Új hozzászólás Aktív témák

  • Doki16

    addikt

    válasz Vismajor01 #209567 üzenetére

    Azt a kettőt felejtsd el. Ne vegyél olyan elektromos autót amiben nincs ülésfűtés :)

    Neked szerintem a Volvo lesz ideális az írásod alapján. A 3 gyerekhez meg már a Passat is kevés lesz, mert nincs hátul 3 különálló ülés. Ahhoz már egy egyterű fog inkább kelleni.

    Ha GTE-nél kitartó vagy keresésben és később akarsz venni, akkor találhatsz webastos példányt. Olyan volt a Golfom, baromi jó dolog, az egyik leghasznosabb extra. Ha tudod, hogy mész télen, benyomod előre és a motort is előmelegíti. Télen amúgy egy nagyon picit melegíti elektromosan is a vizet, mert a váltó dolgozik attól függetlenül ugyanúgy. Amúgy ha nem kickdownt nyomsz akkor megvárja míg optimális lesz az olajkenés a motorban és csak azután engedi rá a hajtásra. Télen hidegben van, hogy vár 1 percet is. Ha meg pályán merül le 130-nál nem nagy gond. Szépen megvárja míg mindenhova eljut az olaj, ráengedi a hajtásra benzinmotort és 2300-at forog. Nem lesz semmi baja tőle. Max az állandó kickdown tudná kinyírni.

    #209582focvis: Egyetértek veled. Biztos sokkal tartósabb lesz a D5. Tuti nem fog annyit elmenni a TSI hiába sikerültek ezek már nagyon jól. 187 van már az enyémben, de még mindig szuper. Egy D5 vagy HSD csak ennyiénél járatódik be :D

    A Tyrannosaurus Rex legközelebbi ma is élő rokona: a csirke.

Új hozzászólás Aktív témák