Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
-
tboldi
nagyúr
11600 HUF
-
tboldi
nagyúr
-
Micsurin
nagyúr
válasz tboldi #312708 üzenetére
300kápé és intulunk de aztán széplegyen me a benzin soké vagyon Nagykátárúl
Én azt hiszem viccelődhetek is ezzel jogosan a Civic után....
tboldi #312714: Nekem a GumiProfi belőtte, meg is lepett a dolog, hogy voltak ennyire aprólékosak... vette szépen elő a diagot. Mikor meglátta van okosdoboz az OBD-n még arra is megkért én húzzam ki lehetőség szerint.
[ Szerkesztve ]
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
8th
addikt
válasz Atomgeszi #312489 üzenetére
Kalocsa ugyanez. Lassú álmos vidéki kisváros, langyos állóvíz. Alapból köszvényes lajhárként vánszorognak elég sokan, a várost átszelő 51-es főúton 50 helyett 30-al nézelődnek stb. Már ez is bosszantó ha haladna az ember. Nálunk az ivóvízhálózat egy maréknyi utcát leszámítva ahol újonnan épült házak vannak minimum 50 éves. A karbartására nincs pénz, nem is volt soha így csak foltozgatják ahol csőtörés van. És az van. Napjában 1-3 darab a város legkülönbözőbb pontján. Ilyenkor persze azonnal kikerül a harmincas sőt olykor a húszas korlátozó tábla is ami kint is marad napokig. Ott van olyan ismerősöm aki egyes alapjáraton gurul keresztül kb. 8 km/h sebességgel mert meg nem büntesse már a rendőr. Agyrém. És most még rosszabb lesz. Ha 20 helyett a kihalt üres utcán este átgurulok a korlátolt szakaszon 37 km/h-val az kapásból 50 ezret ér. Azért ezt elég erősnek érzem. Kezd már picit túl sok lenni a jóból... Belevágják az emberekbe az ideget azok egy része úgy van vele, hogy oké rohadjatok meg, velem nem phasztok ki inkább biztosra megyek. Hajtok 30 helyett 20-al, 50 helyett 40-el se aztán annyi. Az ilyen biztonsági játékosok szépen felcseszik az összes többi közlekedő agyát és ebből jönnek a jó kis közlekedési konfliktusok, a lakott területen belül padlógázos 70-80-ra felgyorsítós agresszív néha már-már veszélyes előzések.
...
-
tboldi
nagyúr
válasz Micsurin #312715 üzenetére
Ó, hol van már a piros Lada meg a pápaszemes Merdzsó!
Persze úgy lett volna az igazi, de nekem jól sikerült így is, úgyhogy nem panaszkodom, a hazavezető 46 km-en feltűnt volna, ha valami nem oké.
Amúgy nekem is be van dugva a ScanGauge állandóan.
...................................Más: Remélem, lézerdzsoniék dolgoznak már szorgosan az új KRESZ-en...
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz tototos #312724 üzenetére
Nekem mindegy, mivel esik pofára a képen szereplő úriember, amíg nem közvetlenül előttem teszi.
Kb. 15-25-tel gyorsabban haladnék nála, ne tartson fel, hagyjon elmenni maga mellett, és akkor nem pampognék. Az említett segédmotorosokkal is ugyanez a bajom, nagyon pofátlanok szoktak lenni a friss jogsis, képzeletbeli alfahímek, feszülnek az autók között a 3 lóerőjükkel, közben meg a nyamvadt Jazz-zel is körbeautóznám őket, ha hagynák és a KRESZ-hez tartanák magukat...
[ Szerkesztve ]
-
ArthurShelby
addikt
válasz focvis #312564 üzenetére
Nálam:
1. Ráközelítés, (bmw-vel ez hatásosabb a hang és az előítélet miatt ), majd picit nagyobb (biztonságosabb) követési távolságot hagyok
2. Bal index (csak akkor, mikor látom, hogy le tudna menni jobbra)
3. Refi (mikor le mehetne jobbra)
4. Anyázás, refi villogtatása folyamatosan 🙃Ha lehet én mindenkit letúrok, mert jobbra tartás van, és nem vétlenül nem szabad jobbról előzni (arra nagyobb a holttér).
Anno volt a pályán egy kis cupra suv, ő csak olyan 170-nel ment volna, én fölötte a golffal. Minden szépen és jól ment, csak utolértem egy belső sávban bennragadt madarat. Kezdődött a procedúra (1es, 2es). A madárka felébredt, és ment ki jobbra, csak hogy a cuprás közben okosabbnak gondolta magát és jobbról előzött és lett egy elég komoly balesetveszélyes helyzet (végül szerencsére nem lett semmi).
Én mérgemben átmutattam a cuprás-nak hogy süsü. Az utána elkezdett versenyezni, és mivel forgalom volt, nem tudtam ellépni (suv-ok szinte mindig 180ig bírják, főleg a volvok). Mellém jött, mutogatott (gondolom, hogy álljunk félre, 2 csávó, a vezető tetkós gyúrós). Aztán végül haladtam, nem néztem át, és eltűnt (lemaradt, lekanyarodott, már nem emlékszem).A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
tboldi
nagyúr
válasz bandus #312730 üzenetére
GoPro volt a számban.
Egyébként Ausztria autópályáin is gyakran felejtik magukat a belsőben a bécsiek? Ma Győrbe menet és visszafelé is kifogtam egyet-egyet (nem ugyanazt), aki csak 100-110-zel andalgott, pedig a külsőbe bőven lett volna helyük lehúzódni.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
-
rbalint88
addikt
válasz macilaci78 #312735 üzenetére
Sussek meg elore es hozzatok ki a talira, nem egyertelmu?
-
-
F_Zolee
veterán
válasz macilaci78 #312734 üzenetére
Aztán még el se kezdték kilőni őket.
-
Qru
MODERÁTOR
válasz ArthurShelby #312727 üzenetére
Egyszer egy Seat toledossal volt hasonlo affer. De ott elem vagot es satu. Majd kipattant. Aztan mikor meglatta, hogy 4-en fiuk ulunk a kocsiban hirtelen mar nem is volt akkora nagy az arc. Vissza ult es elment.
#nincsbennetarcsi
-
Chereiose
addikt
válasz CactuS #312653 üzenetére
Hát nem tudom, nálam a Kia is egy vicc kinézetre is, ceedből is max egy jól felszerelt proceed néz ki vállalhatóan, de árban is ahhoz képest már, a turbós motorjaikra is írják, hogy kokszosodnak. A 7 év gari meg gondolom kirakat, max bizonyos dolgokra.
[ Szerkesztve ]
-
Szada85
aktív tag
válasz ArthurShelby #312727 üzenetére
Szerintem ezek a mindenféle fényjelzések már közel sem váltják ki azt, amire "számítotok", söt, legtöbbször inkább csak agressziót váltanak ki.
Én egy ideje arra "szavazok", hogy legyen elég power, és jobbról pikk-pakk elhaladni az ilyenek mellett, semmint leállni amperkedni, ami sok esetben nem is célravezetö, és csak extra agressziót szülhet a másik féltöl (lásd amit írtál is)...
-
Szada85
aktív tag
Azért tarcsi nélkül is el lehet boldogulni, nem egyszer voltunk otthon feleségem 1.8 UFO-jával, még azzal is elmászkáltunk az ilyenek mellett "szakszerüen" mindhárom ország pályáin, szóval nekem ne mondd, hogy...
De a Cuprával szemben esélyük sincs, azzal kényelmesebb, ez fix.
-
pit stop
addikt
Ha sietsz menj cégessel
Ha meg privát, akkor relax take it easyMás: Ma rettenetesen be volt állva délután 5-6 között Budapest. Amikor elértem a 8 literes fogyasztást inkább átváltottam olajhőfokra, de utána még sokat araszoltam, így biztos k... sok a fogyasztás
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest