Új hozzászólás Aktív témák

  • Runner_fxr

    Ármester

    válasz sgx #39900 üzenetére

    Szia!
    Az, hogy hobbi kerékpározás nagyon tág fogalom, meg az a-ból b-be is.
    Egy valamit leszögezhetünk, ha olyan bicót akarsz, amivel a "kötelező műszaki vizsgán" kívül nem igazán kell foglalkozni, akkor ennek az összegnek a többszörösét kéne elkölteni, amennyiben új kerékpárban gondolkodsz. Ezek a legalapabb mtb-ok, igazából nem is hegyi kerékpározásra lettek kitalálva, bár első ránézésre úgy tűnik, meg van benne egy teleszkópos villának látszó tárgy is, de ennek ellenére ezek inkább városi használatra, illetve jó minőségű föld utakra, nyugodt, kényelmes stílusban való kerékpározásra alkalmasak. Tulajdonképpen mindenki hobbikerékpáros aki nem versenyez. :) Az osztrák DH pályákon, szórakozásból kerékpározó arc is hobbikerékpáros, de ettől még szüksége van egy komoly DH gépre.
    Visszatérve az általad linkelt bringákra, ha jól láttam mindegyik menetes hátsó aggyal rendelkezik, amik nem a hosszú élettartamról híresek. Persze attól függ mennyit mész, de ha naponta használnád, akkor mindenképpen kazettás rendszerűt ajánlanék, hátul 8 fokozattal és felette rendelkező kerékpárokat már ilyennel szerelik. Ha leírod bővebben, hogy hol és mennyit használnád, akkor meg lehet mondani, elegendő lehet e neked e bicaj valamelyike, vagy nem az ideális megoldás.

    (#39898) Cathfaern: Akikről én beszéltem azok rendszeresen kerékpároznak, vagy legalább is rendszeresen szeretnének kerékpározni. :) Ezért is érthetetlen számomra.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák