Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
MunezXBK
nagyúr
válasz macilaci78 #230752 üzenetére
Elöl 12mm-es, de nem lóg ki a bódé alól.
-
kisza25
félisten
válasz macilaci78 #230717 üzenetére
Nem, ha kettő van egymás után/átmegy rajta 180-al
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
veterán
Eljöttem a Balatonra az új vassal, a BC-vel még ismerkedem, így nem tudtam tankolás után nullázni az átlagfogyasztást. A pillanatnyi az nagyságrendileg a GTI-éhez hasonló (mondjuk az 1300 kg és 2000 cm3, emez 1060 kg és 1400 cm3). Tudom, nem a fogyi a lényeg, de azért számít.
Keszthelyen várt a feleségem, Pest és Fejér megyei matricát vettem, de beszerzem a Somogyot is, cumi keresztül menni Siófokon.
Pályán 120-150 volt, zajos de ez a tempó még tűrhető (zárt tetővel). Elég nyomatékos a motor, talán 240 Nm , nem muszáj visszaváltani 6-osból. Egyszer ellőttem ~180-ig, egész stabil, de a végét sosem fogom megnézni.
Arra már rájöttem, 29 fokban, déli napsütésben nem akkora élmény a nyitott tető, érdemes bekapcsolni mellé a klímát.
A kuplunghoz hozzászoktam; az ESP-t még nem piszkáltam, némi játékot alapból enged.[ Szerkesztve ]
-
veterán
Az előbb rögzítettem… Nem is értem a sztereotípia eredetet.
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
cOxeR
Ármester
válasz MunezXBK #230734 üzenetére
Sajnálom. Nem vigasztal, de nekem tegnap sikerült a garázsba pakolásznom, és a polcról lelöktem véletlenül a fűmag/trágya szórót szépen megpattant a Z4 ajtón vissza a plolcra majd újra a kocsinak… lett egy 4-5 cm-es karc függőlegesen kellően látványos, második kör nem lett maradandó.
Nincs még kültéri tárolónk, minden is a garázsban van… egy darabig mantrázgattam csúnya szavakat az udvaron.
Egy vigasztal az anyóssajtón van, nem ott szállok be, így kevesebbszer látom majd. -
Coyot
őstag
válasz focvis #230755 üzenetére
Meglepően jó ahhoz képest, hogy nem találtam olyat amiben középen zár van, hátul önzáró van benne, elöl semmi így összkerékben 60-40% ben oszt nyomatékot az osztómű leírása szerint. De az első záron szerintem hamarosan segítek hogy olyan helyekre is be merjek menni vele ahonnan csak a traktor szed ki
Természetesen mióta megvan sorban jönnek szembe a fullos hajtással felszerelt verziók..
#230730 radi8tor
Ez azért elég komolyan tűnik, lehet még szerezni? Pajeros haveromnak jó ajándék lenne.[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
nagyúr
Ma csak 3x hívott fel más és más ügyintéző a CLB-től hogy akkor lassan casco évforduló van és hogy akkor segítenének. Az elsőnek mondtam hogy hívjon vissza másfél hét múlva, a másodiknál még türelmes voltam, a harmadikat elküldtem a fenébe és megmondtam ha még1x felhívnak ezzel kapcsolatban akkor szerződést bontok velük és a jóistennél is bemószerolom őket...
Komolyan milyen nyilvántartó rendszer van ott is hogy az első segg nem írja be hogy ezzel a szerencsétlennel már beszéltem vegyétek ki a listából...Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
veterán
válasz Gergőke88 #230766 üzenetére
Akartalak is kérdezni. köszönöm!
Magyarán tankolás után hosszan nyomom az info.gombot és mindent nulláz? Az "A" tripen legyen közben?A szélfogó az fix vagy állítható?
A kilónyolcvan zárt tetővel volt. Nyitottan eddig max 120-130.
# Peremvédő. Ez a Toyo Proxes R30 nem egy nagy szám, viszont peremvédőben erős. [kép] [kép] .
[ Szerkesztve ]
-
6030D
Ármester
Gergely Bácsi élő - RMS 2JZ
Merida Big.Nine 6000, Mitas Kratos/Scylla
-
Coyot
őstag
válasz molnarpeter #230780 üzenetére
2.5 TD vízes coolerrel 99 kőkemény paripa meg 240nyúlmókus, 4 henger. Ez a régi japó TDI igazából, de már nem a tipikus hajómotoros Patrol, ezt lehet pörgetni. Felezővel igen jó ereje van amúgy, meg 2.8T vontatás is hasznos sokszor. Pályán 110-120 már a vége, igaz 33" as gumik vannak fenn. Asszem az olyan 275/65R15 nek felel meg, de ebben nem vagyok biztos.
Szerencsére nem egyedül járok autózni, remélhetőleg lesz segítség, de van traktoros ismerős is
focvis
Versengtünk mi már pajeroval, annyira talán nem butulok be vele, talán.[ Szerkesztve ]
Má' nem
-
Coyot
őstag
válasz molnarpeter #230786 üzenetére
Nem tudok róla, ellenben 2.8ast és 2.5 öst is használtuk versenyszerűen offroadra, 400k km-t futottak ezek a motorok, semmi ilyen gond nem volt velük nem is hallottam róla.
De pl résolajnál valami taknyolás miatt van gázolajam, tömítéseket kell cserélnem sok helyen, de hát ez egy ilyen buli. A hátsó futómű most fasza lett: panhard csere, osztomű és diffi olajcserék, következő lépés már ez lesz.Ha van infód jöhet, még van teendőm ugyis vele elég sok, ha motórkod lenne az lenne a legjobb, 4d56td van benn.
Má' nem
-
Vismajor01
addikt
válasz bulikavagyok #230743 üzenetére
Mikor és hol? Simán lehet sosincs kizarva :)
Ugyan már nem szép zöld hanem sötétszürke sajna.
Akkor elozo kedd lehetet mert 1 hete szombaton szedtek le a zoldet
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
z0d1@Ku$
senior tag
Sziasztok!
Lenne családon belül egy autó, amit behoznánk Magyarországra, de nem egyenesági az átírás, így nem lehet ajándékozásként megírni a szerződést. Kérdés hogy a magyar adásvételin a vételárnál számít mit írunk be? Beírhatunk 1000 forintot is? Mennyire akadékoskodna ezért akárki is? Vagy a vétlárar kötelező egyáltalán beírni? -
nagyúr
válasz Vismajor01 #230795 üzenetére
Tükörhegy és M0 között valahol. Most kedden, szóval akkor nem a tiéd volt. Nem gondoltam volna, h van egy ugyanilyen (vagyis nagyon hasonló) zöld kombi Volvo Magyarországon. Ha jól emlékszem R-es rendszáma volt.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest