Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
p.agi
csendes tag
Samsung galaxy Ace 2 vagy galaxy s advance? melyik az ajánlottabb? (ár/érték arány)
-
wwhy
veterán
Egy kis segítséget kérnék okostelefon választáshoz:
- max. keret: 45e
- méret: 4.0-4.3"
- voda v. független
- jobb hw, mint a HTC Desire S
- vékony (12mm alatt)
- android[ Szerkesztve ]
ELADÓ <<Dell 7440 laptop>><<Újszerű, garis>><<i5-1345U, 16GB RAM, 256GB vagy 1TB SSD>>
-
tajati
aktív tag
Üdv!
most készülök venni új telefont.. GS3 és lg 4x között vacilálok. Sokat halgatok zenét és játszok rajta..nem tudok dűlőre jutni.. melyik lenne a gyorsabb? (grafikus téren főleg)
-
s4tch
veterán
Ez a "megéri?" kérdés elég egyedi megítélés alá esik. Bár szerencsére megtehetném, a büdös életben többet nem adnék 100 rongyot egy telefonért, így nekem akkor sem érné meg, ha vasalni, szántani és csirkét kopasztani is lehetne vele. Amúgy a One X Plus jó telefon, de különösen nagy felárat kell fizetni az erősebb akksiért, emelt órajelért, így inkább a "sima" One X-et venném.
-
mandi30
csendes tag
Sziasztok
Segítséget kérnék.
Érintőképernyős telefont keresek kisfiam számára karácsonyra,mert rácuppant az enyémre,így hasonlót keresek,azaz nem egészen,wifi kell,és szép állapotú amint nincs még karc.Max10- 13ezer ft ig tudok menni.
Nézegettem már a nokiát,samsung,és kérdezném,melyik jobb minőségű a zte vagy a htc?
Köszönöm szépen. -
rebelinside
tag
Sziasztok!
Új előfizetéssel szeretnék androidos telefont venni 2 év hűséggel, kb 40-70eFt árkategóriában úgy, hogy havidíjban kb 3-6 ezer forintot tudnék rászánni. Szolgáltatóban Telenor és Voda preferált, de ha van kiugróan jó ajánlat, akkor T-ről is meggyőzhető vagyok
Elvárások: hosszú távon akarom (ki)használni okostelefonként, főleg netezésre és zenehallgatásra, így min. 2 magos 1 GHz-es procival rendelkezőkre gondoltam, és örülnék neki, ha várhatóan frissülne az OS is még. Nem szeretnék túl nagy telefont, így nekem a 4-4.3" az ideális, és ha lehet, minél vékonyabb legyen.
Amikben eddig gondolkodtam:
-Telenornál Smarttarifa 3 vagy Smarttarifa 2 Extrával:
HTC Desire X --- 45 eFt
Samsung Galaxy S III Mini --- 57 eFt-Vodánál Vodafone Matrix 2 Fiataloknak csomaggal
HTC Desire X --- 50 eFt
Samsung Galaxy S Advance --- 75 eFt-T-nél Mozaik S tarifával
Nagy, de neccesen még beleférhet: LG Optimus L9 --- 63 eFt
Samsung Galaxy S Advance --- 41 eFt
Samsung Galaxy S III Mini --- 65 eFtMég megfordult a fejemben a Sony Xperia U és P is, de azok élőben nem tetszettek.
Eddig a Telenoros Desire X felé hajlok, mert az nagyon tetszik, de az hardverileg a leggyengébb, és nem akarok úg járni, mint a mostani Xperia X8-ammal, ami már az agyamra megy a lassúságával.
Ti mit javasoltok, melyiket vegyem meg? Elfogadok ezektől eltérő ötleteket is
-
jooker82
nagyúr
válasz rebelinside #5323 üzenetére
Hosszabb távra az L9,szerintem,ott azért 2 mag és 2 csatornás memória van és 1GB ram,ami elég folyamatos működést biztosit.. és szép IPS kijelző...Nemigen volt még panasz eddig,h lassulna, dőcögne,vagy bármilyen működési hibája lenne..
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
jooker82
nagyúr
válasz rebelinside #5327 üzenetére
Hozzá lehet szokni én is féltem a 4x nagyságától,de már majdnem keveslem... Élmény rajta netezni,a 4 zool,már kicsi lenne nekem...
Az S advance se rossz teló,v az S3 mini,bár az amolednek vannak hátrányai...[ Szerkesztve ]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
stilo18
addikt
One X-en a zene számomra nagyon fullos. A sokat szidott Beats Audio ugye nagyon erős mélyeket ad...vagyis szándékozna kiadni magából, ha fejhallgató üggyel bírod. Nekem egy viszonylag frankó Technics fejhallgatóm van, gyönyörűen adja a hangokat.
Más szerint meg nem nagy szám...ha tudod próbáld ki vásárlás előtt.
Bár tartom magam ahhoz, hogy bármelyik 4magos telót választod, nem jársz rosszúl és amint választottál a Tiéd jó, a többi pedig szar lesz...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
nggabi
félisten
nem tudja valaki véletlenül h a Tré a sima vagy az i-s galaxy minit árulja? anyósnak gondoltuk, 15ért websopból tökéletes lesz.
"szenyor dzsíííí"
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz jooker82 #5330 üzenetére
T-nél "jelenleg nem kapható", a többi szolgáltató meg nem forgalmazza. Kiskerben meg nem találtam guglival...
Galilei halott! Már Einstein sem él! ...és én is nagyon szarul érzem magam...
-
rebelinside
tag
válasz Bogyó bá' #5329 üzenetére
Ahogy írtam,T-nél [link]
@jooker82: Én félek a 4,7"-tól, kicsi kezem van, és nem is tudom hol tárolnék egy ekkora telefont, zsebben már tuti nem fér el, ráadásul csak a T-nél van, amit a legkevésbé preferálok Majd igyekszem megnézni valahol személyesen, hogy milyen. Akkor azt mondod, hogy a Desire X-et hanyagoljam? Ár/értékben mi éri meg a kisebbek közül? SIII mini 57 eFt-ért, Desire X 45 eFt-ért, (S Advance 43 eFt-ért, de az megint T-s lenne)
-
Bogyó bá'
nagyúr
válasz jooker82 #5335 üzenetére
Ismerősömet érdekelné, de ő sem talált most semmi konkrétumot. Én hétfőn "köteleztem el magam" a konkurenciánál, egy Windowsos Lumia 610-et vettem a Telenornál, akcióban. Nekem az android "túl sok"...
-
edward2
addikt
válasz rebelinside #5323 üzenetére
Desire Xre mindenki azt írta jó a telefon sebessége. 1 dolgot kell fejben tartanod és ezt mindenki lehúzta az pedig a kamera. Értékelhetetlen képeket lő. (ezért mondtam le róla személy szerint)
Én az S3 minivel mennék a helyedben.
-
rebelinside
tag
válasz edward2 #5337 üzenetére
Kamera nem érdekel, kb sose fényképezek, engem tényleg inkább a telefon teljesítménye érdekel. Elvileg nem a kisebb kijelzős telefonnak kellene gyorsabban lennie ugyanolyan processzor mellett? Meglepődtem, hogy mindannyian az L9-et ajánlottátok, azt hittem az lassabb lesz a nagy kijelző miatt.
Az SIII minit se tudtam még kipróbálni, akkor majd a személyes tapasztalatok alapján döntök, ha jól veszem ki a véleményetekből kb mindegyik jó vétel lehet nekem.
Köszi a segítséget!
-
TRUMBLE
csendes tag
Sziasztok !
Segítséget szeretnék kérni tőletek okos telefon vásárlás ügyében!
Vodánál lesz véve újan.
A keretem rá max 60 ezer.
Ami fontos lenne számomra:
Androidos legyen
szép zenei hangzás fülessel
jó fényképező
És talán meg annyi hogy a frissítéseket megkapja.
Kicsi kezem van ezért nem szeretnék "nagy tepsit"
Eddig az Xperia U-t ajánlották de sajnos ő nem igazán jön be..
Köszönöm ha segítetek! -
Bogyó bá'
nagyúr
válasz TRUMBLE #5339 üzenetére
Ha nem idegenkedsz az Android helyett a WP-től, akkor próbáld ki a Nokia Lumia 610-et. Az összes többi kritériumodnak megfelel, bár függetlenül máshol olcsóbban is meg tudod venni. Én hétfőn vettem az enyémet a telenornál akcióban (előfizuval), és piszokul meg vagyok vele elégedve. Az akkuja is jóval tovább bírja, mint az androidosoké.. (2 napja volt töltve, és még van benne 9% - pedig most ismerkedek vele)
-
Roland93
aktív tag
Üdv!
Milyen okostelefont ajánlanátok 25.000 Ft.-ig?
Fontos, hogy új legyen és tmobil-os. -
tarti19
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék venni úgy 30 ezer forintig egy telefont. Alapvetően általános használatra kellene, illetve zenehallgatásra szeretném fektetni a hangsúlyt.
Nem probléma, ha használt jó állapotban vagy új készülék, de kártyafüggetlen vagy vodás mobil jöhet szóba.Zte Blade 3 tényleg ilyen vad telefon, mert csupa jót hallok róla az általam megadott árkategóriában.
Előre is köszönöm a válaszokat.PSN id: Huntarti, http://www.twitch.tv/tarti19
-
skylinelaca
senior tag
sziasztok! Lehetőségem van (független) új Samsung telefont venni, elég nagy kedvezményekkel, nem nekem, hanem édesanyámnak lenne. Maximum 30.000-35.000-ot szeretnénk rá költeni. Fontos lenne hogy legyen viszonylag nagy képernyője, (nem note méret) nemkell durva hardver, de azért ne egy vodafone 858 hw-e legyen mert az jelenleg kiidegeli őt, mind sebesség mind képernyőméret miatt, mindig félrekoppint mikor ír rajta. Androidos legyen az a lényeg. Nem fontos a zene, sem a tartozékok, sem a memória, esetleg egy elfogadható kamera amivel néha tud egy-egy fotót lőni és nem lesz rosszul az eredménytől .Mit tudnátok ajánlani?
[ Szerkesztve ]
Üdv: Laca
-
premete
veterán
-
Roland93
aktív tag
Üdv!
A két telefon közül melyik ajánlanátok? Htc X8 vagy iPhone 5. Egy árban van a két telefon. Most iPhone 4-em van, teljesen meg vagyok vele elégedve. Attól tartok hogy iOS után csalódnék a wp8-ban. -
pvzsombor
csendes tag
Sziasztok Mesterek!
Én is a nejemnek szeretnék egy "okosabb vagyok mindenkinél" telefont venni közép kategóriás mezőnyből kb. 50.000 Ft értékben. Megtudjátok mondani, hogy az xperia U-t már 4.0 szendviccsel árulják a hazai szolgáltatok?
Amennyiben ennél is jobb készüléket tudtok ajánlani (szigorúan ebben az ár szegmensben)a vodafone háza táján akkor az melyik lenne?!
Üdv mindenkinek
Egy lelketlen amatőrCsak hogy tudd, kiszámoltam! Már csak 1.465.286 gombócot kell eladnom és LEELŐLEGEZHETEM az új kamionomat!
-
Švejk
őstag
válasz pvzsombor #5349 üzenetére
Igazából ezt nem tudom...azt viszont igen, hogy baromi egyszerűen lehet frissíteni otthon. Ráteszed a gépre, telepíted a Sony frissítő programját, ő megtalálja a frissítést, és innentől minden adja magát.
Az U jó vétel, kérdés, hogy nem lesz-e rossz a bővíthetőség hiánya, sok zenéhez pl totál alkalmatlan, hiszen csak 5,5 giga szabadon használható memória van rajta. Használt Xperia Solát, Galaxy Ace II-t lehet ilyen áron találni, egymagosok közt Huawei Visiont, vagy OT-995-öt.
tarti19 Használtan nézhetsz mondjuk egy Sony Live with Walkmant, ami erősebb, mint a Blade III, de kisebb a képernyője. Viszont csalódni biztos nem fogsz benne. Újonnan nem kérdés, a Balde III a nyerő.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Milyen alaplapot vegyek?
- Milyen SSD-t vegyek?
- Milyen monitort vegyek?
- 180 Hz-es VA panellel jön az MSI 34 hüvelykes kijelzője
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- További aktív témák...
- iPhone 14 Pro 128 GB Deep Purple - Garancia 2026-07-4
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
- Iphone 15 Pro Max 256gb
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest