Új hozzászólás Aktív témák

  • Qtya123

    őstag

    válasz focvis #224592 üzenetére

    Igen, vannak képek az alváz+üregvédelem és a szélvédőcseréről is. Gondolkoztam rajta, hogy tegyek-e be róla képet, nem tudom. Lehet többet ártana.
    Persze mutathatná azt is, hogy normálisan foglalkozva volt az autóval, de sülhet el úgy is, hogy "megriad" a nézelődő, hogy már a hirdetés képei között is festékkamrás kép van... Nem tudom, nem tudok mások fejével gondolkodni.

    Lehet jobb lenne az, hogy jöjjön el, nézze meg, aztán ha szeretné, akkor a helyszínen meg tudom mutatni neki a szélvédős képeket. Ha rétegvastagság mérővel jön, akkor legalább láthatja, hogy nem azért van megfújva, mert tetőn volt, vagy épp jégkáros lett volna.

    Az alvázvédelemről gondoltam, hogy teszek be képet. Meg egyet a magyar nyelvű, eredeti bőr dossziéban lévő dokumentumokról. Szerintem előny, hogy azon kevés IS-ek egyike, ami Magyarországon került forgalomba 0 km-el.

    2003-as facelift, 220e valós km, TS850 téligumi 16"-os acélfelnin pluszban hozzá.
    Árban úgy 2.2-2.3 millióért gondoltam meghirdetni. Szerintem nem olcsó, de nem is elrugaszkodott, de javítsatok ki, ha túlzottan az érzelmek vezérelnének. :)

    (amúgy 3 hónapja minden nap néztem a hahut és a normálisnak tűnőek 2-2.3 között voltak és mind eltűntek 1 hónapon belül)

    radi8tor: Az első lökhárító jobb elején van egy húzás, az látszik is szerintem. Meg a motorháztető elején egy ponton némi pörsenés: [kép]

    Más hiba nincs. Azon az 1 ponton kívül teljesen rozsdamentes az autó.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák