Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Termi16

    őstag

    válasz pit stop #95635 üzenetére

    Sorry, hogy erre csak most válaszolok, de sok volt a dolog az utóbbi napokban...

    Azért egy 6-7 éves technikával megáldott amperát, ami plug-in hibrid, tehát nem sok köze van a tisztán elektromos autókhoz, na szóval ezt nem kéne egy teljesen elekromos autóhoz hasonlitani.

    Egyrészt mert ez pont a "legrosszabb" kombináció, mert tönkre mehet bármi a benzines mivolta miatt, plussz ott van még az elektromos hajtás is, igy dupla rizikó.

    Másrészt pedig itthon ez az autó kezd a szegény ember Teslája lenni, és nagyrészt olyan emberek veszik (tisztelet a kivétel(ek)nek) akiknek annyi a lényeg, hogy ingyen parkolás, ingyen töltés, nulla karbantartás legyen. És ők ezt be is mesélik maguknak egy amperánál, aztán amikor az Opel Dunába kell vinni, mondjuk vidékről Pestre, akkor már bele kéne tankolni 15 liter benzint, az nem menő, vagy épp nem futja rá, aztán a Dunában bejön a kétszeres óradij a szervizre és inkább sarkon fordulnak :D

    Szóval az Ampera szerintem halmozottan hátrányos helyzetű itthon, és ha mindenképpen az kell, akkor Hollandiából kell behozni, azzal valószinűleg jóval kisebb lesz a rizikó.

    De ettől még az Amperának tényleg nem sok köze van karbantartási igény szempontjából egy full elektromos autóhoz.

    Telefonszámomat megtalálod az adataimnál!

Új hozzászólás Aktív témák