Új hozzászólás Aktív témák

  • Szakbarbár

    aktív tag

    venember83, Deicide, Szki, köszi a tanácsokat, akkor legközelebb ha megyek hosszabb távot viszek magammal több kaját is, és gyakrabban megállok. A víz pótlást nem szoktam elhanyagolni, a kulacsokat folyamatosan töltöm. Pl a visegrádi 100-as körön egy 40 g-os müzliszelet, pár szem szőlőcukor és egy sós perec fogyott el. Ez ebéd után 2-3 órával volt. Nagy tempót nem tudok menni, ahhoz még sokat kell fejlődnöm. Max 25-27-es átlagokat tudok az 50+ kilométeres távokon.
    Szki, hétköznap átlag heti 2-3 alkalommal biciklivel járok melóba, az napi 2x21 km. A reggeli éhgyomorra tekerést nem szeretem, de lusta vagyok korábban kelni hogy reggelizzek. Meló után már nincs nagyon kedvem vagy időm elmenni bármerre is, 6-ra érek haza és mindig van mit csinálni otthon, így a 100+ távokat hétvégére szoktam időzíteni. Fogynom szerencsére nem kell.

    lukaszokni: "ha ledobnának minket egy sivatag közepén, te étlen-szomjan tovább jutnál, mint a táplálkozó puhapöcsök".
    Szerintem ugyan addig jutnánk, csak én sokkal lassabban érnék oda.
    Múltkor ezt sikerült összehoznom: 1. rész
    + 2. rész. Ezen a távon elfogyott reggelire 2 szelet kenyér felvágottal, 1 hamburger délben, 2 müzliszelet, 3 gombóc fagyi és egy sajtos croissant.

    Deicide: Csak egy bajom van az energiazselével, az pedig az ára. Banánt is utoljára a Velence 10x-en ettem.

    Izotóniás italból mennyit lehet fogyasztani? Most úgy csinálom, hogy 2 db 0,5 literes kulacsból az egyikben víz van, a másikban izotóniás ital (Isorade). Viszont most kaptam 2 doboz 1x1 Vitaday Iso Sport pezsgőtablettát. Csinálhatom azt, hogy ha elfogy az Isorade pótolom a pezsgőtablettával, vagy egy nap csak egy adagot lehet fogyasztani?

    Ez a hozzászólás nem jöhetett volna létre elektromosság nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák