Új hozzászólás Aktív témák

  • Frawly

    veterán

    Most iPad-et hekkelek. Háztulaj párszor rosszul írta be az Ipad Air 2-őn a jelszavát, letiltott neki az eszköz. Az unlockhoz iTunes kell. De előtte megpróbáltam Arch alól, van is erre linuxos szoftver, libidevice, fel is ment AUR-ból, nem volt sok függősége, pillanatok alatt kipörgött forráskódból. Igen ám, csak doksi nincs hozzá, hogy hogyan reseteld az eszközt. YouTube-on vannak videók, de azok egy régebbi verzióhoz készültek, amik nem használhatók.

    A lényeg, amit ebből a blogolásból ki akarok hozni, hogy ez egy másik példája a balf4× fejlesztőnek. Pedig a kód normálisan meg van írva, C-ben, le is fordul, hiba nincs benne, még weboldal is van hozzá, még API doksi is van hozzá, csak épp user dokumentáció nincs. Fejelném le az ilyet, hogy csak na.

    Így maradt az, hogy a Win10-es játékgépemre feldobtam az iTunes-t, és a hivatalos módszert követem, de ez is azzal kezdi, hogy letölt egy 3,49 GiB-os ROM-ot a netről, és visszakerülünk loopba, hogy szar net rulez. Igaz ez a ROM kéne a linuxos verziónak is elvileg.

    Illetve jó hír ubyegonnak, hogy megtapasztalok egy HP Elitebook 8470p-t, ezt is a háztulaj vette, de meghalt neki benne a HDD, így teszek bele SSD-t, igaz Win10 kerül rá, mert az volt rajta.

Új hozzászólás Aktív témák