Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
titán
válasz szaszlaci #4449 üzenetére
Nekem nem fáj, mert nem szoktam hátrafeszíteni a kézfejem, hogy belenyomódjon a korona. De az órát a kézfejhez legközelebb hordom, ahol a kézfejen akad el a szíj. És szerintem is viccesen néz ki a kicsi óra, amit a képen ábrázoltak. A második képen ábrázolt is, de semmi különbség, az első nem kevésbé.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
tkonya
aktív tag
Sziasztok,
A 09.18.-án rendelt Naviforce 9053-as tegnap megérkezett. Elsőre, teljesen korrekt, eléggé súlyos
Kicsit féltem a narancssárgától, de teljesen vállalható. Korrekt összeszerelés, nem tűnik "gagyi kínainak".
Tegnap beállítottam rádiós órához, másodperc pontos.
Az idő meg majd megmondja mennyire strapabíró.
Volt aki kérdezte nato szíj felrakható e rá, képek talán megmondják, a szíjat nem próbáltam levenni.
Íme pár kép:Motorola Edge 30 Fusion
-
Jorgos01
tag
válasz Rodzser Mór #4453 üzenetére
[ Szerkesztve ]
Ha az építészek úgy építkeznének, ahogy a programozók programoznak, az első harkály romba döntené a civilizációt.
-
titán
Vélemény erről? [link]
Van ebbe a boltba egy minimumösszeg nélküli 5 dolláros kupon, azzal pedig a lélektani 10k határ alá megy az ára. Elméletileg acéltokos, zafírüveges kvarc kronó, és nem az unalmas kínai PE90 van benne, hanem álló másodpercmutatós szerkezet (minden bizonnyal szintén kínai).
[ Szerkesztve ]
-
Petyka3
aktív tag
válasz Rodzser Mór #4453 üzenetére
Beírod pl Alin a keresőbe hogy "SKMEI 1146" és lesz egy pár darab találat.
-
Land
veterán
Szíjat szeretnék majd venni.
Ezek érdekelnek: Nato, Zulu és 2 részes szövet szíj.
Tudtok ajánlani ezekből korrekt minőséget nyújtó márkát, linket (aliexpress, ebay stb...) stb?
Tehát nem 3 dolcsis vackot vennék, hanem jó minőségűt. Japán órához lenne.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz pulutodurumo #4460 üzenetére
Másik órás fórumban volt, aki szerint a Zulu szíjak nem jók, mert túl vastag az ovális fém lánc rajtuk. Képek alapján nem tudom megmondani, hogy kényelmetlenebb-e a Natonál...
A képen a fekete fém rész vajon nem lötyögne a való életben? Mintha oldalra lenne fektetve a kép kedvéért.[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Land
veterán
válasz petipetya #4462 üzenetére
Video alapján is bumszli az egész Nem gyere be.
Marad a sima NATO és a 2 részes szövet szíj. Rendelek 3 minőségit (2 Nato, 1 két részes) és 10.000 Ft-ból megúszom Aliról.Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
szaszlaci
addikt
válasz csubuka #4458 üzenetére
Igen, ez a szerszáma. De olyat is lehet, hogy erőse nekinyomod valami tapadós guminak, pl. egy kétharmadig fújt, vastag gumilabdának, és megcsavarod. Ha nincs nagyon rászorítva, kinyílik.
Neten van, aki kinyitotta, és valamelyik Miyota, valamelyik nem.
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
rizso
addikt
Urak!
Korábban valamelyik topikban említett valaki valakit, aki minőségi replikákkal foglalkozik. Magára ismer esetleg valaki, vagy tudja, hogy ki az a fórumtárs? Jöhet privátban, köszi
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Digitalpimp
senior tag
Szia! Itt nézz szét:[link]
Én az enyémmel nagyon meg vagyok elégedve. Ha pár oldalt visszaolvasol meg tudod nézni.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Land
veterán
válasz Digitalpimp #4469 üzenetére
Van itt occsó 3 dolcsi is. Melyikkel vagy megelégedve?
Szerk: Látom pont azzal. Én 9-10 dolcsisokban agyalok, hátha az már korrekt hosszú távon is és az acél tényleg acél. A 4 dolcsis natom "acél" részei bezöldültek.
[ Szerkesztve ]
Samsung S23 8/256 Gb | Sendiy M2 & KZ ED9 & QCY C13 és C17 | Citroen C5 Tourer 3.0 V6 HDI Exclusive
-
Matykoh
tag
Engem is érdekelne. vagy valami olyan, ami hasonlít egy Grand carrera 36-ra gyönyörű az az óra!
-
dionaea
őstag
[lna ezt nem szabad megnyitni mint tudjuk ]
a+Repli.... nekem is innen van
-
ricsi0307
senior tag
Komolyan nem értem ezt a replika igényt. Ha valakinek telik egy eredeti Rolexre vagy bármi ilyenre annak olyan a stílusa, úgy öltözködik úgy jár úgy viselkedi hogy látszik rajta honnan jött. Én biztos kiröhögnék bárkit aki meglátnék mondjuk a 4-6-oson vagy bármilyen tömegközlekedési eszközön Rolexel a karján.
-
szaszlaci
addikt
válasz ricsi0307 #4473 üzenetére
Ez tisztelettel engem is érdekelne, miért jó ilyen hamisítványt venni, mi motivál valakit egy tipikusan kiegészítő és "burzsuj" státusszimbólum megvásárlására. Már ha kifejezetten azon van a hangsúly, hogy kétmilliós órának nézzen ki. (És még drága is, 30 – 40 ezerért adják az oldalon.)
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz ricsi0307 #4473 üzenetére
Szerintem azok a gazdagok a célközönség, akik megtehetnék, hogy megvegyék az eredetit, de ők fillérbaszók/ vagy tudják hogy a Rolex nem ér annyit, csak a márkát fizetnék meg az eredetivel.
Sok ilyen van, de ezeket meg is értem, ők is csak a társadalmi nyomás miatt veszik meg, mint a gyerekek az iskolába öltözködés/telefon/bolti gyűjtögetős hülyeségek/stb.Én meg azon röhögök, hogy vesznek tízen millióért autót, ami turbó dízel. Minek, hogy spóroljon?
Ha gazdag lennék, akkor minimum 5 literes benzinest kompresszorral, szolid/normális külsővel.
Egy valóban gazdag embert nem érdekeli az autó fogyasztása.[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
rizso
addikt
válasz Dluinet #4475 üzenetére
Sokaknál egy kicsit ez is benne van. Én 30-nál többet nem adtam még óráért, és nem is szándékozok többet kiadni, még akkor sem, ha megtehetem/megtehetném. Ugyanakkor van 1-2 drágább óra, ami annyira szép és egyedi, hogy iszonyat nehéz hozzá hasonlót találni az olcsóbb kategóriában, és ilyenkor tök jó, ha van belőle egy minőségibb, megfizethető replika (és itt most nem a gagyi rolexekre gondolok).
Eladó cuccok: Panasonic Lumix 25/1.7 m4/3 objektív | új iPhone 15 Pro Max "padlizsán" színű bőr tok | fekete Samsung S21 Ultra Smart View tok (pár alkalommal használt) | Samsung Wireless Dual charger | D-Link DIR-860L router
-
Digitalpimp
senior tag
Az ára még nem jelent semmit, mert mint látod, szépen emelkedett. Pl. tegnap meg volt akció, vissza levitték, meg nem mindegy melyik linkre kattintasz.
"...a popszakmában sokminden fontosabb, mint maga a zene. Azt a legjobb kikapcsolni." Ford Fairlane kalandjai "Vihar előtti csend, nem jó itt senkinek, csak az a pár szemét érzi jól magát, aki a képernyőről felém integet, az a sok nagy magyar, az a sok jóbarát!" PiCsa
-
Dr. Mózes
aktív tag
válasz Dluinet #4475 üzenetére
Ezzel nem igazán tudok egyet érteni. Akinek van egy milliója órára, az nem hinném, hogy kínai oldalakat fog böngészni, hogy találjon értelmes hamisítványt, hanem bemegy egy boltba és vesz egy olyat, ami tetszik neki. Ezeket inkább azok veszik, akik kevésbé tehetősek, viszont szeretnék azt láttatni, hogy milyen gazdagok.
A kocsihoz: Tizen pár millióért mit kapsz? Egy új Passatot, egy C mercit, vagy max. egy E-t. Ezek azért nem egy luxuskategória, hogy úgy tekints a tulajaikra, mint Joe bácsira (mondjuk nekem 100 évig kellene dolgoznom és a szüleimnél élnem, hogy megengedhessek magamnak egyet). Plusz ezeknek nagy része céges autó, ahol meg nem ők döntenek, hogy mit kapnak.Névváltozás, korábban mustang08
-
titán
válasz Dr. Mózes #4478 üzenetére
Nekem van hamis Hublot-m. Nem szoktam hordani. De van olyan szép, hogy időnként gyönyörködök benne. Az igaziért nem mostanában fogom kifizetni a 3-5 millás árát. Pedig szerintem megéri minden egyes fillérjét. És ha mégis egyszer sort kerítek rá, akkor sem járok olyan helyre (és nem is akarok, és nem is fogok), ahol ilyet hordanak. Tehát az is a polcra kerülne.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Dr. Mózes #4478 üzenetére
hidd el, nem minden gazdag szórja a pénzt
ott van például Ingvar Kamprad, de még másik százat is fel lehet sorolni, az ismertek közül- Pár éve egy tévéinterjúban megkérdezték tőle, hogy valóban egy régi Volvóval jár-e.
- "Régivel? Szinte vadonatúj. Még 15 éves sincs. Egészen. Vagy ha mégis, nem sokkal több."[ Szerkesztve ]
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
Dr. Mózes
aktív tag
Értem, én is kicsit túl általánosítottam. Meg se fordult a fejemben, hogy valaki azért vesz replikát, mert annyira bejön az eredeti dizájnja.
Dluinet: Szerintem ez magától az embertől függ, hogy milyen a személyisége. Valaki csak a külsőségekre ad, mást pedig ez egyáltalán nem érdekel, csak az, hogy saját magának megfeleljen. És ez sztem. teljesen független a jövedelmi helyzettől.
Névváltozás, korábban mustang08
-
titán
válasz gipsztigris #4482 üzenetére
Nem húznék fel egy hommage Hublot-t sem, egyszerűen az se adja. Nem való utcára, ha tárgyalásra húznám fel, abban is hülyén érezném magam (főleg, hogy szándékosan laza öltözetet használok). És egy hommage H meg sem közelíti az eredeti designját, egyszerűen messziről utánozzák csak.
-
raziel01
veterán
Szerintem még mindig a Soki a nyerő. Kicsit hajaz a Rolexre
1 éve van meg. Imádom. Képet még tavaly raktam róla. [link]
-
Bicskás
senior tag
Felmerült bennem egy kérdés, amit nem szívesen tennék fel a Yacht Club tagjainak, de talán itt az olcsó karórák rajongói közt is van olyan akit érdekelhet a kérdés.
Miért van az, hogy a legolcsóbb kínai csodákon is három kismutató, iránytű lünetta, menőségméter minden kutyafüle, de annyi gyönyörű többszáz millió forint értékű gyönyörű csodaszép óra van egy kerek acél tokkal egy finom bőr szíjjal, egy fehér számlappal, tizenkét csíkkal és két-három mutatóval ?
Persze vannak kivételek innen is onnan is, de ti mit gondoltok erről, miért van ez ?
A topik ma esti tartalma a Yacht Club múlt haviját felűlmúlta, pacsi.
-
gipsztigris
addikt
Én pedig 100x inkább vennék fel egy gyönyörű zafíros Parnist mint egy ugyanolyan Panerai feliratú hamisítványt.
De ízlések és pofonok.....Amúgy pedig miből gondolod, hogy a kamu Hublot megközelíti az eredetit? Gyere bármilyen kamuval a face órás csoportba és két perc alatt bebizonyítják, hogy nem eredeti......képről is.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
dionaea
őstag
Hát nem gondoltam volna hogy ebben a topicban is ennyire kiakasztó a replika óra. Hiszen a kínaiak 70 % koppintott történet.Ugyan as csak nagy skemei felirat van rajta ritka csúnya betű típussal. Ok tudom nem ugyan az. Nekem TAG om van és konkrétan les.... más mit gondol róla. Nekem tetszik olcsón vettem és szeretem. Rolexet még ha eredeti lenne akkor sem venném fel, adnám el mint a huzat. Sok bába közt elvész a gyerek.
-
dionaea
őstag
válasz gipsztigris #4489 üzenetére
na azért erre ne vegyél annyira mérget. Pl TIssot prc 200 at hamisították mint az állat. Na az órás nem tudja megmondani melyik a hamis, csak szétszedés után Sztem sok A+++ replikát nem láttál még. Ne a 3k-40k közötti kategóriát nézzed.
-
gipsztigris
addikt
válasz dionaea #4490 üzenetére
Nagyon kisarkítva, ezzel az erővel az is természetes lehetne, hogy nyelvvizsgát, doktori diplomát és egyéb ilyen dolgokat vegyen magának az emberfia.
Mert egy Dr. előnév is szépen mutat ám a névjegykártyán....és az eredeti pedig sokba kerül nagyon.(#4491) dionaea
Ha így gondolod akkor erre nem tudok mit mondani!
"Sztem sok A+++ replikát nem láttál még."
Ezért szeretem a fórumokat, mert itt mindent lehet mondani....és még el is hiszi aki mondja!Még egy apróság! Ha a sz@rt csokiba mártjuk attól még sz@r marad! Így van ez a hamis órákkal is, hiába hívják egyesek replikának mert úgy szebben hangzik.
[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
szaszlaci
addikt
A kérdés szerintem az volt, hogy egy az eredetivel megegyező külsejű hamisítványra miért kell főként a mindenki által ismert Rolex márka? Miért nem jó pl. a Soki, elfogadható áron? Mert valóban, a kínaiak (és jó pár eredeti is) formaterv szerint kb. mind hamisítványok.
Ráadásul a népszerű Submeriner vagy Deepsea hamisítvány áráért már majdnem itthon lehet kapni jellegében olyan eredeti Orientet mondjuk. Nem hiszem, hogy ezekkel egy szint a kínai hamisítvány vagy drágább kínai:
Ray driver
Mako XLEkkor van egy jó és eredeti órája, megfelelő szervizháttérrel.
Nekem erről – és ezt senki ne vegye magára, mert ők nem is hinném, hogy ide írnak – a túlkoros, harmincöt éves hülyegyerek jut eszembe, aki így az évekkel és felkoxolt és felpcalozott kilókkal átvedlett terepjárós köcsöggé, és a Tescoban telefonál üvöltve a pénztári sorban, hétköznapi ruhában és borotválatlanul. Meg persze "Rolexben".
Szóval a kérdés, hogy a konszolidáltabb réteg miért vesz ilyet?[ Szerkesztve ]
-
dionaea
őstag
Elég érdekes megközelítéseket vannak itt. Csak itt megint az a baj, hogy a másikkal foglalkoztok. Itt az volt a kérdés, hogy ki ajánlott ilyen órát. ÉS erre jött a válaszom.....
Akik itt vannak a topicban azok is egy másik órának a pontos mását akarják megvenni. Csak annyi hogy más névvel. De pl amikor a Casio Mudman-nemel találkoztam kinai változatban egy strandon akkor azért az vicces volt. Hát azt a gagyi szart. messziről mélg mondom is, hogy nézd már testvér de pirosban?.. De közelről. Hát na izé pffr
Szidjátok a replikát. Pl Orientet nem szídja senki. Ok tudom ez saját márka. De pl azt gondolta vki hogy van aki leszarja a márkát. Engem nem érdekel mi a márka. Az érdekel, hogy tetszik vagy nem. És a Tag tetszik. zafir automata 44órás tartalék 4 évesen. heti 3 napot hordom kb. Van 5 órám és van köztük márkás igen mert tetszik, de nem azért vettem mert huhh az egy .... hanem mert jól néz ki ismerem annyira hogy tudom, hogy 6 év múlva még meg lesz. Nem szeretek eladni semmit. Ami van az megvan. De utálom ha tönkre megy vmi. Főleg ha rendelsz egy órát és mutató nélkül érkezik hahaha, vagy ragasztot mutató. Na aki ilyet rendel az mi ha nem kivagyiság.
Na ezzel egyet értek.
"Még egy apróság! Ha a sz@rt csokiba mártjuk attól még sz@r marad! Így van ez a hamis órákkal is, hiába hívják egyesek replikának mert úgy szebben hangzik"És ez annyi mindenre igaz. De gondolom az itteni kínai órákra nem.
Én nem akartam vitát szítani, és senkit meggyőzni. Mindenki azt vesz amit akar.
Churchill nem szerette ha kioktatják, viszont gondolom Ő nem oktatott ki senkit.
szaszlaci: Igen ebben egyetértek hasonlót kapsz Orientben . Hasonlót.
Én se vennék 100 ért replikát de van aki igen. És második tulajnak nem olyan rossz lenni -
gipsztigris
addikt
válasz dionaea #4494 üzenetére
"És a Tag tetszik. zafir automata 44órás tartalék 4 évesen. heti 3 napot hordom kb."
Ezzel csak egyetlen apró baj van!.....hogy neked nincs TAG-od! Csak egy hamis órád van amire TAG Heuer van írva!
Érdekes, hogy a csokiba mártott sz@r hasonlatommal egyet is értettél!Ahogy Churchill, én sem oktattalak ki! Majd észre fogod venni ha olyan irányú lesz a hozzászólásom, de ezidáig egyik sem volt az, csupán elmondtam a véleményemet!
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
-
dionaea
őstag
mindegy hagyjuk a témát. egyelőre amit vettem és hordok annak nam ragasztott mutatója van és még működik is. Az itt beszélgetett bármelyikről ez nem mondható el. Illetve attól hogy mi van ráírva mindegy mi. És ez igaz mindenre. Álltalában annak okoz ez a replica kérdés problémát aki csak pattog közben van 25 órája de egy normális nincs. de rolexet szeretne. De az a fontos a másik mit gondol amikor ránéz a kezére. mert őszintén kinek tetszik egy brutál skemei felirat az ember kezén. Vagy egy pipa a cipőjén. ...
-
szaszlaci
addikt
válasz dionaea #4498 üzenetére
Kevesebb gandzsát!
.
.
.
Más. Ezennel beléptem a Casio F91 replika című klubba.
A hátlap kapott gumit! A tok anyaga sem katasztrófa, nem forgácsolta ki a csavar. Kapott tömítést a gomb is, viszont utóbbi mérete nem jó, szóval ez sem vízálló. Kár volt ilyen figyelmetlenséggel elrontani. Nagyon durva pontatlanság nincs, majd pár nap múlva meglátom.
Rendeltem egy eredetit is, ha az ideér, összehasonlítom részletesebben.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
pulutodurumo
őstag
Nekem van 15$-os Roleks Subom. Azért vettem, mert sosem volt előtte magas, búvár stílusú órám és ki akartam próbálni. Meg nem féltem, nyáron egy
NATOizé ZULU szíjon elvan mint a befőtt. És a szövet karperec miatt meg sem nézi senki. Ja, persze kvarc.Más. Jött megint szíj. Ez most ilyen koptatott fekete szövet, de olyan olcsó volt, (valami 1,60) hogy nem tudtam kihagyni.
"Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Házimozi belépő szinten
- Lexus, Toyota topik
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Információbiztonság, kiberbiztonság, adatvédelem
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Politika
- Linux kezdőknek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest