Hirdetés
- PlayStation 5
- Xbox Series X|S
- Call of Duty: Black Ops 6
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Úgy tűnik, hogy elkészült a S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl
- Bestbuy játékok
- Assetto Corsa Competizione
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
-
grizlisandor
veterán
válasz freaghill #225191 üzenetére
MOL Move váltotta a MOL kártyákat(Netrisk, Forensis), jelenleg nekem ad 10 Ft/L kezdvezményt EVO/EVO PLUS üzemanyagra, 20 Ft/L kezdvezményt EVO PLUS üzemanyagra. Elvileg ad pontokat csak azt nem tudom, hogy azokat is fel lehet használni, mint régen, vagy csak a kezdvezményszintbe számít bele.
OMVn SuperShop van, 1 pont=1 forint tudod felhasználni; régebben volt, hogy 1 pont=2 forint akcióban a Sparban. 40 liter MM95 tankolás után 40 pontot kaptam.
A többi kút kedvezményeit nem ismerem.
-
szőröscica
addikt
Holnap lesz napra pontosan 4 eve, hogy megvettem. Addig mar nem mozdulok vele, ugyhogy ime a fogyi: [kép]
A matek nem megy neki, ez valojaban 2.10311527l/100km. Kicsit sokallom, de sajnos a munkahelyemen a legtobbszor nem tudok tolteni, es volt azert eleg sok pazarlas, tengerparti ut, videki hosszu hetvege, stb. vele miota megvan.
-
RAZR_v3
tag
válasz grizlisandor #225203 üzenetére
Kiegészítésnek.
OMV-nél 2 Supershop pont jár literenként Maxxmotion 100 és Maxxmotion Diesel üzemanyag tankolása esetén.
Shellnél a digitális ClubSmart kártya van, üzemanyagtípusonként különböző mennyiségű pontot lehet gyűjteni vele. Állandó jelleggel vasárnaponként bármely prémium benzin és gázolaj tankolása dupla pontot ér, 100-as benzin esetében ez 6 pont literenként.
Beváltáskor 10 pont = 10 forint.
Szoktak lenni időszakos kedvezmények itt is, az OMV-hez hasonlóan.Nem világmegváltó kedvezmények ezek, de sok kicsi sokra megy. Aki minimum 98-as benzint tankolhat az autójába, annak most az Auchan kedvezménye a "legrosszabb" választás, egész Budapesten 649 Ft náluk a 98-as benzin, és literenként 1 Ft értékű bizalompont jár érte csak. Budapesti OMV kutakon most 649 Ft alatt van a 100-as benzin ára. MOL-nál 649 Ft felett.
De ezek az infók lehet, hogy hétfőn már nem lesznek aktuálisak. Érdemes szétnézni, hogy hol tankoltok 100-as prémiumot, mert majdnem 100 Ft árkülönbség van literenként egyes budapesti kutak között. -
Qru
MODERÁTOR
-
molnarpeter
nagyúr
válasz grizlisandor #225203 üzenetére
Jól értem, hogy a puruttya kedvezmény is megmaradt, vagy az másik? Csak mert kutas tanácsára ki lett dobva a Forensis kártya is, üdvözlő 10 Ft kedvezmény máris ment a levesbe… (Ritkán járunk MOL-ra.)
-
fant0mi
őstag
válasz molnarpeter #225208 üzenetére
Én sem kaptam puruttya kedvezményt. A drágábbikra van 20 Ft-os, 2 db is. Nem fogom kihasználni. Ez a Move egy kalap kaka a régihez képest.
Vettem VIF adalékot, azzal 6 Ft/liter áron ütöm fel jobb anyagra. -
molnarpeter
nagyúr
válasz fant0mi #225209 üzenetére
Szintén Forensis? Akkor azt az egy ezrest el tudom engedni lélekben (-10Ft*100 literenként hordjuk traktorokba), egy hotdog már volt, lehet regisztrál az egész család és akkor a plusz fresh corner fogyasztás kárpótol
Nálunk alga gátló adalék merült fel mostanában, van egy nagyobb tartályú gép javítás alatt, lehet azt is tele kene rakni olcsóval, csak nehogy megromoljon. Nameg a kombájn ami szokott hozzánk jönni, minden évben eltömődött szűrővel kezdi a szezont, hiszen sok hónapot áll tele tankkal, maradék mehetne ajiba’ nekik.[ Szerkesztve ]
-
7Sony7
addikt
válasz molnarpeter #225210 üzenetére
Szia. Jó, hogy feljött a téma, pont kérdezni akartam: melyik gázolaj áll el tovább, és meddig? Ha lecsitul ez a cirkusz, vennék ilyen esetekre 20litert, és eltenném tartaléknak. De meddig beleönthető egy cr motorba?
Nem vagyok öreg, csak klasszikus.
-
tboldi
nagyúr
Le merjem írni, hogy hogyan jutottunk benzinhez a WagonR-be?
-
tboldi
nagyúr
válasz radi8tor #225215 üzenetére
Előbbi, de nem tudom, van-e félnivalóm.
szerk.: Jut eszembe, rbalint88-nak és kisza25-nek elfelejtettem válaszolni.
Nem tudom, hogy sok-e. Ha a Jazz-zel vagy a WagonR-rel mentem volna, 7,5-8,5 liter lett volna az átlag, ahhoz képest mindenképp kevesebb a 6.
Amúgy GPS szerinti 130-nál kerek 3000-et pörög, 2000 vagy 2500 környékén tartva a fordulatot (és lassabban haladva, meg kevésbé küzdve a légellenállással) valószínűleg lehetne még jobb.[ Szerkesztve ]
-
-
grizlisandor
veterán
válasz molnarpeter #225208 üzenetére
Minden féle polgári kedvezménykártya megszűnt, helyette van a MOL Move alkalmazás, amibe át lehet vinni a kedvezménykártyás fiókodat.
Kedvezményeket meg vannak fixek, mint a 20 Ft/L kezdvezményt EVO PLUS üzemanyagra; meg random kedvezmények, ez a 10 Ft/L kezdvezményt EVO/EVO PLUS üzemanyagra. Eddig az EVOra nem adott kedvezményt, a hatósági ár címszóval. Nem nézegettem állandóan a további kedvezményeket, egészen (#224738) e.vid hozzászólásáig.
(#225206) RAZR_v3:
Köszi.Más:
Jöhetnek a beszámolók! -
tboldi
nagyúr
Hát akkor... Igyekszem úgy fogalmazni, hogy ne érjen hátrány.
Igazából nem volt semmi különös vagy izgalmas, először a preferált Shell kútra mentünk apummal, de ott nem tudtak kiszolgálni, aztán a Kossuth Lajos utcai OMV-t környékeztük meg, ott a kutas csávó épp tájékoztató cetliket ragasztgatott, de 480 Ft-os, 95-ös MaxxMotiont tudtunk tankolni problémamentesen. Tulajdonképpen ennyi, még várni sem nagyon kellett az autó baloldalára eső oszlopoknál. A jobboldalra várakozók sora valamivel nagyobb volt azért, látszik, hogy errefelé a német autók vannak többségben.
Elgurultunk mosni is, aztán kíváncsiságból rákukkantottunk a szomszédos Levéli úti OMV-re is, ott már kint voltak a cetlik, de talán egy kicsit túlzásba vitték a másikhoz képest.Ja, a Shell-nél már 659,9 Ft a 100-as V-Power, a hét elején-közepén még 549,9 volt. A többit nem is néztem.
[ Szerkesztve ]
-
Vismajor01
addikt
Skacok mennyi az elfogadható teljesítmény veszteség motor hőfok függvényében?
Én abban a hitben voltam h meg kell várni X olaj hőmérsékletet de nem a a teljesítmény veszteség hanem a motor élettartama miatt?
Ugyanis most ha nem is hidegen de nem is uzemmelegen néztem egy 0-100at a kocsival és 9 másodperc jött ki...Ami ugye durván elmaradt a katalógus értéktől (6.1) félek ezért nem éreztem olyan durvanak a 6 másodperces gyorsulást mert igazából végig inkább 9 volt???
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz Vismajor01 #225226 üzenetére
Én úgy tudom a beáramló hűvös levegő pozitív hatással van a teljesítményre. Nálad más lesz a hunyó.
⭐ Stella
-
stickermajom
addikt
Tegnap még TT verő volt, nem?
-
rbalint88
addikt
Lehet van benne teljesitmenykorlatozas, hogy ne tudd legyilkolni a motort.
Illetve szerintem a gyari adatot csak meleg motorral, powerben tudja. -
tboldi
nagyúr
Ilyen rossz az időérzéked?
Amúgy ja, elképzelhető, hogy amíg nem ideális minden körülmény, addig nem bocsátja rendelkezésre az összes teljesítményt. Analóg autók FTW!
[ Szerkesztve ]
-
tomcsi23
veterán
6 másodperces gyorsulást mert igazából végig inkább 9 volt
Az ilyen tűpontos óra megfizethetetlen.
...de bugyit ne vegyél, mert fontosat akarok mondani.
-
BigBlackDog
veterán
Ott nagyon nagy az eltérés, még az 1.8-as UFO Civic is 8.9-et tudott.
Szerintem nem jó módban volt a szekér, V60 esetén azért érezhető is a 0-100.
-
nagyúr
válasz bulikavagyok #225194 üzenetére
Ez kemeny.
-
Vismajor01
addikt
válasz BigBlackDog #225232 üzenetére
Powerben volt, videón van.
Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H
-
veterán
Nem tesz jót neki ha hidegen padlózod. (Nincs korlátozva, langyosan is ráereszti a póvert.)
Meleg motor, legyen benne delej is. Power mód. Nyomod a féket, közben fél gáz, majd ahogy elengeded a féket közben lepadlózod. Ha jól csináltad, kilő mint a katapult. (Előfordul, hogy közben kicsit kapar az eleje.)
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
Ha nem eleg meleg az olaj nem lesz megfelelo a kenes. Hideg olajjal ne rugd neki.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
cOxeR
Ármester
válasz szőröscica #225204 üzenetére
Tök jó eredmény, sokan örülnének ennek.
-
cOxeR
Ármester
válasz grizlisandor #225219 üzenetére
Olyan jó lett ez a Move, pl elektromos töltésre pontot se kapsz. Írtam kérdést nekik, miért, de válasz az nem jött…
Előtte volt BMW kártya amire volt 10% kedvezmény az is megszűnt, bár ha jól tudom kb élt 6 hónapot az egész… 2,5 hónap alatt küldtek ki.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Politika
- Óra topik
- Csernobilba kalauzol az új GeForce driver
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- További aktív témák...