Új hozzászólás Aktív témák

  • MC Pite

    veterán

    válasz szabonagyur #210081 üzenetére

    Vidéki vagyok, de itt sem várnak gimnáziumtól 1,5 órát a buszra... Azokon a vonalakon sűrű(bbe)n járnak buszok/vonatok. Akad régi, de a nagyja ha tizenéves is, kulturált (vannak 30 évese buszok is, de rikta).

    És mennyien fogják normális állapotban tartani ezeket a járműveket? Te is tudod én is tudom... :( Életveszélyes vackokkal/jampizókkal hígul fel a közlekedés, amit a magyar műszaki vizsga alkalmatlansága miatt sokan ki is használnak! Amíg kap műszakit, tankolják és használják. Meg hát amúgy is erre kell nevelni a srácokat...
    Sajnos a környéken elég sok koszorú, tábla és fénykép van azokról az áldozatokról, akik hasonló járattal mentek (nem csak buliba), just for fun... Nyilván nem várom, hogy ilyen autókba üljön be a lányom majd, de sajna a tendencia az ebbe az irányba mutat.

    Nekünk is itt a 2 autó, de ha olyan helyre megyek, tömegközlekedést választok
    Pl Bp-re oktatás vagy hasonló végett, busz+kötöttpályással kb ugyanannyi idő, meg nyilván olcsóbb is; akkor nem fogok ott pöfögni meg araszolgatni. Míg pl kollégák nemhogy így mennének, hanem autót bérelünk (1 főre is!), hogy egyedül felmenjenek ugyanide (meg persze 100%ban állják az üa költséget is). Így amit én 1 nap megjárok 3000Ftból oda-vissza várakozással együtt 3 óra alatt, azt ők megjárják 2:15-2:30 alatt kb 12000-ből.

    Az emberek csak addig zöldek amíg dumálni kell, az emberiség 99,9%-ában kb zéró hajlam van hogy fenntartható szinten használjanak dolgokat és ne pazaroljanak.

    [ Szerkesztve ]

    <ELADÓ:új Bryton Gardia radar 32k> Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html

Új hozzászólás Aktív témák