Mindenféle dologra szeretném használni, netezni, zenélni, feliratos filmet nézni angol miatt(nem tudom biztosan de talán kezelnek feliratot, legalábbis a 4 magosak harcában azt olvastam). Nem tudom mi az ami megérné ár-értékben?
Eleinte a Sonykat nézegettem: Xperia S, majd később az Xperia T. Az S-nek nagyobb a tárhelye viszont a T-nek jobb a kijelzője, hardverben hasonlóak... Majd mostanában a HTC-ket is nézegettem, a One S-t és One X-et. Itt is vannak előnyök és hátrányok mindkét félre nézve, de az X négy még az S csak két magos, na és a tárhely is 16 és 32 GB. Remélem várható még valami karácsonyi leárazás...vagy inkább a januári hónapokra halasztják, azt mondva, hogy akinek kell úgyis most vesz.
Egyébként előben néztem mind a One X/S-t és az Xperia S/T-t is. Elég jó telefonok de a HTC-nek szebb a kijelzője. Igazából nem volt még HTC egyik ismerősömnek sem ezért félek kicsit tőle, de itt minden tesztben dícsérik, viszont Sony az több embernek van.
Na szóval, szerintetek mit, mikor, mennyiért? -
lsebestyen
addikt
ZTE Grand X IN, Samsung Galaxy S advance, Motorola Atrix 2, de ha gsm boltba veszed, csak gyártói garisat vegyél.
(#4528) blt.62: igen, tényleg szebb.
(#4530) Lexus sc: ha megtudod mondani mi a legfelső határ, amennyit költenél rá, okosabbak lennénk!
(#4526) RIC5I: ZTE!
(#4524) SamS20: én s2-t venném, de a nexusra legelsők közt jön ki a legfrissebb droid, ha ez fontos. S2-nek kisebb a kijelzője, és a felbontása is. Nexus nem bővíthető. S2 erősebb hardverrel rendelkezik!
(#4517) defter: LG Optimus Black, Moto Defy+
[ Szerkesztve ]
-
Roxkex
senior tag
Sziasztok srácok
Lenne pár kérdésem:
1. Ezek a telefonok közül melyeket ajánljátok a legjobban olyan használatra hogy játszani tudjak vele és
az a memória minél több legyen amit a telefon használ az appoknak !
-Sony Xperia sola (telenor)
-LG Optimus L7(t-mobile)
-Samsung Galaxy S Advance(t-mobile)[nagyon tetszik]
-ZTE Grand X IN(t-mobile)[nagyon tetszik]2. Itt található szolgáltatóknál hogy nevezik (vagy általában) azt a memóriát amit a telefon az appokra használ , amiknek egy részét oda teszi (mert én azt halottam hogy nem lehet a játékot teljesen külső memóriára tenni ezért annak a memóriának minél többnek kell lennie) , iletve a RAM megegyezzik azzal a memóriával amit imén említettem , kérdeztem ??
Előre is köszönöm minden kedves fórumozó elvtársnak a segítséget
Redmi Note 7 MIUI 12 Stable - Xiaomi.eu "Én nem akarok se iOS-t , se Androidot Én egy jó okostelefont akarok!"
-
ThePoweR
senior tag
Hi
~30-40k-ért kellene egy teló. Amire használva lenne: GPS, telefonálás, néha netezés. Márka mind1 és használt is szóba jöhet. Memóriáét lehessen bővíteni.
Továbbá nem tudom van e erre topik, de milyen memóriakártyát érdemes venni okostelefonba? Esetleg konkrét darabot tudnátok mondani? 16GB-os kellene min. Egy SGS Advance-ba menne.
Válaszokat előre is köszi!
Üdv,
D. -
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #4534 üzenetére
Samsung Galaxy Advance, a zte az intel chip miatt játékra egyelőre nem ajánlott.
Hülyeséget mondtam, azt hittem az kérdezed, mi a RAM, nem olvastam végig, csak az elejét. Ami neked kell az maga a tárhely, de a jelenlegi droidok már ezzel nincsenek gondban, vagy azért mert tud sd kártyára is telepíteni, vagy annyi a belső tárhely h minden elfér rajta. A RAM a multitaskinghoz kell, hogy minél több alkalmazás tudjon egyidejűleg futni.
(#4537) Švejk: alcatelt nem ajánlanám...
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
válasz Grizzly87 #4500 üzenetére
Azért a 920, mert a 808 túl nagy kompromisszumokkal járna és a kamera nem übereli olyan szinten a 920-ét, hogy ezért megérje ezekbe a kompromisszumokba belebocsátkozni. Ahhoz, hogy egy vicces/szép/akármilyen valamit meg akarsz örökíteni, elég egy 920 is!
Bocsi a kései válaszért
-
Debilon
addikt
vodánál 45k körül kellene telefont néznem
eddig a Ascend G300 és a Sony Miro ami képben van, más ötlete van valakinek? ezek közül melyik?
androidos teló kellene mindenképpenSuzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
HuMarc
veterán
Az L7-et messzire kerüld, ha játszani akarsz, nem arra találták ki!!
Én a Sola-t kilőném, mert gyengébb, mint a többi (az L7-en kívül)...
A Grand X IN-ben Intel chip van és ugye ezzel nem kompatibilis pl. a GTA III (elvileg, de kerüljük a virágboltot!)
Tehát marad az SGS Advance! Egy viszonylag jó ajánlat! -
Debilon
addikt
előfizetéses, flotta csomagban
főleg a GPS és rádió/zene kell
néha kis játék (nem 3d-s, hanem inkább logikai), néha fényképezés (csak a megörökítés miatt, nem kell über minőség, jelenleg V845-öm van és ennek a képei is megfelelnek a célomnak)Suzuki DL650 || life is shit || steam: Debilon || Realme GT Master Edition
-
mars622
tag
Sziasztok! Galaxy S3 árában, és tudásában hasonló készüléket keresek. Mik a vetélytársai? Mit ajánlanátok? Árban inkább lefele, mint felfele.
Köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- AliExpress tapasztalatok
- További aktív témák...
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest