Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tiv83us
veterán
-
k-adi
nagyúr
Sziasztok,
Ma kezdtem neki a játéknak eddig jó. Mire érdemes tenni a skill pontokat ha ütős buildet akarok a karakteremnek? Operativ a háttérstory-ja, így van cloak. Gondolom akkor emellé valami jó shotgun kellene, mi?
-
Exelsior
senior tag
válasz CPT.Pirk #5262 üzenetére
Én 60 óránál járok és 43%-ra írja. 4. sincs még kész. Van mit csinálni.
Samsung fold 4/AOC Agon pro AG27 OLED,ROG STRIX B550-A GAMING Lian Li Galahad AIO 240mm ARGB White,AMD Ryzen 7 5700X, Corsair RM850\Corsair Vengeance RGB PRO 4X8GB,ZOTAC GeForce RTX 4080 Trinity 16GB/Lian Li LANCOOL 216 RGB White,ilovbee b87 TKL,Roccat Air Pro/Logitech G935/maono dm30 rgb white
-
janos666
nagyúr
Szerintem a "mindent bekapcsoltam" ritkán eredményezi a lehető legjobb képminőséget (akár racionális logikával végiggondolva, de még ízlés szerinti ránézésre se, ha egy őszintén nézegeted a végeredményt), [link]
Ebben a játékban is rengeteg szép/látványos dolgot elmos/maszatol/pixelesít a Depth of Field, Motion Blur, Chromatic Aberration, Film Grain, de ... (és ez az, amit talán bárki elfogadhatna hozzáállástól és ízléstől függetlenül) ... főleg ha mind egyszerre van bekapcsolva, nem csak válogatottan egy-kettő, ami esetleg tényleg tetszik az illetőnek (és nem interferál a egymással, de főleg többivel, ami csak gondolkozás nélküli ON), amit csak a DNS-be kódolt Vérpisitke vérláz miatt kapcsol be.
Személy szerint én az összes fenti cuccot kikapcsolom (és a post-process AA közül is egyedül a TAA az első, amit használok, ha csak MFAA vagy FXAA lenne, akkor pl. azt is kilőném) és nem azért, mert esetleg nyerek 1-2 fps-t ott, ahol benéz 60 alá (főleg hogy szerintem olyankor néha vegyes limitem van, tehát a CPU is beleszól, amit nem tehermentesít a post-process effektek kilövése).
[ Szerkesztve ]
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
Derrewyn
senior tag
Én Vanguarddal tolom, igaz egyelőre nem Insanity-n, de azon is jó lehet (ha nem lenne néha invalid target a charge-ra olyan enemy, akire simán rálátok).
Charge, Nova, Overload a setup, mellé Asari Sword, Disciple és valami jobb AR vagy egy Black Widow.
Overloaddal nyitok egy olyan ellenfélre, ami a bagázs közepén van, aztán rögtön Charge, majd egy nova. Ebben kb. megpusztul minden, aminek nincs pajzsa, és azok is jól lesebződnek. Innen jön felváltva a kardozás és a shotgunnal lövöldözés a synergy miatt. Ha fogy a pajzs, újabb charge, és így tovább.
Az AR vagy BW az olyan ellenfelekhez kell, akikhez jobb nem közel lenni állandóan, többnyire belefér náluk is az Overload+Charge, még esetleg a Nova is, de utána rögtön hátrafelé egy evade.Elég haladósan lehet így irtani.
-
RazoR
veterán
válasz janos666 #5309 üzenetére
Nálam a full graf nem azt jelenti, hogy minden csúszkát eltolok koppig jobbra vagy mégtovább és minden bizbaszt on-ra állítok! Alapból minden játékban az általad említett dolgokat kikapcsolom, ez az első! Köszi a feltételezést de nem szenvedek "DNS-be kódolt Vérpisitke vérláz"-ban!
-
janos666
nagyúr
-
hitvanyalak
senior tag
válasz CPT.Pirk #5267 üzenetére
Ez nekem is borzalmasan hiányzik. Fájdalmasan le vannak egyszerűsítve a csapattagok lehetőségei. A pontkiosztásuk alapvetően ebben a formában kb. felesleges. Viszont elégedett vagyok a játékkal, kb 16-18 órám van benne, tegnap este már megérintett néha a HANGULAT , de azért lassabban szippant be , mint az eredeti trió.
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
tiv83us
veterán
válasz hitvanyalak #5313 üzenetére
Ez valoban nagyon fajo, hogy ezt a ziccert kihagytak. Emlekszem a ME3-ban minden 3. masodpercben szoltak a bitoic explosion-ok, amikor tudtam iranyitani a csapattarsakat. Ezt nagyon jo lenne, ha egy patch-el elerhetove tennek.
Always Outnumbered, Never Outgunned
-
polgi803
őstag
Szeretném megkérdezni, hogy a bolygón a sugárszennyezést azt is meg lehet változtatni, vagy az már mindig olyan marad és csak spéci ruhában lehet közlekedni, mert elmennék egy pár ládikóért de a 3. szintű szennyezéstől behalok...
-
janos666
nagyúr
Több hsz-ben is olvastam futólag ezt a betű+szám kombós nevet, ami alapján valami különlegesre számítottam, nem egy olyasmi sivárságra, amit már az ME1-ben is simán összehoztak (pl. annak egyetlen, aszteroidás, story DLC-jében).
Ami pedig teljesen kizökkentett ezen a szürke morzsán:
Miután landol a Nomad, Peebee viccelődik azon, hogy kihívásnak veszi-e Ryder, hogy Suvi azt mondja nem kell aggódni afelől, hogy elrepül a kavicstól a jármű. De mikor később kicsit is közel hajtok egy szakadékhoz, akkor ugyan ez a karakter nyavíkol egyet, ami nem úgy hangzik, mint ha viccelődne, hanem tényleg úgy, mint ha őszintén félne attól, hogy belezuhanunk a szakadékba (pedig már máskor is kifejezte véleményét, hogy jobb szereti ha vadul vezetnek). De messze nem ez az első hasonló (legalább is látszólagos) folytonossági/logikai összeférhetetlenség. TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
janos666
nagyúr
Én nem próbáltam, többszörösen széles, de végighajtottam az egyik hosszú perem mentén "padlógázzal".
Legtöbbször Drack-ot és Peebee-t viszem együtt (a régebbi játékokban is sokszor tendáltam a krogan+asari társ kombó felé), kivéve ha olyan helyre megyek, amiről úgy sejtem valaki másnak esetleg lesz ott speciális szerepe (legalább egy-két mondat erejéig), akit a két rezidens közül azzal párosítok, akivel talán érdekesebb dolgokról tudnak fecserészni, vagy ilyenkor próbálom ki egy füst alatt a fecserészés szempontból érdekesnek tűnő, de amúgy kiegyenlítetlen "képességű" kombókat (ami mondjuk ebben a részben nekem tök mindegy, az ellenfelek >=80%-ának én szedem le >=80% életét/palyzsát, sokat nem oszt/szoroz, hogy ki jön még).
TV/monitor kalibrálást vállalok. ||| "All right , Thom. But understand this: I do care for you. I care for all the lost souls than end up up here."
-
RazoR
veterán
De azért vannak bajok...
-
dimre70
tag
Variációk a "csúnya" Harper kisasszony kinézetére.
Lesz sör, diszkó, lámpa, meg csaj !
-
hitvanyalak
senior tag
válasz dimre70 #5336 üzenetére
Remélem ilyen páncélt lehet szerezni. Mondjátok, hogy igen!
Amúgy páncél modot lehet valahol venni? Egy kereskedőnél sem, sehol sem láttam, és eddig egyet szereztem de nem tudom honnan :/
A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
RazoR
veterán
válasz hitvanyalak #5338 üzenetére
Páncélt tudsz fejleszteni aztán craftolni!
-
k-adi
nagyúr
válasz dimre70 #5340 üzenetére
Én még nagyon az elején tartok de már most kínosnak érzem az összes beszélgetést ilyen ronda fejekkel eleinte még jót nevettem rajtuk... de hogy én ezt hogy fogom bírni még 50-60 órán keresztül nézni....?
Arról nem is beszélve, hogy szinte lehetetlen normális fejű rydert létrehozni, pedig nagyon próbálkoztam a karakter kreálásánál de esélytelen tudom már 100x el lett mondva, de muszáj volt nekem is leírnom ezt
-
hitvanyalak
senior tag
Én nem a kutatási pontból fejleszthető, a craft közben felhasználható hatszögletű augmentekre hanem a kész páncélba tehető modokra gondolok. Ha te ezt mondtad bocs
[ Szerkesztve ]
-
Derrewyn
senior tag
válasz hitvanyalak #5342 üzenetére
Szerintem teljesen felesleges a páncéllal foglalkozni, III cuccokat is hordok 5x-es szinten, és semmi nehézséget nem okoz normal fokozaton. Ugyanígy a fegyverek szintjével sem foglalkozok, csak a típusával.
Szerintem akár I páncélban és fegyverrel is ugyanúgy menne a játék, mivel az ellenfeleknek nem szintje van, hanem hozzád képest skálázzák őket valamilyen módon.A jelen formájában egyszerűen értelmetlennek, nehézkesnek és szimplán időrabló tevékenységnek találom az egész crafting rendszert.
-
hitvanyalak
senior tag
válasz Derrewyn #5343 üzenetére
Most a neten amennyire látom, csak ez a fusion mod van?
Nekem pont az is a szerepjáték része, hogy formálgatom, változtatom a cuccokat.
Másrészt én kb. három lövéstől feküdtem eddig, most az aktív pajzs sokat segít, de azért nem bánnám ha nem kéne mindig lapulnom.A lamellák is néznek engem. Bőrömre csíkokat festenek.Énemből csíkok lefeslenek. Felváltva vagyok én is fény vagy árnyék. Apró komolykodó árnyjáték. Fény-árny csíkokban mérem a perceket.
-
vitaro
senior tag
-
morfondőr
őstag
Én meg pont úgy vagyok vele, hogy már megszoktam a fejeket, nem is nagyon figyelem, hogy bénák! A virágboltival kezdtem 1.04 verzióval, na ott tényleg nagyon bántóan bárgyú fejek voltak, aztán az 1.05-el pont annyi javulás jött, hogy már nem izgat annyira! Persze nem szép, meg a szinkron sem egy oscar díjas, de megszokható. Cserébe a látvány úgy általában lenyűgöző!
Steam/Uplay/Origin/GOG: racka_HUN /// Nintendo: SW-1554-0800-8714
-
-KP-
addikt
Na miután végre van AR Magazine upgradem multiba a Thokin kezd használható lenni.
-
drachoHUN
senior tag
válasz Derrewyn #5343 üzenetére
Jó, a normal az sétagalopp. De nem mindenki azon játszik. Ott valóban nem igen kell foglalkozni ilyesmivel.
Sokan írják, de én tényleg nem tudom mi olyan nehézkes a Craftolásban. Egy jobb összehasonlító képernyő hiányzik csak nekem.
Csak craftolt fegyvert és armort használok.@hitvanyalak: Fusion mod lesz majd később bőven. Azokat nem lehet venni, csak szerezni.
[ Szerkesztve ]
Forza JUVE!!!
-
RazoR
veterán
Ezek a strike mission-ök micsodák?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple notebookok
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Tőzsde és gazdaság
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Autós topik
- F-Secure termékek
- TCL LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest