Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    válasz szabonagyur #60276 üzenetére

    Látom baj van... :O

    Ki menőzik? Nem menőzök, mivel szerintem tizenéves már akkor alapnak számító autóknál mit lehet menőzni? A semmit, kb de ha van ilyen akinél ez menőzés ott megemelem kalapomat.. Jó mondjuk én is látok corsakat 16os felnikkel, vácin péntek este pesten, meg swifteket csattogó-durrogó kipuffal de nem az én műfajom a menőzés hidd el nekem, pláne ilyen autókkal.. Ha neked az menőzés h kipróbálás szinten használtam őket kb mert volt egy-kettő ilyen lehetőségem és nem helyeztettem forgalomba a huszonéves -példányokat ahol többe kerülne a leves mint a hús akkor én kérek elnézést és bocsánatot tényleg, akkor ezek szerint csak én vagyok a pénzem barátja,hogy 150ezerért nem helyezek forgalomba egy 20éves corsát vagy 19 éves golfot esetleg bármilyen más hasonló paraméterű autót. Így meg mivel van ilyen lehetőségem,hogy teljesen hivatalosan hébe hóba autózhatok egy p-vel,én kérek elnézést tényleg..

    Második bekezdésedre reagálva nem rallyzni kell az autó mert egy leon-a3-etc szvsz nem rallyzásra való erre itt vannak a subaruk-mitsuk-esetleg suzukiknak a sport változatai stb csak igen elég volt hosszú távon az 1.0 erőszakokból, meg 1.2 8v, meg hasonló varrógépekből amivel ha hatoson előzni akarok 23x meggondolom,hogy "huhh pasztmek most merjek vagy ne merjek csattanunk vagy nem csattanunk ha rágyorsít mellettem a driver"... Ha gyerek van a hátam mögött akkor meg egyáltalán nem előzök olyan úton ahol a partnernek is van lehetősége a gyorsításra mivel még elég fiatal vagyok... Nem beszélve arról h ha előzök is kikell forgatni belőle még az életet is , ilyenkor leszívja a tank felét... Dízlinél meg akármennyire is utálom a hangját bár az újak elég jók, nem kell vissza kettő padlógáz, hanem akár egy chippes dízelnél lendületből is előzhetek avagy nyomatékból.. De ennek ellenére szeretem a régi stifteket, mint járkálós -melózós autónak.. Erre bőven jó meg arra is ha az ember nem 100 km-t megy pld hanem 10-20... Vagy ez a munkaeszköze stb stb..

    Azt h te másra használod az autót, szíved joga mindenki arra használja amire szeretné, mindenki olyan vezetési stílust vesz fel amilyet szeretne, de hidd el vannak nálam durvábbak is pld itt a fórumban is ;) Nem 2 napos jogsival ülök be, 3km-el a megvásárolt 85ezres friss muszakis kis 1.1-es erőszakokba hanem 2 év meg bő 70e km eltelt, többek között külföldön is ;) Ez még nem sok tisztában vagyok vele de gondolom nem számít már kezdőnek.. A boyracer nem itt kezdődik..

    Lagunas storyra reagálva ha akkora k@lap szar lesz pld egy a3 vagy leon h kb motorcsere szintjén lesz akkor azt is kidobom a kukába ne aggódjál. ;) Mert a lagu nagyon annak a határát súrolta s nem egy szerelővel nézettem meg..

    "Szokás mondani ha nem értesz hozzá vigyél magaddal olyat aki igen" Pontosan, de én egy szóval nem állítottam azt h értek is nagyon az autókhoz pláne nem a vaghoz.. Az egy dolog h minimális dolgokat megcsinálom, olajcserék, hűtővíz, pár alkatrész, gyertya,etc.... De ez szerintem még nem tudás csupán ha valakit érdekel akkor rájön magától..

    Hibátlan nem lesz ,költeni biztos kell rá valamennyit, de ha ad nekem egy minimális élményt akkor már megérte.. A3 meg adhat, mivel ültem már meg egy karikára kölcsön adta a gumis srác mondjuk az 2.0 ha jól emlékszem de nekem nagy élményt nyújtott, finom szerkezet.. Többit h mit veszek és mit szeretnék nem hiszem h lenne bárkinek is joga befolyásolni.. Tudtommal ide tanácsot kérnek az emberek, és nem a másik zsebébe nyulkálnak , nem de?? Akkor meg köszönöm szépen.. Na m1, 100 szónak is egy a vége te gondolom arra használod az autót mint ahogy én is jelen helyzetben h elvigyen a-b be, én meg most már szeretnék valami élményfaktort is és nem csak azt h guruljon alattam 4 kerék..

    #60277) Kornel: ŐŐŐŐ... Nem feltétlen ha emgint rászánom magam és kiutazok csak most már nem osztrákba, hanem Németország vagy Hollandia.. Itt azért jobb a választék sokkal, persze itt is igaz h a szart itt is árulják.. Pld a gumis srác szintén 2200euroért hozta az a3-at annyi volt a baja,hogy oldala végig volt húzva de nem horpadt,közös fényezőnk me megcsinálta pár darab tizesért.. Viszont műszakilag azóta is kifogástalan ,egyszer kellett valamit cserélni megállt 40ből. .. És az övé 2.0tdi ha jól rémlik. Persze igen mindenre rálehet költeni rengeteget.. Lásd a példámat kezdő koromban a suzukimra 150et költöttem mikor összecsuktam itt Érden. :D

    [ Szerkesztve ]

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák