Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
tboldi
nagyúr
-
veterán
Az a bajom a gumival amúgy, hogy 2016-os és igaz nem volt végig autón, de nem mai "fialás". Bár barázdákat nem láttam sehol rajta. A jelenlegi 235/50 R18. Vajon fel menne rá szélesebb is amúgy?
The greatest trick the devil ever pulled off was convincing the world he didn't exist.
-
MODERÁTOR
Mi a legjobb módszer amivel kellemes illatot tudok varázsolni az utastérbe (pár napra vagy hétre) illatosító nélkül?
Mikor megvettem a ceedet akkor egy jó hónapig dinnye illat volt, hasonlót szeretnék. Próbáltam a lidis klíma tisztítót de nem sokáig tartott.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
válasz Doki16 #230404 üzenetére
Biztos vagyok benne, hogy nem volt elfelejtve a dolog. Ilyenkor, amikor ennyire alapvetoen buta hibak vannak egy komplex rendszerben, az szokott lenni a mogottes ok, hogy a mernokok szonokoltak rola boszen, hogy ez igy nem lesz jo, de "a nagy ember, aki a donteseket hozza" ugy volt vele, hogy nem kritikus, es berakta a "good to have" oszlopba, nemhogy a legalacsonyabb prioritasu egyeb dolgok koze, hanem konkretan benne sincs a prioritasi listaban, hanem majd foglalkoznak vele, ha lesz ra felesleges ido.
Aztan ezekbol szoktak lenni akkora blamak, ha felkapja a sajto, hogy a mernokok letolnak egy-ket 80 oras munkahetet. A baj az, hogy az esetek 99%-ban hiaba megy a morgas, hogy "evek ota mondogatjuk, hogy ebbol baj lesz", nem valtozik semmi. Jobb esetben a managgat atrakjak mashova, ahol kevesebb kart okoz, roszabb esetben (es ez a gyakoribb) a mernok, aki ezt elore irasban jelezte 50szer kap a nyakaba egy eros haragost a cegen belul, ugyhogy inkabb elobb-utobb munkat valt es megy mashova, ahol remeli, hogy lehet ertelmesebb vezetes lesz.
[ Szerkesztve ]
"Programozó vagyok. Ez azt jelenti, hogy amit leírok, megtörténik." :D “The only valid measurement of code quality is What-The-F**ks/Minute.” - Robert Martin
-
macilaci78
nagyúr
válasz mobal #230408 üzenetére
Ha nem akarsz dinnyét ültetni a csomagtartóba, akkor illatosító kell.
Vannak illatgyöngyök, vagy akár szilikagél, ami felszívja a folyadékot és lassan párologtatja ki magából. Két réteg zokniba belehúzod és bedobod az ülés alá.Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
nagyúr
Megjöttek a gumik, 4821 dotos, szóval egész ú. Posta hozta de pozitív csalódás volt, felhívott előtte, és egy billenős-liftes kisteherrel jött, meg is lepődtem.
És előkerült az 1 hete nem látott fiú macskánk is (nem a postás hozta vissza ), szóval ez egy jó nap!Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Vismajor01
addikt
válasz mobal #230408 üzenetére
Nálunk a mosónál van beltér illatositas is. Egy ilyen cuccal kell befujni a karpitot, raragad és illatozik. Most próbáltam ki először mert télen nem üzemelt, tegnap du raktam bele majd ma este megyek a kocsival meglátom mennyire tartós.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
MunezXBK
nagyúr
válasz molnarpeter #230412 üzenetére
Vagy dinnyét.
-
Doki16
addikt
válasz radi8tor #230410 üzenetére
De van belőle az is. Konkrétan három fajta van belőle. Hybrid, PHEV és eletric. Mindegyik tudja az akkumulátor szinten tartó funkciót. De ennyi erővel mondhattam volna a GTE-t is mert az is csinálja. Csak abban nem szerepel külön funkcióként a menüben.
A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.
-
bandus
veterán
válasz Vismajor01 #230417 üzenetére
annyi szarral mérgezzük magunkat, én nem szeretek plusz kemikáliákat bedobni a kocsiba, inkább odafigyelek a fürdésre és a fogmosásra
"a jövötsajnos nemlehet tudni csakhamárotvagy deakormegmár azajelen"
-
Qru
MODERÁTOR
válasz molnarpeter #230412 üzenetére
A New Beetle-ben is van beepitett illatosito.
#nincsbennetarcsi
-
Peter.70
addikt
válasz MasterMark #230430 üzenetére
3 év alatt évül el
-
nagyúr
0 pont
Attól a fasztól viszont elvenném, aki most délután 3 sávot csinált a kerepesin a stadionok felé kettőnk között, holott mindketten 70-el mentünk, én ráadásul a külsőben...
(focvis most ne figyelj): Sajnos oldalt nincs kamera[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
kisza25
félisten
válasz molnarpeter #230384 üzenetére
11;28? Lehet,akkor a gyári
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
kisza25
félisten
Na holnap már jönnek is a gumik,nagyon lelekessek,mert 2x 4db-ot küldenek,valami hiba csúszott a dolgokba, szóltam nekik, azt mondták, hogy az egyik négyet vegyem át, majd megnézem melyik a frissebb
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
Reggie0
félisten
válasz MasterMark #230430 üzenetére
Attol fugg. Ha objektiv feleloseg, akkor nem kapsz pontot, csak ha megallitanak a helyszinen. Az meg kb. feher hollo kategoria.
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #230445 üzenetére
A km is lassan nice lesz.
Amúgy még nem néztem bele*, de egy proxi alignment nem segítene nekem az Ypsilonnal és a távirányítójával? 🤔
*Eddig nem mertem, mert nem tudtam, mi az, de most már kapiskálom.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest