Új hozzászólás Aktív témák

  • dirtboy86

    tag

    válasz TomDeNemm #26809 üzenetére

    Szerintem nem a névvel van a gond...a "red flag" maga az , hogy a srác kb annyit csinált, hogy kiment Törökországba, összeválogatott különböző alapanyagokat, inspirálódott már működő illatokból (koppintott), majd itthon eladja, mint egy szuper prémium, best in class, ha 1 üveg parfümöd van an Superz legyen - illatnak :D :D , fizet egy rakat influencernek, amivel egy elég nagy de kevésbé okos közönséget , vásárlói csoportot megfogott és ebből szép hasznot termel.

    Ezzel nem is lenne gond ha olya illatokkal álna elő , ami egyedi, önkifejező, de nem itt egy szimpla "dupe gyártás" folyik (csávókám szerintem elhiszi magáról, hogy valami újat hozott létre, pedig csak a meglévő kereket görgeti - ráadásul 1 helyben), úgy hogy közben pofátlanul elkéri a valódi értékének a sokszorosát.

    Példának okáért egy Turathi Blue ami ahogy itt kibeszéltük a Tygar copy -ja, 8-9k Ft -ba kerül 90ml, azt mondja rá az ember, hogy ok, megveszem, dupe, de olyan áron is van.

    Superz előáll egy "inpsirált" illattal (dupe-al) és eladja 32k / 50ml -ért , amiért szinte az eredeti illatot is megkapod... ez az egész egy 2023 -as parasztvakítás :)

    Picit olyan mint a Coca Cola és a "Kóla izű szénsvas üdítőital" --> ahol a 2. ért fizeted az első árát :D

Új hozzászólás Aktív témák