Új hozzászólás Aktív témák

  • Stanlee

    őstag

    válasz skristof #9502 üzenetére

    Ahol a lakasom van, epuletenkent van 86 lakas. Nem mai csirke (2006), de amig ott laktam:

    1. A felso szomszednal ha a kisgyerekek elkezdtek szaladgalni, hallottam oket, ugyanigy a folyoson kozlekedoket is lehet hallani. Nemcsak a beszedet, de a lepeseket is.
    2. A szagelszivo kemenyebe sikerult beledobalni mindenfele maradekot az epitkezes alkalmaval, mivel arra valo. Igy az elso nagyobb eso alkalmaval amikor beleeset az eso a konyhaba folyt ki a viz. Megszunt a befolyas miutan kitakaritottak a sittet belole.
    3. A szagelszivo kemenyenek nyilasan keresztul, ha valaki foz, akkor a szagok a lakasba aramlanak, ezt megoldottam azzal, hogy amikor otthon voltam a fozesi idoben ment a szagelszivom, hogy mashoz fujja at a szagokat, nem volt se penzem/idom arra, hogy epuletgepesz kollegakkal valami megoldas talaljunk a problemara.
    4. A szigetelese az epuletnek eleg furcsara sikerult. Nalam semmi peneszedes nem volt, masik lakasban allitolag oriasi penesztelepek kepzodtek.
    5. Az epiteszt, aki tervezte megcsapkodnam szivesen. A haloszoba masik oldalan a szomszed furdoszobaja volt. Igy amikor furdott, azt is hallottam, amikor jakuzzit csinalt maganak (belefingott), a mosogep zugasa foleg hajnal kettokor volt szuper.
    6. A kapucsengo uj kora ota zug random modon nyugalmi allapotban.

    stb, stb, stb.

    A garanciaban javitott dolgokat nem irom, mert az is eleg hosszu volt.

    “Never run after a bus or a stock. Just be patient – the next one will come along for sure.” - André Kostolany

Új hozzászólás Aktív témák