Hirdetés
- EAFC 25
- Xbox Series X|S
- Star Wars: The Old Republic - MMORPG
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 1 / 2
- Gray Zone Warfare
- Steam topic
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Azonnali játékos kérdések órája
- Máris elérhetőek a WarCraft sorozat első két részének remaster kiadásai
-
GAMEPOD.hu
Minden ami kínai és óra, és minden ami olcsó és jó óra.
Bizonyítsuk be, hogy ami kínai és olcsó az is lehet jó óra. :-)
Új hozzászólás Aktív témák
-
freddirty
senior tag
válasz cicur99 #3598 üzenetére
Szabályozásához azért több kell , de méréshez vannak appok, az előző hozzászólásban nagyon szépen felsorolva.
Az utat én is végigjártam, hadd osszam meg a tapasztalatom: telefonos apphoz sok headset-et ki kell próbálni és a legerősebb mikrofonút használni. De így is elég gyenge az eredmény, pl. egy hangosabb zsebórát szépen megmérsz vele, de halkabb órákkal nem bírsz korrekt eredményt kicsikarni.
Utána nézelődtem minden irányba, pl. a tickoprint.de készít külön erősítőt és mikrofont az appjához, de aranyárban adják.
Persze mehetsz a DIY piezo mikrofon irányában is az olcsóbb.
Részemről a legjobb ár-érték arányú megoldás végül a magyar gyártású horométer lett: horometer.com. Ez utóbbi hordozható mérőműszer, egymagában is megállja a helyét, van kvarchoz is szenzorja. Ezen felül kb. azt is tudja mint egy telefonos app és egy plusz vásárolt-gányolt mikrofon.[ Szerkesztve ]
fred
-
szbalogh
addikt
válasz freddirty #3605 üzenetére
Próbáld ki a Watch-O-Scope-ot! Ingyenes és nagyon profi. A szenzor is meg van egy ezresből.
Sokkal jobb, mint a régi célműszerek.
[link] A kettővel későbbi hozzászólásban pedig egy ennek a programnak a segítségével beszabályzott kínai óra van, ami azóta is ezt a járást produkálja.A 60 napos próbaverzió után csak a képmentés és az összesítő riport készítés nem működik de az összes többi igen. Egyébként újratelepítve megint él a 60 napos teljes értékű próbaverzió. Tegnap próbáltam ki.
[ Szerkesztve ]
Nick: HE_Storm
-
blt.62
őstag
A hagyományos csatos szilikon óra szíjakhoz létezik valami utólag felrakható biztonsági csat? Egyszerűen nem tudom megszokni hogy mindig beleakad valamibe a szíj vége. Eddig csak biztonsági fémszíjas óráim voltak de ezen az okosórán szilikon szíj van és nem cserélhető. Ha van ilyen akkor képet kaphatnék hogy hogyan néz ki?
[ Szerkesztve ]
MegtorloXp
-
MenőManó03
csendes tag
Sziasztok,
7 éves gyereknek keresek órát. (digitális kijelzőset, és mutatósat is). Mindkét ajánlás jöhet.
Melyik márkát érdemes nézni, és hol?
Eddig a skmei-t néztem 7-10 dollár között, de hátha van más ajánlott is.
Válaszokat előre is köszönöm.Ha az élet citromot ad, csinálj belőle limonádét!
-
nagyúr
válasz MenőManó03 #3608 üzenetére
Decathlon-ban GEONAUTE W200
"Mindig is első szerettem volna lenni!" - II. János Pál pápa
-
terra052
őstag
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz Avicularia #3611 üzenetére
Én is megtanultam bal kézzel egerészni, amikor a jobb könyököm begyulladt-lebénult a sok internetezéstől. Pár hét pihentetés, és rendbejött. A bal könyök meg begyulladt.
Gyereknek könnyű. Digitális műanyag Casio, 50m vagy 100m vízállósággal és 10 éves Li elemmel. Amelyik tetszik neki. W800 mindenre jó, Dagályban teszteltem 26-36 fokos vízben órákig a sok éves tömítést.
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
titán
válasz 5-ös kezelő #3613 üzenetére
Csak a lelkére kötni, hogy a vízben ne nyomkodja.
evDirect villanyautós töltőhálózat
-
5-ös kezelő
senior tag
válasz pprod94 #3615 üzenetére
/Még/ nincs ilyenem, a 1068-on nem lehet. Casiókon sem mindegyiken lehet. Ne nyomogasd.
Ha esetleg valakit érdekel a korábban mutatott "Ro" Explorer II. kínai órám, írjon privát üzenetet bátran. Azóta is hibátlanul megy, napi 5s-en belüli pontossággal. Nem akarom megtartani, nehéz leolvasnom este.
[ Szerkesztve ]
39 mm-es Archimede Pilot eladó
-
vacs
veterán
Srácok kéne kis tanács, mert ezt nem vágom.
Karórát szeretnék rendelni, találtam egy rejtett ledes OHSEN-t.
A probléma, hogy 2 hirdetést találtam az ohsen watches China store-ban (tehát egy eladótól).
Ebben a Red with passion típust választom (második óra, piros gumi szíjjal), akkor €18,69.
Ebben a hirdetésben is a Red with passion típust választom (első óra, piros gumi szíjjal), akkor itt €11,36-t ír.Tehát az eladó ugyan az, szerintem az óra is!
Jól gondolom, mert ha igen, akkor jó lesz nekem az olcsóbb áru is.Amúgy az OHSEN órák ajánlottak?
(^)(>.<)(^)
-
terra052
őstag
Egy kis szösszenet vasárnap délutánra az órák használatáról, karbantartásáról. Profik kihagyhatják, mindenki más gyerünk olvasni
werkmania.hu
-
rolika00
csendes tag
Üdv!
Mit ad isten, átnéztem a svájci topikba, és megütötte a szemem a Casio Submariner órája, a MDV106-1AV. Viszont, az országban ezt nem forgalmazzák, még használtan is csak egy darab kéket láttam (fekete kellene). Árban elég megfizethető, ezért képes lennék szemet hunyni, hogy elemes és nem automata.
Namármost az lenne a kérdésem, tudnátok mutatni pár olyan küldöldi oldalt, ahonnan ez megbízhatóan lerendelhető?
-
Bicskás
senior tag
Helló topiklakók !
Van valakinek Miyota 821 A Japán Autómata szerkezettel szerelt órája ?
Ha igen, kérem ossza meg velem a tapasztalatait, köszönöm.
Melyik Magyarországon a legnagyobb készlettel rendelkező órás bolt akiket érdemes lehet megkérdezni egy egy ritka darab fellelhetőségéről az üzletükben ?
-
terra052
őstag
válasz rolika00 #3624 üzenetére
Tessék: nywatchstore. Megbízható, az enyém is onnan jött
werkmania.hu
-
rolika00
csendes tag
válasz terra052 #3626 üzenetére
Megnéztem, elég húzós a postaköltség itt. Viszont, ha tapasztalatok szerint átjön a vámon (tuti megfogják sztem az USA miatt..) akkor is elég jó árban marad. Eldugott magyar oldalon találtam egyet, 21000 + PK.
De, ha te megválnál a tiedtől, racionális áron, örömmel átveszem!
-
Mykeee0923
csendes tag
Holnap az Amphibia-t viszem uszodába, kis edzésre.. kíváncsi leszek
-
Mr.Csizmás
titán
"Szólítson csak Cirminek." | B&B XI | 3D nyomtatás Bp és környéke |
-
titán
válasz Mr.Csizmás #3631 üzenetére
Jesszus, ez valami 1985-ből bentragadt készlet?
-
titán
válasz pulutodurumo #3635 üzenetére
A nyolcvanas évek másik hülyesége a dallamos casio órák voltak, amelyek minden órában csipogtak kettőt (püty-püty). A nyolcvanas évek végére általános iskolában mindenkinek csipogós órája volt, ezért minden egész óra körüli pár percben nem lehetett tanítani a folyamatos csipogás miatt. Az a hangos csipogás mekkora marketingötlet volt, egyszerűen mindenki hordta magával a reklámhordozót, terjedt is, mint a rák. De mivel a 90-es években én közép- és fősulira jártam, a folyadékkristályosok további forradalmából (ezek szerint volt még távirányítós is) kimaradtam. Középiskolától a swatch volt a divat (ha csóró voltál/voltam, akkor q&q, meg egyéb ócskaságok), a folyadékkristályos a gyerekek órájának számított.
[ Szerkesztve ]
-
Vertigo18
addikt
Természetesen ugyanabban az időben. Apám alig akarta megvenni, "számoljak papíron", ezt mondogatta... Milyen nehéz volt egy idő után nyomkodni a gombokat!
Ma meg már minden táskában ott lapul az iskolában a számológép, vagy mobil. Nem is hiszem, hogy tudnak papíron számolni a mai gyerekek.
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
-
Vertigo18
addikt
Nem véleményt írtam, tényt. Nem akartam véleményezni...
Viszont arra én is emlékszem, amikor óránként csipogott vagy 10 karóra... És ugye, mivel nem voltak "összehangolva", így kb. egy perc azzal ment el, hogy valami folyamatosan csippant! Volt, hogy ki is küldte a tanár azt, akinek csipogott az órája.
Hja, hát azok még órák voltak!
Vásárolnék M.A.G.U.S. kiadványokat! Pm me!
-
titán
válasz pulutodurumo #3641 üzenetére
A világ csomó részén már régóta (évtizedek óta) parkolópályán van. Nem lettek se bénábbak, se hülyébbek (illetve nem lettek hülyébbek, mint mi).
-
DoItYourself
addikt
Micsoda offolás! Beszállhatok én is?
Egy nyomós érv a kézírás mellett
1 nyomós érv amellett, hogy folyóírást tanítsanak az iskolában
A számítógépek miatt tanulhatnak rosszabbul a gyerekekEladó dolgaim: Marbo Sport MH-W105
-
titán
válasz DoItYourself #3643 üzenetére
Még a harakiri mellett is tudok mutatni 23-50-2000 nyomós érvet. Mindent összetetten kell vizsgálni. Amíg nem a folyóírással bohóckodik, addig is csinál valami mást helyette, tehá annak a plusszá be kell venni.
[ Szerkesztve ]
-
titán
-
terra052
őstag
Na erre varrjatok gombot: egy Sinn újdonság, amiben még Apple is van
werkmania.hu
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hozzászólásokban hirdetni!
Használjátok Hardveraprót erre!
A hirdetések linkjének megosztása is tilos!
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Szólánc.
- Milyen mosógépet vegyek?
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Megérkezett a Snapdragon X-hez tervezett Windows 11 lemezkép
- E-roller topik
- SkyShowtime
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs