Hirdetés
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- Xbox Series X|S
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- PlayStation 5 Pro teszt
- Megjelent a Silent Hill 2 Remake
- Assetto Corsa Competizione
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
polonic
félisten
válasz radi8tor #305100 üzenetére
Használattól függ, hogy kéne cserélni.
Itt 15 ezer vagy 1 év a periódus.
De bele van írva a kézikönyvbe, hogy ha így meg így használod, akkor bizony 7500.Az FKF hulladékudvarban egész sok mindent le lehet adni. Köztük az használt olajat, az olajos flakonokat, fagyállót, használt gumit is.
[ Szerkesztve ]
-
radi8tor
MODERÁTOR
Mázli hogy talált parkolóhelyet magának.
⭐ Stella
-
barnam_
nagyúr
válasz radi8tor #305109 üzenetére
Most mért, lehet épp úgy parkoltak az autók mikor beállt
Ha már parkolás: az utcánkban várakozni tilos van, kivéve a kijelölt parkolóhelyek. Of korsz mindenki telibe kakilja és rendszeresen szoktam látni hogy osztogatják a 25-50€-s cetliket. Mégis adott autók rendre a tilosba parkolnak. Még így is olcsóbb mint garázs helyet bérelni? Meg aztán nehogy 500 métert gyalogolni kelljen... (szomszéd utcában már lehetne parkolni, ha lenne hely) Vagy van az a kategória is, akiről tudom hogy lenn van a garázsban helye, mégis az utcán áll a tilosban.
Kár, hogy mostanában már nem szállítják el az autókat. -
norbert1998
nagyúr
Aztán amúgy biztos, hog yaz apja? Csak mert nekem volt olyan két kollégám, akiknek ugyanaz volt a vezetékneve, mindkettő olyan ritka, hogy soha máshol nem is hallottam, egy irodában ülve ugyanazt csinálták, és mégsem voltak rokonok. Na ilyenkor mi van? Az én vezetéknevem is ritka, mint a fene, a szomszéd faluban meg mégis van belőlem még egy. Mármint név szerint
Ha a fater cégigazgató meg pénzügyminiszter lenne, szerintem nem Ladákkal játszana a fiú. Az első videóiban meg aztán pláne nem azt mutogatta volna, hanem a fater S mercijét
Vagy lehet, hogy kb 3 éves kora óta nem találkoztak. Ilyenkor mi van? Valakit a faterja miatt elítélni... Az egyik legjobb barátom apja egy családverő alkoholista börtöntöltelék, a srác legnagyobb hibája meg hogy ritkán rak rendet az autójában
-
nagyúr
válasz grizlisandor #305025 üzenetére
Tudom, és?
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
nagyúr
Ma ezzel mentem a kocsimert:
Nagyon pozitív a benyomasom a hajtaslancrol. Allobol ugy kilo mint a raketa, varosi körülmények között szuperul használható. Padlozva 60km/h felett gyenge ugyan, de az hogy ilyen ridegtartasban mint amit ezek kapnak 4,8-as atlagot ir az parades az en 8-8.5 literes varosi fogyimhoz merten.Mondjuk ergonomialiag szerintem szar, nekem a belterben semmi nem esett kezre (ajtopanel, konyoklo vacak helyen van).
Egy erosebb HSD-t szerintem el tudnek képzelni magamnak.
[ Szerkesztve ]
-
=WiNTeR=
senior tag
Szivargyújtót mivel érdemes kitakarítani? 99%-os izopropilalkohol + fülpiszkáló megteszi? Előző tulaj úgy tűnik használta de nem takarította és a helyébe berakott töltő nem igazán akar menni csak különleges csillagállásokban.
"I will become a true hardscoping hitmarking sample text legend."
-
Emunem
senior tag
válasz bandus #304878 üzenetére
Nekem közvetlenül mosás elött enyhén mosószeres, meleg esővizes nagy törölköző (kb lefedi az autó orrát teljesen) áztatja a bogár temetőt kb. 15 percig, utána egyből lándzsa, még a rászáradt bogár is lejön ... (Black Oak brown színű Passat)
[ Szerkesztve ]
"... hát persze ..."
-
Qru
MODERÁTOR
válasz norbert1998 #305120 üzenetére
Biztos, hogy az apja.
Pont dicsertem a sracot, hogy apja ellenere full normalis.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
kisza25
félisten
válasz norbert1998 #305120 üzenetére
Második házasságból született, Wikipédian ott is van, hogy autós újságíró a fia
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
félisten
-
kisza25
félisten
válasz szabonagyur #305145 üzenetére
Azaz emberek nyomisága, akik úgy rakják oda, meg nem rendesen lezárva.
Itt is van egy kis bodega, az elé lehet lerakni, amúgy 10+ éve oda viszem, nem új keletű a dolog. A fáradt napraforgó olajat is oda hordtam még a légveveréses sütő elött, azóta nem használok napraforgó olajat még főzéshez sem. (Vagy oliva, vagy vaj, vagy sertés zsír)Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
félisten
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #305148 üzenetére
Erre is próbáltam utalni az olajcserék környezeti terhelésével.
⭐ Stella
-
félisten
válasz radi8tor #305149 üzenetére
Ugyanez a gondom a használt autó akksival is. Lemerült, vettem másikat, jelenleg tartom a garázsban mivel ahol vettem az újat, régit nem veszik át, pedig legegyszerűbb lenne, hogy ott leadom és vigyék el. De ilyen az autó gumi is, ha nem veszek gumisnál semmit, leadni max pénzért tudom, van ahol azért sem.
Erre majd egyszeri autós kidobja az út szélén, csak azért mivel feleslegesen komplikált a folyamat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen routert?
- Automata kávégépek
- Life is Strange: Double Exposure teszt
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- BestBuy ruhás topik
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Ukrajnai háború
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest