Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
grizlisandor
veterán
válasz Bondix #291970 üzenetére
Én itteni ajánlásra: Compass Cloth Frost egy olyan ponyva a szélvédőre, amely védi a fagytól, a hótól és a jégtől cuccot használok. Közepesre értékelem, mert a tapadókorongok csak dísznek vannak és a ráfagy a varrás mentén a szélvédőre, így le kell fújni jégoldóval, de idén megtaláltam a megoldást, fonákul kell felrakni és nem fagy oda.
-
tboldi
nagyúr
válasz grizlisandor #292053 üzenetére
Még jó, hogy keret nélküli ablakaim vannak, nem kell szórakoznom ilyen lepedőkkel. Van helyette jégoldó.
-
Corsa02
őstag
válasz szőröscica #291995 üzenetére
Pedig mennyivel szebb volt a Scala mellette a találkozón
(Tudom, nekem :) )
The Truth Is Out There --->
-
F_Zolee
veterán
válasz Vismajor01 #292035 üzenetére
Kép alapján keresve hunyadi felni szóval úgy lehetne elindulni.
-
-
tboldi
nagyúr
Na, megvettem az éves osztrák matricát a Hondára, ez az első lépés apum függetlenítéséhez a WagonR-től.
-
6030D
Ármester
válasz Kickass #292059 üzenetére
Gerincsérv után/mellett heti 12-14 órát tekertem, nagy részét terepen. Semmi bajom nem lett tőle. Persze a kórházi dokinéni azt mondta, azt felejtsem el, lovagoljak meg ússzak. A gyógytornász csaj meg ki volt akadva, hogy mindenkinek ezt mondja, közben meg csak a hátúszás, és a szabályos gyorsúszás jó rá, mondták már neki ezerszer, hogy ne fél infót mondjon. Ha valakit bedobsz a vízbe, az meg mellben fog úszni, ami rossz ebben az esetben.
(Nagyon off, de ő bukott le múltkor a hálapénzzel. Én nem voltam a kis füzetében. )Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
bandus
veterán
updateltek az itteni sharenow flottat, ma egy opel mokkat vezettem. meglepoen tetszos, minden foldi jo is van benne amirol en csak almodhatok: kormanyfutes. holtterfugyeles csak kilatni alig lehet belole..
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
szőröscica
addikt
Megneztem Karotta videojat a Model 3 Highlandrol es nagyon megtetszett. Az alapmodellt kernem, feher belsovel. Szerintem baromi jo arban adjak - cegesnek johetne. Csak ki kellene alakitani az uj garazsban egy toltot neki.
-
Tothgera30
Ármester
válasz Bondix #291970 üzenetére
A fedd le a szélvédőt egyszerű műanyag zsákkal praktika működik reggeli jegesedes ellen? - Aldiban/Lidl-ben kapható szélvédő takaró tökéletes.
Másik a befagyott ajtóra van valami bevált módszer? - Megelőzni hogy ne fagyon be. Megtakarítani, majd glicerinnel körbekenni a kédereket.
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
kisza25
félisten
válasz tboldi #292067 üzenetére
Nekem ma volt vezérlés és vízpumpa+víz csere a seatban, így 10 évesen és 28800 km-el
120 eFt- ba fájt, tavasszal kap egy 4 évszakost, aztán remélem egy darabig nem kér pénzt[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
ArthurShelby
addikt
válasz 6030D #292069 üzenetére
Én már törtem el csigolyámat (#szertorna), ott is azt mondták, hogy úszásból max csak hát, de inkább csak gyógytorna és gyógyúszás.
Kb tavaszig lovagoltam, most a térdem miatt (és idő hiányában) hanyagolom, de az sem egy derék barát dolog, kb pont hogy rosszabb nálam utána.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
rbalint88
addikt
válasz ArthurShelby #292080 üzenetére
Logikusan nekem is az kovetkezne, hogy a lovaglas pont megterheli a gerincet derektajon. Tavasztol en is fogok bringazni, vegre van hozza eszkoz is - meg mar el is kezdtem ra kolteni, a fek upgradelve lesz 180/160-rol 203/203 tarcsakra es kap uj betetet. Mogottem fog ulni a masfel eves gyerek a gyerekulesben, inkabb legyen tulmeretezve a fek
brumi1024: az, F83 meg. Hidegben makrancos kisasszony, foleg a valto
-
Peter.70
addikt
[Több hazai rendőr is lebukott, hogy kamuból bírságolnának]
Ha volt már akkor elnézést kérek Pár napja nem olvastam minden hozzá szólást -
6030D
Ármester
válasz rbalint88 #292081 üzenetére
Ne vegyél nagyobb tárcsát, bringán nem lesz jó, kivéve ha állandóan gyerekkel akarsz a Kékesről Gyöngyösre lejtőzni. Ez ránézésre Shimano fék, azt ha légteleníted, tökéletes lesz (gyári légtelenítés nem elég). Van fórumtag bringaszervizes Törökbálinton, aki ajánlott, útba is esik neked melójáratban.
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
simonjoe
őstag
válasz 6030D #292083 üzenetére
..alapvetően egyre többen dobják el a hidrós tárcsákat, csak a baj van velük, főleg nagyobb ereszd el lejtőknél, de szállítások után után is problémásak tudnak lenni. Sok UCI versenyen már a mechanikus van fent a bicókon.
#292081rbalint88:
Vegyél egy villanyos binyiglit, rehabnak tökéletes, ha meg még kölöxöt is transzportálsz, akkor azt neked találták ki![ Szerkesztve ]
Joe
-
simonjoe
őstag
válasz Peter.70 #292082 üzenetére
Az a helyzet, h ez nem új keletű történet. Vagy 15 éve Nadap felől az autópálya felett hajtottam be Velencére, ott a kereszteződés, stop tábla. Előttem egy bicós, szépen lassan kísértem, nem volt értelme már a kereszteződés előtt lekerülnöm. Stop tábla, irányjelző, vonal előtt megáll, majd jobbra tova. A kereszteződéstől kb. 20m-re van egy sírköves, előtte egy beálló. Ott rostokolt két fiatal rendőr, leintettek, közölték, öt ezer HUF, mert nem álltam meg a stop-nál. Mondom, h ezt honnan? Innen? Igen, innen láttuk! Hát onnan semmit sem lehet már látni! Mondom ez nem igaz! Akkor feljelentenek, kettő az egy ellen, nem lesz esélyem, mondták ők, de akkor már vigyorogtak. Na, akkor itt az ötös, és menjetek a pics@...ba!! Ledobtam eléjük, beültem a kocsiba és fel a pályára. Én ezt a mai napig nem tudom elengedni!
Joe
-
rbalint88
addikt
válasz 6030D #292083 üzenetére
Volt mar tobbszor “code brown”, amikor hirtelen kellett fekezni es tulmelegedett a kis tarcsa miatt, tapasztalati uton a 203-as tarcsa valo nekem
Azert az nagyon belem egett, amikor a Csejtei utcaban rahuztam a fekre, felszallt a fekbetetbol a fust es uveges, semmit nem fogo fekkel robogtam lefele. Kibirtam rohoges nelkul akkor is, gyerekkel mogottem meg foleg nem vagyom ra Sima Deore szintu fek van rajta, ami amugy tok eleg, csak azt tudja mindig.
Egyebkent ha kicsit osszeszedjuk magunkat, akkor tervezunk menni bringazni Ausztriaba is, ott meg vannak ugynevezett hegyek, rendes lejtokkelsimonjoe: villanyosbol egyelore eleg a roller, nekem nem ert meg 3-4x-es penzt… Sot igazabol ha lehetett volna oregebb, de hasonloan jo bringat venni meg olcsobban, akkor arra megyek ra, csak ar-ertekben ez erte meg. Sajnos anno 10-20 eve, amig aktivabban bringaztam, kimuveltem magam mtb-bol, volt is tobb baromi jo bringam, ugyhogy feltunik, ha valami gagyi. A legutolso bringam egy kb 98-99-es Cannondale volt, azon is rohadtul erzodott, hogy magas kategoria, a kor szinvonalan persze (v-fek, 3x8-as valtas). De barmikor inkabb vettem volna megint egy olyat, mint egy altus-aceras ujat
-
6030D
Ármester
válasz rbalint88 #292093 üzenetére
Pár évet versenyeztem 180/160-as tárcsákkal (a mai napig az van a bringán), terepen, ami sokkal jobban terheli a féket, mert jobban be tud tapadni a gumi. A Mátrában 10 perc köves meredek lejtőzés után mondtam azt, hogy jobb lenne ha kicsit többet tudna, meg mondjuk egy Csóványos - Diósjenő zöld turistaúton, de az hazai pálya, nagy tempóval. 82-85 kg között vagyok, bringa 11 kg körül. Azért sül üvegesre, mert folyamatosan húzni kell, hogy fogjon, mivel a levegőt is össze kell nyomni. Ha nincs benne levegő, akkor bármelyik Shimano fék digitálisan működik (ellentétben egy Sram/Avid fékkel), és tudsz vele szakaszosan fékezni, hogy visszahűljön. Nem akarok téríteni, mindenki azt csinál, amit akar, csak lehet, hogy egy pár ezer forintos légtelenítés megoldja a problémádat, nem kell tízezrekért tárcsát, meg adaptert venni. És ha levegős, ugyanúgy nem fog fogni. Illetve az egy alap alu váz (a villát nem tudom, rókában nem vagyok jó), nem volt belőle 203 mm-es tárcsás verzió, nem biztos, hogy bírni fog akkora fékerőt, mondjuk az alap gyorszár sem arról híres.
Gyerekülés van már? Ha igen, melyik ment fel? Én több hetet szoptam, mire asszony montijára jó lett egy. Persze azóta se ő viszi, hanem én.
[ Szerkesztve ]
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
rbalint88
addikt
válasz 6030D #292094 üzenetére
Legtelenites es olajcsere lesz mindenkepp Sajnos a tarcsak/betetek kukak rajta, meg a gyari van fent, alig fog es borzaszto hangja van. Az elfustolos az egy 4dugos Hayes volt, frissen legtelenitve de volt tobb Shimanom, koztuk Saint is.
Gyerekulesbol Thule RideAlong van tervben. -
brumi1024
veterán
Valaki gyorsabb volt a BM WM 440 lefoglalásakor. [kép]
A gyári szerelésű TS 860 S-t irigylem, én a defekttűrő Sottozero 3-at egyből meghirdettem.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest