Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
olymind1
senior tag
-
xeon forever
addikt
válasz olymind1 #6451 üzenetére
Ohh... Oooohhh....
Egyebkent tenyleg keptelenek felfogni, hogy story coop kene mar... 3 player...egy mentes...meg terhelo sem lenne... Lobby. Waiting for friends... AZT vegigmenni. Kozosen donteni. Par plusz dialogue...vote. Jatekelmeny lvl 100.PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
xgbcx
tag
válasz xeon forever #6450 üzenetére
Köszönöm a tippeket! Picit jobb, most már nem esik be 60 FPS alá.
-
-
maajsz
senior tag
Belefutott valaki abba Kadara side questbe ahol pár Nexus menekült bandázik egy házban és meg kell javítani a ház tetején az antennát? Nem vagyok nagy side/fetch questes de most, hogy hírbe röppent a új multi patch beléptem már multira meg utána singlebe is ahol épp félbe hagytam és pont ott szaladtam ebbe bele. Lényeg, hogy van ott egy beteg is akinél mondja a turian hogy antibiotikum kéne neki. Pont utána rovereztem az SOS questhez és ott mondják, hogy az a növény antibiotikum is és SAM mondja hogy annak a nexus refugeenak jó lehet. Akkor már vissza téptem oda, de az a turian aki "gyógyítja" csak annyit kérdez utána is hogy szereztem e gyógyszert? Ez egyáltalán mellék quest vagy megoldható?
-
olymind1
senior tag
Este 6-kor:
"BioWare @bioware
Tune in tomorrow at 10am PT to find out what's in @masseffect's Patch 1.09. TWITCH"És:
"Mass Effect @masseffect
Our servers will be down for 1 hour starting 8am PT on July 6 for scheduled maintenance. Multiplayer and Strike Teams will be unavailable."[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
Nem igazán van játékzene, ezért tudom ajánlani a Sounds From The Ground chill ambient albumait (2000-2015), nagyon illik hozzá. Jó kis kombináció. Orosz trackeren fent van mind.
Sounds From The Ground - Afterglow
Sounds From The Ground - Al Takure
1 youtube playlist[ Szerkesztve ]
Válogatott, rendszeresen frissített programok ► neszetools.hu
-
maajsz
senior tag
Jah.. sajnos OSTben eléggé lakkol az Andromeda, a Better Begining meg a Trail of Hope nekem bejön de ezek viszont pont nem az a gamplay alá zenék. még a Heleus hozta egy picit az első rész discoverys feelingjét. A többi az a könnyen felejtős téma, sajnálom hogy nem sikerült hozni a trilógia fülbemászó témáinak szintjét.
-
pc360
addikt
Az említett, és az ehhez hasonló előadók szerencsére megoldják a dolgot, így pont a zene zavar legkevésbé. Az azért elképzelhetetlenül sok munka lenne, hogy ezt a 1x albumot beleírják a játékba, így nem árt a külső segítség. Cserébe nem hallod kétszer ugyanazt, és változatos, hangulatos marad a segítségükkel.
Sok baja van a játéknak, a párbeszédek teljességgel a választás illúziója, semmiféle hatásuk nincs, még annak sincs, hogy science vagy military outpostot választasz elsőnek. Felfedezés megint nem nagyon van az űrben, ez a szkennelős izé még mindig rohadt nevetséges. Helyette viszont kapsz 5-6 nagy pályát, mint földi célpontot, amik legalább már nyíltabbak, és van teendő bőven. Nah, hát ilyenből kellene vagy 100 a játékba, elszórtan, galaxis-szerte.
Csak ahhoz kellett volna még pár év fejlesztési idő. Még mindig az érződik, hogy a lehető legminimálisabb tartalmat nyomták ki a lehető legkevesebb idő alatt, telis-tele buggal, és hadd menjen, csörögjenek azok a dollárok...
Ugyanez vonatkozik a fegyverekre is. Megvariálták a mindenféle modulokkal, de mint fegyver, egyáltalán nincs sok a játékban, alig találtak ki pár mechanikát. Látszik, hogy az ellenséges robotok esetén egy csomó minden nyúltak a Borderlands-ből (pl. constructor...), de annak fegyverszisztémáját meg sem közelíti, ahol millió érdekességre és valóban erős, unique fegyverekre bukkanhatsz. Egyszerűen siralmas a felhozatal.
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
Viszont: ami jól sikerült, azok a képességek használata. Szeirntem... bár még eléggé a játék elején tartok, épp hogy kitakarítottam az EOS-t. Viszont ezek az ability-k legalább érdekesek, jól kombinálhatók egymással. És szerencsére van reset lehetőség a hajón.
-
törölt tag
-
janos666
nagyúr
válasz #85552128 #6465 üzenetére
Addressed issue where it was possible for the player to be attacked during initial conversation with Bain Massani on Eos
Pedig ez még szórakoztató is volt, mikor apránként felfalt egy kis vadállat, miközben úgy volt beragadva a kamera, hogy nem is láttam ki beszél hozzám, vagy hogy honnan jön a sérülés, amitől elég sejtelmes hangulata volt a dolognak, mint ha elkapott volna valami stasis field, ami lassan kiszorítja belőlem a lelket, miközben egy pszichopata higgadtan mormog nekem valamit (ami nem utal arra, hogy épp bántalmaz).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
olymind1
senior tag
Store-ban MP-hez:
Hydraulic Joints +25% melee, 70 MF
Stronghold Package +20% max shields, +70% (!) shield regen, 120 MF
Commando Package +10% weapon damage, +20 biotic power damage, 120 MFRandom Weapon (Ultra Rare), 960 MF
Valamint egy új rare / gold kari: Batarian Scrapper
Meg egy UR N7 Kishock Harpoon sniper rifle. -
xeon forever
addikt
Egyebkent AZ a ME trilogy remaster akkor most teljesen felejtos???
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
törölt tag
SP DLC-nek úgy néz ki nincs nyoma a játékban, ezek jönnek még multiba:
Batarian Vanguard:
Charge, Annihilation, FlakcannonHuman Artificer:
Cryobeam, RemnantVi, InvasionHuman Commando:
Singularity, Turbocharge, WarpHuman Guardian:
Backlash, Shieldboost, WarpHuman Juggernaut:
Snapfreeze, Fortify, Shockwave+2 vagy 3 térkép aminek egyelőre csak a fájlneve látszik (mptower, mphangar, mphangar2).
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz xeon forever #6468 üzenetére
Ezt nem tudom, de akár magadnak is meg tudod csinálni, kivéve a textúrák javítását amire leginkább az ME3-nak lenne szüksége, ott sok dolgot nagyon elnagyoltak. Részletek a blogomon.
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
maajsz
senior tag
A Batarian egész coolra sikeredett, de nem egy arató kari. Viszont ez a platinum kissé fuckedup sztem, csak erős teamworkel lehet átnyomni. Még csak egyszer futottam neki de gyorsba halál lett, egész gyengusz csapat jött össze. Viszont azt nem tudom, hogy eddig mennyi volt a max kari szint, mármint a nyitható nem az xp szerinti, de most már megy X felé meglepett amikor asari adept XI-et nyitottam.
-
olymind1
senior tag
Meg: XX-ra.
A részletes változtatások a MP-hez: Mass Effect: Andromeda Combat Balance Updates (1.09)
[ Szerkesztve ]
-
tiv83us
veterán
Nekem 125k-t fizetett a sima, a Strike Mission 138k.
Megcsinalhato, csak hacket ne kapj, mert megvaltoztattak azt is, joval lassabban tolt es ha ellenseg megy a korbe, akkor megall a feltoltes, illetve visszafele es elindul. Hatalmas szopas tud lenni, mikor rohan feled 4 Berserker, egy Progenator es egy Blaze Hydra.[ Szerkesztve ]
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
maajsz
senior tag
válasz tiv83us #6479 üzenetére
Tegnap becsatlakoztam egy platinumba kb az 1. wave közepén, most nem tudom hogy ez bug vagy hack volt de nem volt cooldown time. Még úgy sem volt könnyű kör, pont az asari sentinellel léptem be szóval konstant draineltem, néha throwal combozva, úgyhogy voltak vicces pillanatok na.
-
AAtt1la
aktív tag
Én kifogtam egy jó csapatot,úgyhogy elsőre sikerült a platina.Mondjuk első körben azt sem tudtuk mi van.Meg lehet megcsinálni,de ez már tényleg nem kezdőknek való.Abban a pillanatban,ahogy megállsz fedezéken kívül,halott vagy.
Még jó,hogy human sentinelt vittem,így volt nálam mindig fedezék,ha valakit éleszteni kellett.Még így is volt,hogy előbb fogyott el az életem,mint ahogy a barricade leért volna a földre.
Azt tudja valaki miben különböznek ezek az új fegyver változatok? -
pc360
addikt
Ti melyik fegyvert (esetleg augmentation-t) mondanátok értelmes fabrikálásnak? Single playerre kellene csak.
Ezidáig egy kedvenc akadt, az pedig az Inferno sniper, mivel egész jó a fire rate, a sebzés, és kifogyhatatlan - gyakorlatilag normális fegyverek hiányában csak ezzel megyek. Viszont néha gondban vagyok, nincs normális aoe sebzésem, se brutál közeli. Mit javasolnátok?
[ Szerkesztve ]
-
pc360
addikt
válasz xeon forever #6483 üzenetére
1 lövés / perc. Rohadt kevés... Vagy ezt kombináljam az újratöltős, -5% health-es augmentációval? Nem tűnik túlzottan előnyös kombinációnak. Az Inferno sokkal jobbnak tűnik, azzal 3-3,5 mp alatt adsz le 5-6 lövést lehűléssel együtt. Egyéb ötlet?
[ Szerkesztve ]
-
maajsz
senior tag
Sniperbe nem mélyültem el, a widow bio converterrel kemény, de a life leach ellen valami kell, mondjuk vértbe a +life -shield mod. Black widow önmagában sem rossz, de mióta van auto fire mod nem igazán kempelek. Valkyre auto moddal meg a piranha burst fire + plasma seekingel nagyából megold mindent.
-
janos666
nagyúr
Kipróbáltam az 1.09-es update-et a 384.76-es (június végi) nVidia driver-el, és még mindig ott tart a hatalmas stability/streaming optimalizálás (amit szinte minden patch notes feltűntet), hogy ha a Tempesten sétálgatok, és valahol lezuhan az fps mondjuk 43-ra, ami ott is marad, míg egy helyben állok (az egeret sem mozgatom), vagy akár teszek egy hosszú kört, de visszatérek ugyan oda, de ha lépkedek kicsit a menüben (semmit nem állítok el, még oda-vissza se kapcsolok semmit, amit változásnak foghatna fel), akkor látványosan felszökik (akár pl. 43-ról a Vsync limit 60-ig is, vagy ha addig nem is, de azért számottevően, pl. 50 fölé).
A másik, ami csak most tűnt fel: ha valahol esik az eső, és betöltök egy másik mentést valami nagyon más környezetbe (ahol soha nem is eshetne eső, pl. Tempest), akkor vizes marad a karakter (nem csak az arca, de mondjuk az armor helyett a casual outfit is vizes lesz).
De jó, hogy nem vártam megjelenés óta, míg komolyabban ráncba szedik (azóta is kilátástalanul várhatnék).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
pc360
addikt
válasz janos666 #6487 üzenetére
Áh, ez a játék totál félkész, és ez szerintem így is marad.
Engem nem zavar különösebben, végigjátszom, és elfelejtem, mint minden Mass Effectet eddig (kivéve a 3-at, az olyan hulladék volt, hogy végig se toltam).
-
xeon forever
addikt
Jo rendbe ajandekba kaptad...😈
Mindenestre ha szar, akkor ne játsz vele. A jatek mint fogalom azt jelenti, hogy élvezed a kikapcsolódást a valóságból.Ettől még lehet kritikád, de itt fanok vannak akik a hibáival együtt szeretik ezt a szériát.
Egyébként meg ez nem vita fórum.
Irány a fáradt gőz....
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest