Új hozzászólás Aktív témák

  • Aryes

    nagyúr

    válasz brazos #23663 üzenetére

    "Ne magadból indulj ki, és ne nézz mást se annyira idiótának, hogy egy hibás, nem lejátszható sorozat linkért a forrásoldalon reklamálna."

    A sorozatbarát oldalhoz volt egy remek addon. Mikor változtattak az oldal forrásán, vagy elromlottak a linkek, néhány idióta odament az oldal fórumára reklamálni, hogy miért nem működik az addon. Amire az lett a válasz, hogy elkezdték törölni a regisztrációit azoknak, akik az addonon keresztül nézték az oldalt. True story.
    A hozzáállásuk kísértetiesen hasonló volt a tiédhez: ide nekem mindent, de ingyen, mert ez nekem JÁR.
    Mutasd meg, hogy te mennyivel különb oldalt tudsz csinálni, saját zsebből fizesd a szervert, minden nap nézd át az összes sorozat összes részének összes linkjét, ha valami hiányzik, töltsd fel újra. És ezt csináld hónapokon keresztül változatlan lelkesedéssel. És mindezt ingyen, reklámok nélkül!
    Azt remélem vágod, hogy a reklámok nagy része nem is a forrásoldalról jön, hanem a stream kiszolgálótól? Ezért létre kell hoznod egy stream kiszolgálót is, megfelelő méretű tárhellyel, sebességgel és rendelkezésre állással, különben jön pár idióta, akik rá mernek majd kérdezni, hogy ugyan miért nem működik?

Új hozzászólás Aktív témák