Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
A Drack féle, hozzá kötődő küldetést mikor/hogyan kapom meg?
We are the first of cyber evolution. We are the first to program your future.
-
oriic
HÁZIGAZDA
Lehet hülye kérdés, de azért felteszem. Energiafegyverek esetében milyen mod-ot érdemes multiban használni, hogy lassabban melegedjen túl? Pl: Equalizer-nél vagy Scattershotnál.
Live-Die-Respawn
-
-KP-
addikt
magazine upgrade megy pisztolyoknál és assault rifle-ra. shotgunra és sniperre sajna nincs semmi. Csak spare ammo van. Ott nincs mit tenni, csak ha magasabb szintű a fegyver, akkor lesz nagyobb kapacitása. Egyes karaktereknél passzívnál van +20-25% magazine lehetőség, plusz ott van még a turbocharge.
-
maajsz
senior tag
Nekem is többször volt (PC) h az apex küldik kb játszhatatlanok voltak. Illetve többször dobott be 4-5-6. wavere is szóval quick matchnél ha belépek és azonnal kipipálja a többieket már reflexből nem joinolok hanem lépek másikba. Elégszar ellőni egy két fasza boostert egy körre.. Szóval ha belépek és még nincsenek lepipálva akkor tudom h nem a felére dob be úgy megyek. Nem tudom hogy az én jó szerencsém e de az utóbbi napokba jópárszor fogtam ki szar hostot és rohadt idegelő tud lenni.
-
-KP-
addikt
Turian Soldierrel van weight capacity bőven, de igazából bármelyik turbocharge-os karakternél. Akármilyen mordályt is vihetsz, vagy akár több nehéz fegyvert is egyszerre. nem kell a pehelysúlyú de nem túl nagy sebzésű equalizerhez ragaszkodni. Nekem a kedvencem a widow/isharay. Ha magazine size-ra állítod a turbocharget, lesz egy kétlövetű widow-d, vagy isharayed. Lősz, turbocharge, lősz még kettőt. 25-30 ezer pontokat szoktam lőni így. De nyilván pc-n én jóval könnyebben tudok célozni. Kontrollerrel gondolom nem lehet egyszerű sniperkedni. De sokszor használom a rozeradot, sonedet is. Shotgunokra is jó, de ott csak a sebzést, tárkapacitást tudja befolyásolni, a pontosságot nem. Azt csak smart choke és passzív tudja pontosítani sajna. Legalábbis jelenlegi ismereteim szerint.
-
Ryder62
őstag
Most miért ápdételi a játékot az Origin mikor 1-2 hete már ápdételte 1.06-ra?
Szerk.: Ok, 1.07, ez gyorsan jött.
[ Szerkesztve ]
-
oriic
HÁZIGAZDA
-
janos666
nagyúr
Elképzelhetetlen, hogy valaki pár napig be sem kapcsolja a játékgépét?
Nálam a PC ~24/7 megy, az Origins viszont csak akkor fut, ha kell, ami legutóbb az 1.06 megjelenésekor volt, hogy gyorsteszteljem (és megállapítsam semmi különös nem történt), az 1.07 nem tudott rávenni, hogy letöltessem, majd ha lesz DLC...TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
polgi803
őstag
Sziasztok!
Volt már valakinek olyan hogy mikor az a küldetés volt, hogy meg kellett találni az Archon privát kamráját, akkor egy pont nem ugrott tovább és hiába jutottam el odáig nem történt semmi, mert ahogy haladunk ugye a sárga jelölő pont ugrik ha eléred, de nekem nem ugrott tovább egy pontnál és nem is mentette el az automata mentés és mindig újra kellett csinálnom, de így sem ugrik tovább...ötlet?
-
nubreed
veterán
GTX 1070 -en, akinek az van, másnál is előfordul, hogy pl a Tempest hídján leesik a framerate 40-45 fps környékére? Illetve van még a játékban néhány ilyen pont. Csak lesek nagyokat. Miközben egyébként a játéktér 95% -ban semmi ilyen gond nincs.
-
janos666
nagyúr
válasz nubreed #6063 üzenetére
Pontosan... (a GPU sorban az első 119% az a relatív Power Limit, ami maximum 120%-ig van engedve [tuning], tehát ez fogja vissza a Boost órajelet és ezzel a teljesítményt).
(#6062) polgi803 - Nincs jobb tippem, mint még eggyel korábbi autosave-ről indulni (aztán még egyről, amíg van honnan...).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Még mindig ráfér pár patch a játékra ezen a téren. Tegnap este toltam 5 kört multiban, abból 4 jól ment, nem volt gond. Viszont az egyikben ha csak megláttam egy kett-et, már rögtön akadozós lett a játék, az utolsó két wave meg különösen szenvedős volt így a nagy számú ellenség miatt. Akkor már 2 másik kört mentem azon a pályán ahol szintén kett volt az ellenség, de nem volt semmi gond.
Most vajon a host volt rossz, vagy a játéknak volt valami problémája, franc tudja...Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
xeon forever
addikt
Masnal is van hogy 4-5 Ora jatek utan Minden kill beakad? Idaig ilyen nem volt...
Ebbol viragbolti verzio 1.05 lesz. Ahogy lattam/hallottam azzal ilyen gondok nem voltak. Szarok a multira. Felraktam a Titanfallt is egybol nvdriver leall majd ujraindul hibakat dob. Soha nem lesz ez AZ online tema Jo.[ Szerkesztve ]
PS5 jobb lenne Intellel+Nvidiaval? :P
-
siege5
aktív tag
Sziasztok!
Biztos volt már szó erről a problémáról, hiszen googlen nézegetve nem egyedi eset, de konkrétan még nem sikerült megoldást találnom rá, így kérnék itt is egy kis segítséget.
A legújabb patch óta az Andromeda (azt hiszem 1.07-es?) fekete képernyővel ugrik fel ami alatt nem is csinál semmit a program.
Arra sikerült már rájönni, hogy ablakos módban üzemel, és betölteni is csak ablakos módban enged, viszont ez így természetesen nekem nem túl kényelmes.
Ha esetleg már itt is volt régebben rá megoldás vagy valaki már túllépett a mahinálós részén a dolognak kérem ossza meg velem a tapasztalatait.Köszönöm.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Mostanra kinyitottam az összes common karaktert lev20-ra, meg egy rakás kiegészítőt lev10-re. Azt vettem észre, hogy az 5000-es pakkokból már csak nagyon ritkán esik valami értékes. Merre érdemes továbbmenni a dobozokkal?
Vettem 20k-s pakkor is, de az se volt sokkal jobb, az árához képest.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
válasz AAtt1la #6078 üzenetére
Az asari adept iv vagy vi az már esett sima 5000-es pakkból nekem. Amire fáj a fogam az a Sidewinder pisztoly erősebb verziója, mert csak mk1 van belőle de még az is eléggé odaver (csak a lőszer kicsit kevés benne), főleg ha megfelelő class kezébe kerül.
Meg a Charger smg-t cserélném le N7 Hurrican-re, olyanom még nincs. Jah meg egy nagyon távlati terv a Kineticist megszerzése.oriic: a YT videósokat irigylem, nekik majdnem mindnek megvan minden tápos fegyver max level verziója, gondolom nem kevés valós pénzt belerakva.
[ Szerkesztve ]
Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
-
-KP-
addikt
válasz CPT.Pirk #6081 üzenetére
Raptor, Widow, Ruzad, ezek mind jók goldra egy soldierrel vagy infiltratorral és uncommon fegyverek. Patch után adeptek is brutál erősek lettek. Ha gondolod felvehetsz originen, ha pc-n tolod, elég sokszor szoktunk menni magyarokkal. Van 2-3 fő, aki napi szinten tolja. Ez a játék inkább szól arról, mid van, mintsem a tudásról. Ma sikerült feloldjam a Dhant pl. és brutálisabbnak érzem, mint a Vanquishert nerf előtt.
-
CPT.Pirk
Jómunkásember
Ehhez még gyűjtenem kell kicsit.
Sentinellel kezdtem el a multit, az nagyon bejött. Aztán csináltam solidert, de az már nem adta annyira. Most egy engineer húzok, az per pillanat elég jónak tűnik.
Ilyen egzotikusabb class-t még nem próbáltam.Nincs más - csak egy szál gitár - szidom a rendszert - forradalmár. - Én vagyok egyedül 88 telén. (Auróra)
-
-
-
maajsz
senior tag
válasz xeon forever #6072 üzenetére
Ne reméld, nekem volt ilyen probléma az alap és az 1.05 verzióval már 1-2 óra játék után is és mostanra szűnt meg.
-
xeon forever
addikt
-
maajsz
senior tag
válasz xeon forever #6090 üzenetére
Én a legelső virágbolti verziót feltettem próbából egy 6430ra amibe gigás quadro kari volt, szóval először én is azt hittem hogy a gép a hibás, de mivel újabb gépen is előfodult illetve másnál is, így gyanítottam hogy nem az. Másrészről miért pont killnél, nem történik akkor kiugró teljesítmény növekedés, így arra utal hogy játék hiba. Ugyanígy ahogy multiban is néha elmegy a hang, sőt néha singleben is, viszont az olyankor amikor tényleg sok hanghatás/effect/beszéd/zene minden hallatszik egyszerre. Bár ez még lehet driver hiba is, de nekem még nem sikerült kiküszöbölni.
-
morfondőr
őstag
Na röpke 78 óra alatt sikerült végig érnem a szotrin úgy, hogy 90%-os teljesítésen vagyok. Nekem összességében tetszett a játék, bár voltak unalmas órák is, amikor a mellékküldetések után szaladgáltam bolygóról bolygóra. Kicsit gyorsan lezárták, de szerintem jó volt a vége!
A Meridian felszínére vissza lehet még térni, vagy csak a Hyperion-ba? Tetszett a táj csak ugye harc volt és nem néztem szét annyira. Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
-
TBT
addikt
"I am Sylvanas Windrunner, Queen of the Forsaken. If you will not serve me in this life, then you will do so in the next."
-
nubreed
veterán
válasz morfondőr #6092 üzenetére
Én 66 óránál járok és még csak most kezdtem el Kadara-t. Ezelőtt ahol voltam: Voeld, Havarl, Eos és ahol az egész kezdődik. Akkor gyanítom, hogy nekem tovább fog tartani mint 78 óra. Egyébként lesz még olyan bolygó ahol outpostot kell telepíteni a felsoroltakon kívül (ezeknél se kellett mindenhol).
-
morfondőr
őstag
Kadarán kell outpost, és még lesz egy bolygó, ami talán az összes közül a legszebb!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Politika
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Samsung LCD és LED TV-k
- Opel topik
- ZIDOO médialejátszók
- Asztalos klub
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest