Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fabolous4
csendes tag
Sziasztok a következő TomTom NVA-SD8110 navigációs fejegység van a Mazdámban régi térkép adatbázissal,az lenne a kérdésem hogy házilag (tört verziójú frisset tudok e rátenni) már néhány nekirugaszkodásom volt de eddig mindig sikertelenül esetleg lenne itt olyan fórum tag akinek ilyen van/volt és értett hozzá?Segítségetek/hozzászólásotok előre is köszönöm,további szép estét mindenkinek!
-
Safranek
aktív tag
Sziasztok ,
Mazda6 , 2015, benzines , manuális váltóba szeretném az olajat lecserélni.
75W80 , API GL-4 , 1,7 liter.
Ez így korrekt?„Attól tartok, Safranek, hogy maga gúnyolódik velem. Jöjjön közelebb!″
-
skt
tag
Sziasztok!
Edesapamnak van egy 2008-as 2.0 dizel kombi 6-os mazdaja, bose rendszerrel. Egyik naprol a masikra, semmi hang nem jelentkezik a hangszorokbol. Mutat mindent, a radioallomasokat, a hangeroszintet, a modot stb, viszont semmilyen hang nem jon a hangszorokbol.
Elvileg a biztositekok rendben vannak.
Otlet? -
#TOTTI
őstag
Sziasztok, sikersztorim van, legalábbis eddig, 13200 Ft-al többért vitték el a Mazda CX-3-asom mint két éve az újkori ára. CX-30 pedig a héten ha minden igaz átvehető lesz.
-
ADAM1337
nagyúr
Ez most komoly ?
Amúgy tényleg siker, nekem a héten volt müszakim, végül még mindig a -3cm-es ültetés maradt bent, egyszerűen mindenki meggyözött róla hogy jó stabil ezzel az autó.
Január óta mióta meg van az alábbiakat csináltam vele:
Olajcsere+vezérlés+assistant.
Körbe fék (itt túl rendeltem magam még van 1 szett első tárcsám,trw)
Toronycsapágyakat cseréltettem elől.
+vettem ugyanilyen style-ba 17es felniket, arra kell majd télit lőni nemsokára.[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
válasz ADAM1337 #3663 üzenetére
Az ültetés nem adott túl nagy kerékdőlést a hátsó kerekeknek? A lengéscsillapítók a gyáriak maradtak?
Én is gondolkodtam rajta (-25/-25 vagy -30/-45 készlet kapható CX-5-höz), de a fórumokban azt olvastam, hogy a hátsó futóműnél nem állítható a kerékdőlés, venni kéne pluszba egy állítható segédkart, jó drágán.
Én a billegést szeretném megszüntetni, hiába nagyon stabil az autó, kellemetlenül sokat billen, mielőtt betámaszt.
-
Zoli75629
friss újonc
Sziaasztok!
Tolatókamera beszerélelésnél elszállt a tolatólámpám!
Biztiknél semmi változás... mindegyik jó.
Jelenleg nincs 12volt az izzóknál, ha hátramenetbe váltok!!!
Adok 12 V az egyik foglalat piros-sárga vezetékének és világítanak!
Sem a motortérben sem a kuplungnál balra nem találtam hibás biztit! Mi történhetett???
Köszi! -
#TOTTI
őstag
Ma vettem át a CX-30-am, bár pontos számokat nem mondhatok, de a Core verzió, ára 6-ossal kezdődött. Vírus beütésekor tettek be egy flotta ajánlatba és tartották az árat a mai napig.
-
skt
tag
Sziasztok!
Autovasarlas elott allok, es lenne egy szimpatikus Mazda 6 a kozelemben. 2007/7 2.0 Sport CD Active 121le. Magyarorszagi, 2. tulajos, 190 ezer km. Mit erdemes tudni a tipusrol, es errol a motorrol? Ajanlott valasztas? A csaladban van 6-os azzal alapvetoen jok a tapasztalataim, csak az ujabb (gh). -
lemmy71
őstag
Rohadás, kettöstömegű, injektorok, ezek javítása többe kerülnek mint maga az autó.
Nekem 2004 -es van ugyan ez a 121 pacis, én anno zsír újonnan vettem vigyáztam rá, de ezeket amit leírtam én is cseréltem, most van benne 200 ezer és cirka 1,3 misit költöttem rá a kötelező szerviz felett[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
-
tobias40
veterán
válasz UberMutant #3684 üzenetére
"pontos számokat nem mondhatok, de a Core verzió, ára 6-ossal kezdődött" ezért kérdezem,rosszul értelmeztem?
-
tobias40
veterán
válasz UberMutant #3686 üzenetére
Tehát akkor 7 alatt van,flottában!(elolvastam..)
-
lemmy71
őstag
Hát nem tudom de a gyári adat szerinti 200km -s hatótáv nálam nem nyert piros pontot Gondolom azt is egy halál sík úton és minden extra kikapcsolásával mérte a gyár, magyarul átlagos használatban elmegy 170km -t. A feláras gyorstöltőről nem is beszélve
Szépnek szép de még egy ilyen "elemes" autó nem tud megtenni egy feltöltéssel legalább 800km -t addig marad a halál biztos diesel -
törölt tag
Sziasztok,
Egy 2018-as Mazda 2-be lehet szerintetek a hangfalakat kicserelni Alpine szettre? Illetve az elulso radart be lehet utolag epiteni?
Ha valaki most vesz autot ezeket kerheti kiegeszitokent de en arra vagyok kivancsi hogy utolag kerhetoek ezek. -
MrSealRD
veterán
válasz lemmy71 #3688 üzenetére
Szerintem bekevered az MX-30-at...a fenti CX-30 témához.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
lemmy71
őstag
-
MrSealRD
veterán
válasz lemmy71 #3691 üzenetére
Én azon pislogtam, amikor a Vályi tesztelte a Speedzone-be, és majdnem elájult tőle... Oké, hogy városba király, mert sok kis távolságot megy vele valaki. De egy n+1 benzines kisautó is képes erre...ráadásul ha mégis nagy távot kell menni akkor sem lesz életképtelen. Miközben az MX-30 meg 200km után parkoltat egy ideig mire megint használni tudod. Azért ez nem túl életszerű.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
dlajos
csendes tag
Üdv!
Mazda 3 1.6 B 2010
Sutina motorolajból melyik a jó,legjobb?
5W-30 ENEOS Hyper-R
5W-30 ENEOS Hyper Multi
5W-30 ENEOS Hyper-S
5W-30 ENEOS Hyper
5W-30 ENEOS Sustina -
MrSealRD
veterán
Biztos jó ötlet bejáratós időszakban fordulathoz szoktatni? Volt erre valami ajánlás?
-
lemmy71
őstag
-
Moleman
addikt
válasz tobias40 #3698 üzenetére
Mondjuk az nem hátrány, ha nem lustul el az autó, nekem az összes, amit apámtól vettem 130-150 ezer km-rel, 4500 körül mintha falba ütköztek volna (újonnan vette és sose forgatta afölé őket). Több ezer km kellett nekik, hogy újra megtanulják az eredeti leszabályzást, és még több, hogy az erejüket is visszanyerjék fent.
Meleg olajjal semmi baja nem lesz az autónak attól, hogy forgatod, a mai illesztési tűrések mellett egyetértek, hogy újonnan sem.
[ Szerkesztve ]
-
#TOTTI
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest