Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Topikgazda
válasz lemmy71 #3198 üzenetére
Láttam már GG hatosban angel eye-t, nem rossz de nekem annyira nem jön be, vagy ha igen akkor már mind a 4 karikára vagy legalább a 2 szélsőre. Hamár a fényforrás tekintetében az illegalitás mezsgyéjén lépkedek igazán nem hiányzik hogy látszódjon, hogy nem gyári.
A fekete nekem is tetszik, esetleg egy nagyon sötét szürke még szebb lenne. Hátul meg pirosat szeretnék, nekem az tetszik, mint az ameriaki modelleken.https://tinyurl.com/rasoapro
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Mennyire normális az, hogy a kartergáz szinte löki a kezem járó motornál ha leveszem a kupakot? 2.0 147LE benzin
-
ReSeTer
senior tag
Ugyanennek a motornak mekkora az elfogadott olajfogyasztása? Mondjuk 1000km-re vetítve.
-
GEPESZ66
veterán
Korábban írtam, hogy a fiam 1,8-as, benzines Mazda6-jában (2006-os évárat) ez az olaj volt mindig belarakva, mielőtt megvette:
CASTROL EDGE TITANIUM FST 0W-40
Állítólag gyárilag ez van benne, ezt javasoltátok: 5W-30.
Én ENEOS 5W-30-re, vagy TOTAL-ra gondoltam, ha váltanék.
Szerintetek melyik márka legyen?
Illetve 0W-40 vagy 5W30? -
ADAM1337
nagyúr
Csatlakoztam én is a klubhoz, kb másfél hete.
2liter benzin, revolution felszereltség (Jelenleg 117e km van benne):Most fog jönni a 120e km-es szerviz kiváncsi leszek kérek előre ajánlatot rá, nagyságrendileg mennyivel túloz a márkaszerviz. (A digitális szervizkönyv miatt szeretném odavinni, eladásnál majd értéknövelő tényező lesz.)
-
ADAM1337
nagyúr
válasz rasotamas #3211 üzenetére
Köszönöm mindenkinek, remélem sok örömöm lesz benne.
Egyelőre nagyon tetszik csak sport rugó van benne és lehet kicsit sok bele, de meg van a gyári rugójai is, lehet vissza rakatom őket.Közbe családba is elkezdtem nézni egyet, sok ismerösnek bejött a japán vonal.
[ Szerkesztve ]
-
ReSeTer
senior tag
Helló!
Hogyan tudom ellenőrizni Mazda 6 gh 2.0 147LE motorjának a hűtőfolyadékszintjét? Nem látszik semmit át a tartályon, ha letekerem a tetejét ott meg nem látok bele. Van erre valami módszer?
Olaj:
Az előző tulajnak a szerviz shell 5w-40-et töltött be. Nagy gond? -
ReSeTer
senior tag
válasz aleister #3220 üzenetére
Köszönöm, megvan miért nem láttam: lent volt a tartály legalján.
Kérdés: Milyen hűtővizet szoktatok használni? A szerelőm szerint zöld jó, eddig zöld volt beletöltve, én egy oldalon pirosat találtam, de utánanézve már mindenki összevissza színezi a termékeit, tehát igazából nem tudom. Melyik az, amelyik nem marja szét a hengerfejet? Tudtommal a pirosak azok. Tudtok ajánlani konkrét terméket?
-
MrSealRD
veterán
válasz ReSeTer #3221 üzenetére
Ne a szín után menj. Alu blokkos motorhoz keress hűtővizet. A szín gyártóként eltérő... Nekem most ilyen rózsaszínes pirosas van benne. Aluglikol...vagy mi...
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
lemmy71
őstag
válasz MrSealRD #3223 üzenetére
[Glicosam] nagy álltalánosságban rózsaszín, de létezik zöld és kék színben is alu hűtőhöz fagyálló.
-
MrSealRD
veterán
-
lemmy71
őstag
-
Clever0
senior tag
Frissített valaki mostanában térképet? Eddig a keresztutcák nevét írta ki, most egy távolabbi kereszteződés egyre csökkenő távolságát. Apró szépséghiba, hogy ezekből többet is "Centrum"-nak hív. Lehet ezt állítani?
-
Topikgazda
-
SzaboZE
addikt
válasz ReSeTer #3221 üzenetére
Én gyárit használok, az elmegy 10 évig. http://www.rx8alkatresz.hu/h-t-folyadek.html
https://tesztelok.hu/ne-csak-a-szinet-nezzuk-hutofolyadek-kisokos/
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
-
Clever0
senior tag
válasz rasotamas #3231 üzenetére
Ok. Az lemaradt, hogy 3 éves az autó, gyári navi van rajta.
Más: régebben volt My Mazda app, ami mutatta a szerviz időket. A 9-es, 10-e Androidra már fel sem települ, de a régi telefonon sem fogadja el a bejelentkezési adatokat. Neten sem találok olyan oldalt, amin a saját autóm szerviztörténetét látom. (Az app a "https://mazdaeur-prd.eu.auth0.com/login" oldalra akar rálépni, de ezt nem tudom megnyitni.)
-
Clever0
senior tag
válasz ADAM1337 #3233 üzenetére
Samsung S9+. S5-re volt telepítve eredetileg, azon 6.0.1 android van. 3 éve még működött, de most nevet, jelszót nem fogad el. (Egyébként már korábban is volt ilyen, az előző autóm miatt regisztráltam, azt is elfelejtette egy idő után.) Az új telefonomra már nem engedi telepíteni, mert nem kompatibilis a rendszerrel.
-
ADAM1337
nagyúr
válasz UberMutant #3235 üzenetére
Nekem most lesz a 120ezres.
De utána majd megmondom ahogy meglesz, meg valszeg visszakerül a gyári rugó az autóba.
Ez az Eibach sport rugó nekem megöli a komfortot 19-es felnivel, illetve torony csapágyakat is, már van hangjuk azt is nagyszervizzel együtt cseréltetem. -
ADAM1337
nagyúr
válasz UberMutant #3237 üzenetére
Nekem forgalmi elég volt.
p20 pro-n használom 9-es droiddal.[ Szerkesztve ]
-
SzaboZE
addikt
válasz UberMutant #3237 üzenetére
Az alvazszam kellett csak korábban, az is azért hogy be tudja azonosítani, hogy milyen és melyik autóról van szó.
Ha nem válaszolok 1-2 napon belül, akkor írj még egy privit, lehet hogy átfutottam véletlenül az előzőn! - www.mazdaklub.hu
-
h1mpi
félisten
válasz UberMutant #3240 üzenetére
Megnéztem Nekem megy most is. 3 éve regeltem be...
Fully electric lifestyle!
-
snorbi82
senior tag
Én kb fél éve akartam be regelni. Személyigazolványom is kérték, így hagytam az egészet a fenébe. Azért nem mindenkinek adom meg...
IPhone 15 Pro Max, Iphone 13
-
Topikgazda
válasz UberMutant #3243 üzenetére
Frissíts bármit ha mersz. Szégyen ami történik.
Egy másfél-2 éves csúcstelefon aminek ódákat zengtek a kamerájáról minden egyes szoftverfrissítésnél egyre sz*rabb képeket csinál. Az alkalmazások egyre rosszabbak, egyre kevesebb lehetőséged van a személyes adataid megtartására, egyre több reklám van bennük.
Egy Angry Birds-öt nem lehet a gyerek kezébe adni mint régen, mert a pop up ablakok, gyűjtsd be a napi bónuszt, jelentkezz be, vegyél ilyen-olyan addont feliratoktól nem is érti hogy mi történik, pedig ő csak a mérges madarakkal akart csúzlizni.https://tinyurl.com/rasoapro
-
aleister
veterán
válasz rasotamas #3246 üzenetére
"Egy másfél-2 éves csúcstelefon aminek ódákat zengtek a kamerájáról minden egyes szoftverfrissítésnél egyre sz*rabb képeket csinál."
Próbáltad? Biztos nem? Rendszer visszaállításnál arra az oprendszerre tér vissza a készülék, amivel szállították. Ez a telefon rom-jában van, ami alapvetően nem módosítható. Egyetlen kivétel, ha esetleg mókoltad custom rom-mal.
Ha valami Mate 10-es sajátosság miatt az oprendszert nem is lehetne, az említett frissítéseket szerintem mindenképp.[ Szerkesztve ]
Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.
-
h1mpi
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Tőzsde és gazdaság
- Call of Duty: Black Ops 6
- Pixelkeresés a hardverrengetegben
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Ukrajnai háború
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Mesterséges intelligencia topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- DUNE médialejátszók topicja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs