Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Mr.Csizmás
titán
megjött a zöld buci, ez tényleg hatalmas [link]
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
szaszlaci
addikt
válasz petipetya #3587 üzenetére
Ez a 40-es eléggé határeset. Szerintem érdemes lenne egy 36-os tokot megpróbálni, sokkal jobban állna.
■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
Bicskás
senior tag
válasz Mr.Csizmás #4409 üzenetére
Állatul néz ki a képen, ha szépen megkérlek lősz róla pár képet Csizmás ?
Schawo, hogy szolgál a fa órád ?
Tigris, neked jövök egy sörrel, nagy király ez a cápaháló szíj.
Meg nem mondaná róla az ember, hogy kétezer forint, ennyiért best buy !
A 22 centis csuklómra pont jó, úgyhogy akinek normál méretű a csuklója, annak valszeg lötyögni fog…
Nem csörög-zörög a láncszemek szorosan egymáshoz vannak fűzve, a csat sem gagyi, teljesen elégedett vagyok vele, köszönöm Tigris.
-
Bicskás
senior tag
válasz pulutodurumo #4413 üzenetére
Ahogy mondod, nincs endlink.
( Ez tetszik nekem egyébként. )
Az utolsó sor láncon átdugod a stiftet és a helyére illeszted.
És vigyázol, nehogy a szélső láncszemet megfeszítsd befelé, mert a 24 mm az 24 mm egy tizedmiliméterrel sem kevesebb.
Ja és még a bundámat sem tépi !
A méretre szabása gondolom csípőfogóval történik, ha sokat kell rajta rövidíteni, de a csatnál lévő stiftet is lehet két lyukkal beljebb rakni, ha épp úgy egyszerűbb, és nem akarsz barbárkodni, de az nem sok egy centi körül lehet, de gondolom minden probléma nélkül lehet belőle farigcsálni, ha kell.
[ Szerkesztve ]
-
titán
válasz debcamp #4422 üzenetére
Élőben még jobban néz ki. Nagyon szép, finom kidolgozás, és ami nem látszik ebben a fényben, hogy a tok felső pereme és a szíj is szálcsiszolt és polírozott rozsdamentes részek váltakozása. Jár hozzá nagyon szép kidolgozású bőr tok. A kvarc szerkezet isaswiss 8171 svájci változata, a krono mp mutató percenként 300-at mozdul (óránként 18k). 96 euróért vettem újonnan.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
gipsztigris
addikt
Németországból 130 EUR+10EUR postaköltség fix áron. Semmi egyéb költség nem terheli.
Én valahogy a licitálósdit nem szeretem. Ha megtetszik valami akkor "Adduramistenderögtön!"[ Szerkesztve ]
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
titán
válasz gipsztigris #4428 üzenetére
Ebayről is Németországból volt. Természetesen nem terhelte semmi. Én meg inkább megspórolok 25%-ot,á. Amúgy elsőre pont megvolt, szóval nem kellett rá várnom. De azért ez nem mindig sikerül.
[ Szerkesztve ]
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
Mr.Csizmás
titán
-
lkksioskdl3
aktív tag
válasz Mr.Csizmás #4431 üzenetére
Mit keres a kezeden a falióra?
-
Bicskás
senior tag
válasz Mr.Csizmás #4431 üzenetére
Csizmás, én úgy látom, hogy a te karodra úgyis túlméretes ez a csinos kis zöldség, nem akarsz megválni tőle ?
Nekem pont jó lenne.
Hova valósi is vagy ?
-
szaszlaci
addikt
Ez az angol nyelvű cikk cikk leírja, az adott csuklóhoz mi az ideális óraméret. Többek között szót ejt még a tok vastagságáról, szíj szélességéről.
Az átmérő egy szűk tartományon kívül nem igazán ízlés kérdése, hanem kötött, hogy mi előnyös. Lehet húsz centivel szélesebb inget is hordani, de nem fog jól állni, akárhogy is nézzük.
Divat ma az erősen túlméretes óra, ahogy csajoknál néhány éve a patacipő és az ülepnadrág is az volt. Vagy épp lehet ecsethajat hordani, de lényegében senkinek nem áll jól, hiába látni sokakon.Felül a tokátmérő, alul a csukló kerülete.
6" = 15 mm
6.5" = 16.4 mm
7" = 17.6 mm
7,5" = 19 mm[ Szerkesztve ]
-
gipsztigris
addikt
válasz szaszlaci #4439 üzenetére
Egyetértek, hozzátéve, hogy van pár óra ami optikailag nagyobbnak hat (teljes számlapos, lünetta nélküli vagy belső lünettás órák), de ezeket is oda sorolnám ahová optikailag látszanak.
Volt nekem (21cm-es csuklóm van) 42mm-es Citizen BJ7010-59E órám ami optikailag simán a 45-ös diverek "magasságába" hozta az órát és nem látszott kicsinek. De egy vékonyabb csuklón viszont nagyobbnak tűnt mint 42mm.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
szaszlaci
addikt
válasz gipsztigris #4441 üzenetére
Igen, és még sok egyéb, ami változtat: a szögletes tok kis órát is jóval nagyobbnak láttat, vagy a nem hátrafittyenő szíj meg a csuklót mutatja vastagabbnak. Sőt, hordtam ilyen pirosas-bőrszínű műanyag G-Shock jellegű órát, kis számlappal, és az 42-es átmérővel kisebbnek hatott, mint egy 38-as, teljes számlapos.
Igazából csak a mihez tartásra szeretném felhívni a figyelmet, hogy legyen már szemünk:
-
JayZ
tag
Sziasztok! Kínai áron, de jobb minőségű, puha 'bőr" szíjat honnan szokás venni? Illetve szilikonosat? Illetve, van ehhez valamilyen tuti kis eszköz, cserélni a szíjat, vagy haverkodjak le a helyi órással?
[ Szerkesztve ]
-
virkir
veterán
válasz Dluinet #4443 üzenetére
A bal sokkal rosszabbul néz ki szvsz.
Amúgy kurvára unalmas, hogy mások mondják meg nekem mi a jó meg mi kell tetszeni.
Ha nekem egy falióra van a csuklómon mert az a jó nekem, pont lexarom ki mit okoskodik mint múltkor a tankos óránál."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
gipsztigris
addikt
Persze, ez igaz! .....bár, hozzáteszem, hogy a zemberek többségének szemében sokkal inkább nevetséges mint férfias, egy pálcika csuklón egy 45-50-es karóra. Én speciel halálra röhögöm magam amikor ilyet látok. Fiam haverjainak is mindig mondom -mikor odavannak a brutális méretű (az én kezemen pont jól mutató) óráimtól,hogy édes fiam, először konditerem (hogy elbírd azt a nagy súlyt) utána lehet majd nagyméretű órád.
(#4444) JayZ
Kínai áron mit jelent? Ebay-en 3-3,5 ezer forintért lehet eredeti bőr szíjakat rendelni Kínából. Olyanonat amit itthon min. duplájáért forgalmaznak. Szíj szerelő szerszám. Ebay-en cca. 500 forint a jobb minőségű.
Sokat mondtam az 500 forinttal. [link]
[ Szerkesztve ]
-
szaszlaci
addikt
És két darabos bőr, vagy bújtatós NATO? Utóbbit ezresért vett itt valaki nem rég, és az tényleg puhább érzetű tud lenni, mint a kétrészes.
virkir: Ki akarja neked megmondani, mit hordj? Én biztos nem, mivel mondandóm az itteniek nyitottabb részének szól, aki mocskolódás és komplexusok nélkül is el tudja dönti, elfogadja-e, amit írok.
Szóval ha lekszarod, mit okoskodok, akkor talán ne is reagálj rá.■■■ pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt
-
szaszlaci
addikt
válasz pulutodurumo #4448 üzenetére
Valóban érdekes, nálam pont fordítva van. Ha előre csúsztatva hordod, hogy nem fáj, ahol belenyomódik az óra korona része (bal kézen), mikor hátra hajlítod a kézfejed?
Mikor volt egy nagy, nehéz, robusztus és már túlméretes 44-es fém órám, vastag és nehéz fémszíjjal, akkor a vele töltött szenvedés után döntöttem el, hogy soha, semmikor vastag fémszíj, mert azt ugye lecsúsztatva kéne hordani. Folyton igazgattam, mint egy emos a haját, nem is értettem, másnak hogy lehet kényelmes. Akkor persze azt hittem, a karóra ilyen, és hát kellett a presztízs egy műszaki eladónak.
-
gipsztigris
addikt
válasz szaszlaci #4449 üzenetére
Itt lehet utalni az alap gondolatodra, hogy megfelelő csuklón megfelelő méretű óra. Egy jól megválasztott méretű órának el kell férni kényelmesen a bütyök és a kézfej között.....szerintem!
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Okos Otthon / Smart Home
- Politika
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Tömeges letartóztatás volt Dél-Koreában az ország legnagyobb kriptocsalása miatt
- Jófogás tapasztalatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest