Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    Tegnap egy eleg meredek sziklas reszen jottem lefele eleg hosszan a maszashoz 2 bar -ig leengedett hatso gumival.(elfelejtettem visszafujni bele) Az egyik kisebb ugrato utan kicsit kicsuszott a kezembol a iranyitas, es par s-ig erintettem az osveny kb. 20cm magas sziklas oldalfalat. Mikor leertem, akkor meg minden okes volt, leraktam a bringat, vartam baratomat. Aztan mikor ujra felemeltem a bicajt, elkezdett cicegni, es azonnal le is engedett. Egy centi vagas a belson. A kulso sertetlen. A gumi minimalis nyomasa 35PSI, de maszni, meg lefele menni igazabol 30 korul a legjobb vele.

    Mivel tubeless kompatibilis, igy raszannam magam, hogy atalakitsam a kereket belso nelkulire. Ugye tubeless kivitelben lehet extrem alacsony nyomason is kozlekedni? A felni egy DT Swiss XR 400, a gumi Panaracer Fire XC Pro. Ahogy nezem a felni is alkalmas erre a celre.
    Innen mit kell hozza beszereznem? Kicsit dragallom egyebkent az arat, szoval nem feltetlen ragaszkodok ehhez a brandhez.
    Sajnalom, hogy a felnim Presta -s, mert a Schrader -nel van az a dolog defekt eseten, hogy lehet defektjavito sprayt hasznalni vele.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák