Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
freeknight
őstag
válasz Tsebacsi #174699 üzenetére
Én simán vennék egy ilyet, egy próbát megér. Feldob az önkormányzatnál? Fú, és akkor mi lesz? 3-6 hónap múlva küldenek talán egy levelet, miszerint szíveskedj helyreállítani az eredeti állapotot. Ennyi idő alatt leszoknának rólad.
Nem tudom, milyen a házad előtti rész, de körbepakolhatod a beállót egyéb forgalmi akadályokkal is, pl nálam hasonló helyzetben nagyon beváltak a bontott betondarabok elásva. Ha csak a behajtót hagyod szabadon, akkor már kényelmetlen lesz neki ott forgolódni, főleg, ha alacsonyabbakat raksz ki, amit semmiképp sem lát, ha közel van hozzájuk.
Esetleg délután, amikor már biztos otthon vannak, parkolhatsz a házuk elé, mondván közterület. Pro megoldás: esetleg abból a 30 ezerből veszel valami rom 1-es swiftet, és a tréleressel ledobatod a házuk elé. Hiszen közterület ugye, szava nem lehet Na jó, ezt talán már mégse, de ezek a bornyúk ezt érdemelnék[ Szerkesztve ]
-
Biqci
aktív tag
válasz Gergőke88 #174680 üzenetére
Egyetértek. Én simán megvettem anno egy motorcserés MK2-es Focust és nem bántam meg. Ford márkaszerviz cserélte, kaptam rá 1 év garanciát és mivel az1,8benzin motor volt, ami szereti enni az olajat, engem nem érintett, egy decit sem kellett soha utántölteni. Amíg el nem adtam, 5 évvel és kb. 90e km-rel később, a kutyát nem érdekelte a motorcsere...
"For those about to rock" - "azok számára, akik sziklani készülnek" - Google Translate ... Én már nem iszom, lehet alkoholista lettem... Peter Griffin
-
molnarpeter
nagyúr
válasz focvis #174758 üzenetére
Amúgy Auchan kutak között Budaörs szokott lenni a legolcsóbb, persze ehhez útba is kell essen
MOL emberével volt egy égéstér, amiben beszéltek fogyasztásra kihegyezett gázolajról. Így összességében lehet, hogy az az adalék csomag jobban számított, valószínű az Auchan nafta szerényebb ilyen téren
[ Szerkesztve ]
-
Zizmand
aktív tag
válasz focvis #174758 üzenetére
Igen PD, én általában a miskolci Auchannál tankolok, itt Budapesten nem is nagyon kellett még.
Egyebként azért szoktam rá, mert:
- olcsóbb és mégis jó (359)
- idejárunk bevásárolni + autópályára menet is útba esik
- van automata kútoszlop, aminél 10/8 szor valamiért nincsennek is
- nem kell pénztárnál sorban állni -
grizlisandor
veterán
válasz Tsebacsi #174699 üzenetére
Nálunk a faluban(városban) van egy lezárható bejáró ez már régóta ilyen; 1x láttam a tulajt használni, tök jó távvezérlésű. Az, hogy mennyire szabályos, meg milyen "nagy" emberhez tartozik a ház ki tudja.
-
nagyúr
válasz grizlisandor #174762 üzenetére
Áhá ez láncos, sokszázezer, de jó cucc
(#174757) freeknight : Erre már mi is gondoltunk, de a legtöbbnek van saját autóbejárata, beállója, de a mienk széles mert az ikerszomszéd bejárója az enyém mellett van. Így elásni sem tudok semmit, végig van térkövezve.
Mostmá csináltam képet maps-ból
Az enyém a bal oldal, látszik is hogy fel van már töredezve a piros kő után a beton.
A kavicsra szerencsére nem állnak/mennek rá, a zsák éppen a zöldhulladékos, de vagy azt vagy a kukát szoktuk középre rakni, hogy ne itt forduljon a kedves szomszédság.
Képtelenek a sajátjuk előtt megfordulni vagy az utca másik végéből jönni...
Persze közterület, csak az enyémet használja azt baxxa széjjel 5 év alatt.[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
hacki87
senior tag
válasz 6030D #174765 üzenetére
ez előttünk volt, sok évig senkit se zavart majd egyszer csak jött egy levél az önkormányzattól, hogy X napon belül szedjük fel mert baleset veszélyes stb. Azóta nem így néz ki az a placc mert a nyelestelken lakó rokonok oda álltak fel ahelyett hogy beálltak volna magukhoz. Pedig célzás értékkel már hajtottam ki ablaktörlőt tükröt be stb. Érdekes a kis csaj kanja egyből beállt! XD -
tboldi
nagyúr
#napifogyi
410,7 km 26,26 l benzinbe került a Jazz-nek, azaz 6,39 az eredmény, a BC meg 7,4-et írt. Mindezt kizárólag Mosonmagyaróvár belterületén, semmi országút vagy pálya, a klíma pedig csak ritkán ment.
Habár nem tudtam ugyanahhoz az oszlophoz állni, egy lengyel kisteher állt ott, a sofőr tankolás után még telefonált és valamit irkált. Legalább állt volna félre, ha már nem veszi igénybe a benzinkút által nyújtott szolgáltatásokat... Már fizettem, mire elindult, és akkor már más is várt rá.
..........................................................Most pedig irány motor- és váltóolajat cserélni a WagonR-ben.
[ Szerkesztve ]
-
parandroid
félisten
Tilosban nem is igen, jön egy mezei Opel Zafirás rendőrjárőr, és mindjárt ordít a minőségbeli különbség a kúhéttöltelékekhez képest, hallgathatják a lebaszást lehajtott fejjel.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nagyúr
válasz MasterMark #174769 üzenetére
Na ennek igazán örülök
(#174773) Robi86: Ez nem Ő, neki szólni kellett, azóta nincs para, max néha szivatásból a vonalra áll, hogy én ne tudjak magam előtt keresztbe, őt nem akadályozva megállni. Ezek ilyen kicsinyes betartok a másiknak dolgok
A másik két szomszéd ilyen, akik körforgónak használják a beállómat[ Szerkesztve ]
Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
félisten
-
Magnum_
nagyúr
-
Qru
MODERÁTOR
válasz szabonagyur #174775 üzenetére
Elvileg ugy a pontos(abb) ha ugyanazon a kutfejen tankolsz (lehet minimalis elteres a kutfejek kozott, melyik mennyire pontosan adja ki a nyalat).
En nem szoktam erre figyelni, biztos ezert szar a fogyim.
#nincsbennetarcsi
-
tboldi
nagyúr
válasz szabonagyur #174775 üzenetére
Alapvetően nem számít, de ennél a konkrét kútnál kicsit másabb pisztolyok vannak a két oszlopon, és megfigyeléseim alapján az egyik valamivel hamarabb kattan, mint a másik, ergo kevesebb benzint tudok tankolni. Gyakorlatban úgy néz ki, hogy ha a 4-esnél tankolok, akkor el tudok menni úgy Győrbe és vissza, hogy nem mozdul meg a mutató, míg a 2-esnél tankolva a visszaúton már elindul lefelé. Többször is próbáltam már, sőt, a WagonR-rel is ugyanez tapasztalható, úgyhogy azért szoktam mindig a 4-eshez állni.
Mondjuk amúgy sem érdekel különösebben a fogyi, most csak a catch can miatt számolgattam kíváncsiságból.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
Ja, és kész a WagonR, próbaút következik.
-
tboldi
nagyúr
Nálunk is van Móváron, habár ez nem az Aldié.
..........................................Összejött egy újabb Shelles kisautóra való matrinya, a távirányítóst választottam, de itthon derült ki, hogy iPhone-hoz nem jó.
Valószínűleg 4.0-nál régebbi BT verziós, ezért nem látja sem a XS Maxom, sem anyum XR-je. Apum Xiaomi Redmi Note 8T-jével viszont jól működik, csak kicsit nagy a lag.
..........................................A WagonR-rel minden a legnagyobb rendben, köszönöm a figyelmet.
[ Szerkesztve ]
-
Magnum_
nagyúr
Slo autopalyan 1.05-ert tankoltam, Olaszorszagban mindsnhol 1.35+++ volt a nyal.
1.05 autopalyan annyi kb, mint itthon faluban (nem auchan)Sutszi, ez talan Neked erdekes lehet
Mas: sokan kerdeztetek, hogy ha visszaerek pestre, akkor rendesen megcsinalom-e az autot.
Termeszetesen szepen rendbetettem es elraktam, szerda este a Smurttal megyunk Balatonra.[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
-v-
addikt
Erről mi a véleményetek? [link]
Jelentős fogyasztás megtakarítást ígér.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest