Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Itt csak hivatalos forrásból származó információkat olvashatsz. Rajongói teóriák, egyebek ezen összefoglaló tárgyát nem képezik. Az összefoglalóval kapcsolatban bármilyen észrevételt, javaslatot szívesen látunk!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szallasi007
őstag
válasz J.Hetfield #3550 üzenetére
Még a véglegesbe betehetik egy 0 day peccsel
-
szallasi007
őstag
Én most egy kicsit elvesztem itt a hsz-ek között
Most ez a multira lesz kihegyezve vagy single történetre? Játszottam két órát amit eddig értek a sztoriból nem tűnik rossznak. Csak nem értem hogy a multi részt is tolnom kell hogy kerekje kijöjjön a történet? Nem vagyok egy nagy multiplayer guru
-
szallasi007
őstag
Köszi a válaszokat
-
szallasi007
őstag
válasz KillerKollar #3655 üzenetére
Szia, 4790k-t néhol rendesen megzabálja, csodálkoztam is rajta. Minden fullon 2k-ban 8.5 gb memóriát eszik nálam, 1070-en átlag 60 fps meg van. Zárt tereken 80-85 fps.
Viszont a párbeszédek alatt fps lock van ha jól rémlik (30)[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
válasz KillerKollar #3685 üzenetére
Szerintem ha nem mindent tolsz csutkára akkor elég lesz neki a 8GB is csak akkor a háttérbe minden böngészőablakot csukj be. A nagy lapozófájl szerintem HDD-n csak hátrányt fog okozni (hacsak nem tudod SSD-re tenni). 16GB-om van. 1080p-ben 1080 limites volt? Miben nyilvánult meg?
Nekem ami fura volt az a CPU kihasználtság bár ez lehet a frostbite miatt volt, néhol minden mag minden szál 60-65 %-on ment néhol meg a 30%-ot alig karcolta.
Viszont a betöltőképernyő alatt volt hogy 117% volt a gpu kihasználtság amit nem tudtam hová tenniEste ha gép elé kerülök lefotózom a beállításokat illetve csinálok néhány képet a terhelésről is.
-
szallasi007
őstag
Na lőttem pár rendkívül béna ingame képet, talán látszódik mi mennyire van kihasználva. 2k felbontáson, auto detect beállításokkal - nagyjából mindent ultrára tett.
Brutál fos ez a kék szín, majd holnap csinálok másik betűszínnel
Egyébként kemény hogy néhol több mint 9GB memóriát eszik[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
Lehet hülye kérdés de arra mindenki rájött hogy a gépjárművet két állásba lehet tenni a jobb klattyal? Terep meg rohanós üzemmód - lőni lehet majd ezzel a döggel vagy csak felfedezni és bányászni?
Az ilyen olyan nemesfémekből a hajón is lehet majd fejleszteni ugye jól értettem SAM dumáját az elején? -
szallasi007
őstag
válasz Ra's al Ghul #3876 üzenetére
Hogy a kód kaka-e vagy most nyert értelmet a memóriakihasználtság fogalma nem tudom
Kérdésedre a válasz az animátorral kapcsolatban: feldobtak egy nevet hogy ki volt a vezetőjük, ha rágugliztál kidobott hogy egy csinos fiatal cosplay-es hölgyet ami önmagában nem lenne baj, csak mivel igen vicces lett a mimika meg úgy nagyjából az npc-k mozgása ezért hirtelen elterjedt a legenda bizonyos külföldi oldalakon hogy talán a hölgy bizonyos testréseit is latba vetette.
cyberkind na mondjuk Mafia 3-nál nem tűnt fel, bár azt monitorozni is feleslegesnek tartottam a 30 fps lock miatt
[ Szerkesztve ]
-
szallasi007
őstag
válasz Fitzgerald #4033 üzenetére
Igazából a vpn mókázást értem, de az early access a havi előfizetők is megkapják?
-
szallasi007
őstag
Az early accest arra értem hogy már van aki streameli a teljes játékot - az a kérdés ha most megveszem akkor az Origin Access keretein belül hamarabb hozzáférek-e a teljes játékhoz.
A 10 órás huncutságot kihasználtam már, mivel péntek estig lenne időm utána viszont egy darabig nem ezért érdekel hogy milyen hamar tudok nekiülni. De úgy tűnik áprilisnál korábban nem tudok játszani
-
szallasi007
őstag
Áááá értem és köszönöm a válaszokat
-
szallasi007
őstag
válasz ForRedGlory #4045 üzenetére
-
szallasi007
őstag
válasz #85552128 #4281 üzenetére
Szia,
a riva tuneres (MSI AB) beállításaidról küldenél egy képet akár privátba is, mert én valamit elrontok és nem tudok hasonló kialakítást/elrendezést csinálni mint mondjuk a tiéd
Nekem minden egyes paramétert soronként tölti be és nem akarja őket csoportosítani mint pl a magok nálad
-
szallasi007
őstag
Streamet nézve most mondták hogy csinálni kell mentést a játékról, mert néhány embernél előfordult hogy kilépés után elveszíti a kapcsolatot az Origin szerverekkel és ilyenkor ugyan feldob egy ablakot hogy a szinkronizálja a mentést a lokálisból a felhőbe de rosszul csinálja és törli az összes játékmentést!!!
Szóval, keressétek meg a gépen a játék save mappája (ha minden igaz akkor C:\Users\felhasználónév\MyGames\...Andromeda\Saves ezt másoljátok ki valahova minden egyes kilépés után valahová a gépre, nehogy xx óra után agyvérzést kapjatok.
Az EA tud a dologról és "igyekszik" javítani a hibát.
-
szallasi007
őstag
válasz Ra's al Ghul #4296 üzenetére
Sehogy mert még nincs meg
-
szallasi007
őstag
válasz nubreed #4381 üzenetére
Nem olyan open world mint egy wow, tehát adott bolygók vannak adott bejárható területekkel.
Leszállsz feltérképezd (jó nagy területek bár én még csak az első bolgyón EOS-on járok) közben, van ahová az elején nem tudsz eljutni (magas a sugárzás ami a főküldetés és talán egy két mellékküldetés hatására csökken, ki is írja hogy a sugárzás csökkenése folyamatban van térj vissza késöbb) így kénytelen vagy másik bolygóra menni majd később az előzőre kell menned ha 100%-osra akarod a bolygót megcsinálni.
Az open world itt talán a bejárható terület nagyságát és változatosságát jelenti (bár lehet ez maga az open world fogalma ). Ne arra gondolj hogy leszállsz egy Föld méretű bolygóra és 3 hétig autókázol rajta vagy repkedsz rajta órákig és ahol szimpatikus neked leszállsz aztán felrántasz egy bázist. Tehát itt is "falakba" fogsz ütközni ahogy a korábbi részekbe csak itt kvázi kénytelen vagy felfedezni és mielőtt ráunnál egy bolygóra mész a következőre.Nézz bele streamekbe vagy youtube videókba szerintem sokkal hasznosabb mint olvasgatni róla.
-
szallasi007
őstag
Spoileres kérdések alant, aki már megoldotta kérem segítttttsssennn
Voelden találtam halálfejes rakétás dobozokat (canister vagy mi fene) - kettőt is, azokkal mit lehet vagy kell csinálni? Meg bebugolt egy mellékküldetésem egy notepadot kell megvizsgálni valahol a hóvíharba, na azt hibá olvasom el ugyanúgy jelzi hogy meg kéne vizsgálnom. Amikor a med-es csomagokat kell megtalálni, akkor kettőt meg is találtam könnyen de a harmadik olyan mintha egy hegy tetején lenne, ez is bug vagy a fősztori miatt kerülök majd oda? -
szallasi007
őstag
válasz [Prolixus] #4610 üzenetére
Köszi a helpet, a tárolókat remnant "telepeken" de majd csinálok róla képet ha találok megint
Új hozzászólás Aktív témák
- Új, bontatlan Macbook Air Retina M2 13" 2022 Gray, 8GB RAM/256GB SSD/magyar bill./apple garacia
- SONY WH-1000XM3 vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgató - HIBÁTLAN ÁLLAPOT
- XFX Radeon Speedster SWFT 319 RX 6800 - BONTATLAN - ALZA GARANCIA
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 3rd - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" 2K Touch I W11 I CAM I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G3: i7-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" QHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest