Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Fontos: aki HAGYOMÁNYOS telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zack
nagyúr
2 magosból esetleg Xperia T. Még eleg sok van a support-ból... Talán a legjobb jelenlegi 2 magos...
Samsung Galaxy Z Flip5 256GB Platinum Silver (online exkluzív) <<>> Vsonic GR07 + Sony Hi-Res WI-H700 + Sony Hi-Res WI-1000X <<>> Spotify Premium<<>> LG 65" C31LA + LG S80QR 5.1.3
-
ablack
senior tag
-
rwin5
őstag
Sziasztok 70-80e ft (annál többet sajnos 1ft-al sem) környékén milyen telefont ajánlatok? (használt, és új egyaránt érdekel) Nekem ajánlották a HTC Sensation XE-t. Netezésre nem használnám nagyon, inkább pdf- fájlok olvasására, és ha adódik pillanat fényképezésre, vagy videó megörökítésére. Ötleteket várok!! Köszönöm
-
ablack
senior tag
A Média Mánia díjcsomagot kötnéd újra? Mert abban nem vagyok biztos hogy még lehet rá hűséget vállalni, lehet hogy már csak a Mozaik díjcsomgra lehet.
Amennyiben Mozaik díjcsomagot vennél akkor ugyanaz az ár vonatkozik rád mintha új előfizetést kötnél, tehát a Mozai M-es árat kell nézni. -
mrgergoke
aktív tag
-
KawasTomi
csendes tag
Új androidos telefont vennék a netről max 60.000 Ft-ért.
Ár/ érték arányban milyet ajánlotok?
Nem vagyok márkafüggő.
-
Švejk
őstag
Én is a Prada fele húzok még a P-nél is szebb! De persze nem ezen múlik, bár szerintem a Prada funkcionalitásban is többet tud. A support más kérdés, bár a Pradára is kijött az ICS, de nem tudom JB mikor lesz, ha lesz egyáltalán...a P-n is ICS fut, a JB meg van ígérve, csak nem tudom mikorra.
Szerintem Prada.
KawasTomi: ZTE Grand X In, Samsung Galaxy S Advance.[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
Sziasztok, nekem kellene ismét egy kis segítség .
Olyan telókat keresek, 60-70 ezer környékén, (használt ,újj) ami nexus virtuális gombokkal rendelkezik.
Valami ilyet akarok venni, eddig a legjobbnak az ot 997d tűnik, de hátha van más jó is.
Ilyen áron hátha találnék esetleg nexust is., -
dongasre
tag
Sziasztok Telefont vásárolnék....eddig Htc Desire---Optimus 2x telefonjaim voltak és most Galaxy S3(LTE)-t szeretnék venni csak megrémiszt ez a Gorilla Glass2. Olvastam olyant Gs3 topicba hogy 1 méterről leesett berepedt az üveg, egy másik hogy berakta zsebébe a gyerek...sétált 15 percet az állomásig és a sarka berepedezett(nyilván megfeszült). Valakinek tapasztalata ? Htc one x is tetszik csak az üzemidő....nem olvasok jókat róla+ a melegedés
SM s21+
-
Arween
senior tag
Aki 70-80 környékén keres telefont S2-t ajánlanám,most is van itt az aprón független 2 év gyári garis 80e-ft-ért,és szerintem még mindig nagyon jó telefon.Fotó,videó nagyon jó zenén is lehet javítani.Tud mindent amit kell
Ja ma voltam megnézni az S3-t hát besz...s milyen könnyű a telefon,jesszus alig mertem megfogni...de az élmény megfizethetetlen volt.
Sajnos a HTC-t sehol nem tudom megtapizni,így meg elég nehéz a választás...[ Szerkesztve ]
-
-
littlemamba
aktív tag
Sziasztok,
Xperia Miro, Xperia U és Xperia Miro közül melyik lenne a legjobb választás egy lánynak? Nincsenek nagy elvárásai, nem játszik, inkább telefonálna és 1-1 alkalmazást használna. Ugyanakkor fontos a hosszú távú megbízhatóság (2 év min). Vodás előfizetéssel mátrix 2. díjcsomagban venné. 30-45.000 között. Új jöhetne csak szóba.
Szerintetek a 3 közül?Zenfone I0 I Garmin EPIX PRO I ExpertBook & ENVY I Beats Studio + I Sony Vaio Pro
-
dmaty06
csendes tag
Xperia U-t szerettem volna venni, mert kategóriájában jónak tűnt, árban még belefér és sokan ajánlottátok.
Viszont láttam mostanában Blade III-at és az nagyobb képernyővel, nagyobb akkuval és microSD bővíthetőséggel együtt olcsóbban kapható... Csak a kétmagos processzor miatt vagy mi másért érdemes inkább az U-t venni? Vagy nem érdemes?
Kösz a segítséget? -
HavocS
senior tag
Sziasztok!
Régóta dilemmában vagyok azzal kapcsolatban, hogy milyen okostelefont vegyek. Az én igényeimnek sajnos nem nagyon gyártanak telefont úgy érzem...Szóval ami fontos lenne:
Kis méret. Van netbookom, tabletem, PSP-m, nem kell még egy tepsi. 3,5" körül gondolkozom, ami KÉNYELMESEN elfér zsebben. Nem buggyos farmerban is.
Vállalható fényképező. Nyilván nem ez fogja kiváltani a tükrös gépet, de autofókusz azért elférne, meg legalább a felismerhetőséget megközelítő alacsony fényű képeket jó volna, ha lehetne vele lőni.
Videófelvétel. Azért 640x480@25-30 fps jó volna. A HD nem létszükséglet.
Zenehallgatás. Utazás közben, vonaton, itt igazából elvileg nem túl nagy a szórás, ami egy párezres fülessel, zörgő vonaton feltétlenül kijön. A beépített lejátszó úgysem érdekel, töltök le hozzá olyat ami tetszik.
FM rádió. Kell és kész.Ami nem érdekel: proci (a legmegterhelőbb amit csinálnék vele a videófelvétel, nem zavar az se, ha lassúcska), belső tárhely (tele vagyok microSD-vel), wifi (ha wifiközelben vagyok, úgyis a tabletet használom, mobilra mobilnet lesz), füles (van saját), kijelző (felbontás, betekintési szög se, nem ezen akarok filmet nézni).
Igazából két versenyző van most ami istenigazából szóba jön, a ZTE Blade III (kár, hogy csak a Telenornál lehet kapni, T-s vagyok és nem szándékozom váltani), vagy magasabb kategóriában egy Sony Xperia X10 mini pro, igaz, ez már csak használtan (bár ezt nem nagyon látok sehol). Úgyhogy elég tanácstalan vagyok... köszi előre is a segítséget.
-
stilo18
addikt
Nem tudom miért, mostanában mindig az ugrik be, hogy aki nem akar sok pénzt költeni, de szeretne egy jó telót, az miért nem néz utána, pl a Te esetedben a Samsung Wave-nek. Minden paramétere tökéletesen megfelelő, annak amiket leirtal...
#PS5#C9/QN95#Xiaomi13TPro#SSArctisPro+DAC#Aonic50
-
tvamos
nagyúr
"Régóta dilemmában vagyok azzal kapcsolatban, hogy milyen okostelefont vegyek. Az én igényeimnek sajnos nem nagyon gyártanak telefont úgy érzem..."
En is igy erzem...
Szeretnek egy csucs telefont, ami gyors, nagy aksi van benne, es 2 kartyas... es nem Kinabol kell megrendelni![ Szerkesztve ]
"Mindig a rossz győz, és a jó elnyeri méltó büntetését." Voga János
-
HavocS
senior tag
válasz stilo18 #6934 üzenetére
Fene, elfelejtettem írni a lényeget. Szóval az Android is ott van a "muszáj" listában, csak nem írtam oda... egész életemen olyan telefonjaim voltak, amik már akkor kifutottnak számítottak, amikor megvettem őket, úgyhogy nem is álmodhattam arról, hogy esetleg bármilyen új appot tudok használni... ezt nem szeretném megint.
-
ph2012
senior tag
Egy olyan telefont szeretnék mint a Samsung Galaxy Gio., hatalmas akkuidővel. Egy hét készenlét simán megvan.
Tudnátok ajánlani? -
togeti
tag
Sziasztok,
Kolléganőnek keresek okostelót. Főként fotózásra használná,4"-nél nem lehet nagyobb és T-nél max 60-ba bele kellene férnie.
Köszi! -
premete
veterán
Hivatalosan csak Motorola Atrix 4G volt a vodafonnál, 2 év garival, függetlenben: 50 ezer körül hozzá lehet jutni használtan, garanciával, dokkolóval, amivel tv-re lehet kötni és egér+bill is ráköthető és lehet futtatni ubuntut akár.
Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
fpatrik17
senior tag
Üdv!
Vodafonnál esetleg képbe van-e valaki, hogy milyen okostelefont éri meg elhozni most RED Standard előfizetéssel?
Én a HTC Desire X-et néztem 16k -ért, talán ez jó vételnek számít, de nagyon drága a vodafone kínálta
Bármi máás?
Köszi!• Honor Magic5 Pro •
-
maggi1886076
addikt
válasz fpatrik17 #6945 üzenetére
a vodának én többet egy percet nem írok alá.azért írjak alá, hogy kapjak 1000ft kedvezményt?nekem flottásan majdnem kártyás áron vannak a készülékek, és ugye a kártyásak meg majdnem gyári garis független áron vannak.
sztem 16k-ért megéri.igazábol egy galaxy s advance-el ugyanaz.esetleg galaxy s3 mini?mondjuk az 2ezerrel drágább.vagy szóba jöhet még az xperia p.ezek hasonló tudásúak.1 vagy 2 évre írsz alá?
itt tudsz válogatni[ Szerkesztve ]
Asus Zenfone 2 551ML + Xiaomi Band Dropbox 54,88Gb Regisztráció: http://db.tt/aqH19dqW Flickr képek: http://www.flickr.com/photos/101977039@N08/
-
fpatrik17
senior tag
válasz maggi1886076 #6946 üzenetére
Igazából Faternak lesz, és a díjcsomag a lényeg, meg h legyen benne egy vállalható androidos ketyere
Max 20k-t fizetne azt mondta. Ez a desire x jön be nekem a legjobban ezek közül. Galaxy S3 szerintem egy lehugyozott sóskifli(najó ez nem igaz, de az a fránya amoled beégés... ), S Advance drága, Xperia P megintcsak drága Standarddal, úgyhogy szerintem marad a Desire..
Köszi!!U.i: a Vodafone eláshatja magát.. Milyen telefon árak ezek?? Telenornál meg T-nél meg olyan hűségbónuszok meg kedvezmények, hogy csorog a nyálam...
[ Szerkesztve ]
• Honor Magic5 Pro •
-
togeti
tag
#6940 Photomobil tipp?SE GO/U?
-
ALI_G
veterán
S III mini-hez hasonló azonban jobb ár/érték arányú 4"-es 2 magos teló mi lehet?
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
A témához nem kapcsolódó, off hozzászólásokat lehetőleg kerüld! Ha mégis írnál, ide:
Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
Aki HAGYOMÁNYOS (nem okos-) telefont szeretne, kérem, fáradjon át ide!
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen notebookot vegyek?
- Sorozatok
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Filmvilág
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest