Hirdetés
- Call of Duty: Black Ops 6
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- PlayStation 5
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Nintendo Switch
- EA Sports WRC '23
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Xbox Series X|S
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
tboldi
nagyúr
válasz Integrale #292801 üzenetére
Cromàn és a MiTo-n viszont végig ott vilàgít a hópihe.
Ez így nem teljesen igaz, amikor lejárt a szervizemlékeztető, akkor felváltva mutat hópihét és csavarkulcsot ugyanabban a négyzetben, legalábbis a mencibb, pixeles kijelző.
Sőt, ha a normáltól eltérő módban van a DNA, akkor azt is ott jelzi. Erre először azt hittem, hogy katica, de aztán összeraktam a képet, hogy stopper vagy kronográf akar lenni.[ Szerkesztve ]
-
Bondix
tag
2000es seat ibiza az alany
Az történt h költözés volt és a csomagtartóba pakoltunk és lecsuktam de a kalap tartó nem tudott mert volt hátul magas dolog is de annak semmi lényege ugye mivel az simán leszedheto.
Viszont nem tudtam kinyitni a csomagtartót nem tudom minek
Próbáltam kulccsal meg simán is ahogy eddig h a seat jel felhúz de semmiMit tudok tenni vagy mi lehet így hogy egyik pillanatról a másikra....?
Köszi előre is!
-
őstag
válasz ArthurShelby #292797 üzenetére
Száraz dsg taxi üzemmódban 450 ezer? Vagy meg nem értett megbízhatóság bajnok lett a száraz dsg vagy lottóznia kellene a taxisnak inkább ekkora malaccal
Felét garantalnák befutó lehetne a kamiq...
-
Corsa02
őstag
válasz szőröscica #292794 üzenetére
Próbáltam, nem lehet csak a risztást engedte levinni, én 4 fokról 1-re állítottam.
The Truth Is Out There --->
-
Vismajor01
addikt
Kotelezo haladási irányt felold egy kereszteződés a keresztedozesben?
Mutatom
Itt lámpás kereszteződés van, kötelező haladási irány előre. De ezt úgy látom h piros vonalat nem lehet követni de zöldet már igen. Rendőr szerint nem mert a szembe jövőnek a zöld vonal után van lámpája ergo ez még egy kereszteződés e snem old fel semmi semmit, 65 ezer bünti és 6 hibapont annak aki ott bekanyarodik. Ja ha neked zöld akkor szembejovonek piros. Szerintetek?Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Szoszo94
őstag
válasz Vismajor01 #292809 üzenetére
Én azt mondanám, hogy az már egy másik kereszteződés, úgyhogy ha ott nincs kint még egy kötelező haladási irány, akkor lehet balra kanyarodni. Másrészt értem a rendőr logikáját és forgalomtechnikailag jobb is lenne az, de ha nincs ott a tábla, akkor szvsz neki lehetne menni jogi úton a büntetésnek.
Lexus IS250 Sport Mark Levinson // Renault Mégane II PH2 Grandtour 2.0dCi
-
kisgyerek85
senior tag
válasz lazac_ #292749 üzenetére
"Nem tudom, mivel forgásirányosak a gumik, csak első-hátsó tengely között tudom cserélgetni, ott az egyik párossal nincs húzás"
Ugyanez van nálam is, 1 nap tapasztalata alapján. Holnap fogadnak is a futőművesek. Most, hogy visszaraktam eredeti helyükre a kerekeket egyesével le is mértem őket, drótkefés kitakarítás után. Bal oldal elől, 12,5kg. Hátul 12,6. Jobb elől és hátul is 12,7kg. Nem tudom ez számít e valamit, de most a 12,6kg-os van bal elől. Gumik egy márkájúak, Laufenn g fit 4s.
-
tototos
őstag
Sziasztok!
Mintha láttam már volna Volvo V60 Diesel PHEV-t csoportban. Van ilyen kocsija valakinek?
-
kisgyerek85
senior tag
Az én meglátásom itt az, hogy ha itt ez záróvonal akar lenni, akkor nem kanyarodhatsz balra. Kérdés, hogy ennyire le van kopva, vagy már szaggatottnak számít.
-
macilaci78
nagyúr
válasz Bondix #292803 üzenetére
Nem lehet, hogy nem csak a kalaptartó nem fért el, hanem a csomagtér belső burkolata sem és esetleg megnyomta a zárszerkezetet?
Ki kell pakolni a hátsó ülés felől és megnézni. Elvileg ha a borítást leveszed, hozzáférhető a zár, nyitható a csomiajtó.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
tototos
őstag
válasz Vismajor01 #292820 üzenetére
Mennyire kell félni egy 270-t futott 2013-as verziótól? Hollandiából jön végig vezetett szervízkönyvvel.
-
Bondix
tag
válasz macilaci78 #292818 üzenetére
Az lehet hogy megnyomta... Rendben később ránézek köszi
Gondom ha a borítás leszedem akkor belülről kitudom nyitni valahogyan.
Van ezen is már olyan belső kioldó? Ha igen hol és hogyan működik?Vagy ha annyi sérült akkor nem es zár csere.
[ Szerkesztve ]
-
Qru
MODERÁTOR
Na bazz ezt jo tudni. En is siman bekanyarodtam itt multkor.
Nyilvan azert mert szabalyoanak veltem.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Micsurin
nagyúr
Mi van? A haladasi irany ha nincs megismetelve es masik keresztezodes akkor megis mi a kocos f@ert?
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Vismajor01
addikt
válasz tototos #292821 üzenetére
Nem nagyon. De vannak tipushibai amit jó ha javítottak
Kormanyosszekoto volt e már cserélve?
Klíma volt e atmosva "felujitva"?
Tolató kamera működik e meleg időben?
Cseréltek e vezérlést időben?Egyébként egy nagyon jó autó, komolyabb leterdeles csak a klíma szokott lenni, az 300-400 ezer de azt ugye meg lehet előzni. Nálam 1.5 évig volt addig csak egy olajcseret kért meg egy stabpalcat, focvisnek meg rament vagy egy milla első évében. De ő nem tudom milyet vett én olyat ami végig szervizelve volt, számlákkal, és vszerviznel ami Magyarországon a legmegbizhatobb v60as szerelo.
Én amúgy itthonról vennek olyat amit a vszerviz tart karban, de ha nagyon jó az ar a holland is jó lehet, csak lehet arra kell költeni
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Qru
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #292832 üzenetére
1 Mikit? Akkor nem csoda, hogy megvált tőle.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
Qru
MODERÁTOR
-
BigBlackDog
veterán
Eddig nem gondoltam volna ilyenre, de most szembejött velem; IONIQ 5 N.
Olyan apróságok tűntek fel, hogy "Az IONIQ 5 N magával ragadó hanghatásokkal festi alá a vezetés élményét...", meg "Az N e-Shift technológia révén a vezető közvetlenül határozhatja meg a teljesítmény-leadást; a rendszer a kapcsolást követő rántást szimulálva pontosabb visszajelzést és precízebb szabályozhatóságot kínál.".
Közben meg ez egy villanyautó. Teljesítményben nem lenne mégiscsak jobb, ha nem szimulálgatva mindenféle rántást?
-
6030D
Ármester
válasz BigBlackDog #292836 üzenetére
Miért nem így oldották meg? [link]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Qru
MODERÁTOR
Teljesítmény nem változik, csak a show miatt ránt. Mert ezt szoktuk meg, látod a cvt miatt is megy a sírás... Pedig hatékonyabb megoldás mint a manuális meg-meg törő lendülete.
#nincsbennetarcsi
-
félisten
-
Szada85
aktív tag
[Ez egy elég kerek YT-videó hanggal meg N e-shittes próbakörrel.]
Értem, hogy a gyártók szerint ez a jövö(?), de ez a generált hang (meg a választható hangszínek) valami borzasztó tónusú, mint valami elb*szott videójáték a 90-es évekböl.A videóban azért nem látni akkora rángatást, mint mondjuk egy SMG váltós cuccnál, gondolom csak sikerült minöségi fordítást csinálni megint.
-
tototos
őstag
válasz Vismajor01 #292832 üzenetére
A magyar ár alatt van. 10 ezer euróért hozzák haza a kocsit. Kérdés, hogy kint mit szervizeltek rajta meg hogyan?
Olyat is olvastam, hogy a klíma kompresszort garanciában cseréli a volvo mert élettartam garanciás alkatrész. -
Vismajor01
addikt
válasz radi8tor #292840 üzenetére
Huh tenyleg? En robogon is neha csutkara elengedem a gazt mintha valtanek Annyira jo erzes. Volvoba is kiraly volt ahogy pakolgatta a fokozatokat pedig ott nehez volt eszrevenni
Ezert szeretem neha hugom VTS-et elkerni, hadd huzassam ki
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
Hachiko95
aktív tag
Ezért lesznek bajban a sportos elektromos autók, mert benzines autókat akarnak imitálni.
De már a benzines autók is "csak" imitálják a hangot, a turbósak imitálják a szívó karaktert, de közben mégsem olyan. Elveszett, más tulajdonságért beáldozott karaktert imitálunk, mert azért mégis csak jó lenne, mégis jó lenne ha mindent is tudna. (Ugye, a legyen csendes mód, de legyen hang is esete).
Régi autós videókban felfelé váltásnál is szoktak adni gázfröccsöt, mert olyan gyorsan esik a fordulat, hogy fel kell pörögnie a motornak. Ilyen finomságot elveszek, helyette már inkább nem esik le a fordulat (nagy "rev hang").[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Már 70 millióan nézik a Netflix reklámos csomagját
- Szólánc.
- Windows 10
- Horgász topik
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Call of Duty: Black Ops 6
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest