Új hozzászólás Aktív témák

  • agy73p

    senior tag

    válasz CPT.Pirk #34259 üzenetére

    Fedora működött, meg is felelne jobb híján. Az volt vele a gond, hogy felettem mindegyik desktopot (Cinnamon, KDE, stb) és Cinnamonnál elkezdtem letölteni egy csomó támát. Néhánynál hibát jelzett, de a többit feltette. Aztán kiválasztottam egyet, alkalmaztam és onnantól a Cinnamonnál a bal oldali egér billentyűre nem reagált semmi a képernyőt. Jobbal mentek a funkciók, de ballal nem. Mindegyik más alatt működött, csak a Cinnamon alatt nem. Megpróbáltam letelepíteni, de sajnos ott is hibát írt, aztán nem volt hozzá több idegzetem, letöröltem. Egyébként a Fedora telepítése különböző partíciókra, nekem nem volt átlátható. :N

    Most fent van a Win7, egy másik partíción a 10-es Ubuntu ideiglenesen, van egy szabad partíció, ahova szeretném feltenni a kipróbálandó verziókat.

    Nehezen kötök kompromisszumot egy pár dologban, általában addig hajtom, cserélgetem a szoftvereket, amíg a nekem frankón illeszkedőt meg nem találom. Most is így lesz sztem, ezért próbálnék ki minden elérhetőt.

    Ami szóba jött eddig:
    Mint, Fedora, régi Ubuntu, SuSe-t, Manjarot megpróbálom. Fontos a könnyedség és egyszerű kezelhetőség.
    (Mondok egy példát: régen ilyen olyan vaírusírtóka próbálgattam, használtam és a végén a Bitdefender, a maga nulla energiaráfordításával lett a befutó.)

    Most már azért kezdem kapizsgálni, hogy egyáltalán hogy nézzek rá egy linuxos rendszerre, hála nektek. :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák