Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
arcitec
addikt
válasz Csápájev #305199 üzenetére
Megesik az ilyen szó se róla, bár szerintem ott bizony gyorsan ment, (kb 20) hiszen átsodródott a túloldalra és még az is sok volt. Kicsit jobban aláfordította a kormányt(hogy ne a bokrokban kössön ki, sorry de ez volt) és már ment is ki alóla. A másik meg, hogy egy olyan távra túra gép kell, ha lassabb akkor is. Na meg egy új gép(neki) amit talán még nem szokott meg, nem volt tapasztalat mit tud a bringa és a rajta lévő gumi úgy együtt.
U.I: Amúgy meg látszik, hogy mamil fiatalka, amikor leszólja a bringaszerelőt - nyilvános blogban - oszt egyből megy is vissza hozzá![ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
RobbyJr
őstag
válasz fulton #305193 üzenetére
Könnyű hálós, meg vékony a legjobb. Van nekem is több fajta, de van amelyik jó anyagú, csak kicsit vastagabb, és megérzi az ember 30-35 fokban, hogy nem olyan szellőző, mint a könnyebb-vékonyabb fajta társa.
Ki kell tapasztalni kinek melyik jön be, de ehhez jó pár mezt ki kell próbálni.Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Speedy007
őstag
válasz Csápájev #305202 üzenetére
Nem akarok okoskodni de a vastagabb kerék se nagyon élet biztosítás nálunk márvány hatású a járólap az aluljárókban esős/nedves időben állandóan parázok hogy ne csússzon meg alattam a vas mikor az "L" kanyart be veszem. Múltkor a 26"-s MTB-vel siettem pont arra nem voltam óvatos mert siettem hogy ne ázzak meg jobban úgy megcsúszott az első kerék mikor próbáltam be venni száraz időhöz való tempóval hogy alig bírtam megfogni.
-
Sleek
senior tag
válasz rétisün #305194 üzenetére
Oh nem csak veled fordult ilyen elő Én a láncfűrészre is tettem fel már fordítva a láncot, a vezetőt átfordítottam csak a láncot nem
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
belaazallat
addikt
válasz rétisün #305198 üzenetére
Közelre már kell a szemüveg, ilyen apró képeket már nem nagyon látok jól. (telefon) Monitoron sem sokkal nagyobb.
"Ha valami el tud romlani, az el is romlik. Ha nem tud elromlani, akkor oda kell adni Bélának, és el fog... ;]" by peterkeT \__/ Online FPS nick: Celpont \__/ Minden út járható. ... Harckocsival! Hummer rulez!
-
Tothgera30
Ármester
Topstone Carbon Lefty-vel van valakinek hosszabb tapasztalata?
"A pokol nem hely, hanem állapot"
-
fulton
addikt
Jó ez a garmin 1050. Csak q drága. Még NFC is van benne. Hangos navi..annyit tud mint az 530 idöben. Meg egy kicsit bumszli
[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Speedy007 #305172 üzenetére
Még jó, hogy nem egy hegy alatt lax mert akkor a nagyanyó keréken kellene tárold szétfeszítve a rugót ahhoz, hogy el is tudj indulni.
Más...ma elvittem Zasszonyt a Kékestetőre tekerni egyet és egyik lejtőzésnél akkorát zakóztam telefonnal a fél kezemben, nézve merre az arra, közben meg lesodródva a kib@xott félméteres tördelt szélű szutyok aszfaltról a sotterre harminccal, hogy most nem csak mély seb éktelenkedik egyik térdemen, de vállam is, melyre estem, alig tudom mozgatni. ...úgy érzem holnap traumatológia lesz belőle, ahol remélem megnyugtatnak mégsem tört, szakadt semmi. A drágaszágom, aki élőben követte az eseményeket mögöttem gurulva úgy üvöltözött és káromkodott pánikjában, hogy a segíteni akaró, a murván parkoló népek nemcsak visszahőköltek, hanem jobbnak látták abbahagyni a pihenést is és autóba szállva odébbálni.
Vége...
U.I....mindenesetre még feltekertem utána a tetőre a hátralevő jó néhány km-t, na meg vissza Pásztóra.[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
mauimagic
senior tag
válasz Hasaggymeg #305213 üzenetére
Flector port toljad, hátha segít, illetve remélem a műanyag kockának nem esett baja!
Gyors felépülést!
Hétvégén/3 napos ünnepen traumatológia...hátb@szki nemrég a purdéval volt benne részem...annyit mondok netrisk.hu, aztán irány AT vagy SK ha nem szeretnél kib.szni magaddal. -
Speedy007
őstag
Van mikor elfejtem hogy 1x7/8-n van a váltó és úgy rakom fel az utánfutót és csodálkozom hogy nem tudok fel menni a kis dombon az utcában .
Jobbulást és mielőbbi felépülést.
-
Ringman
nagyúr
jobbulást!
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
dom1n0
senior tag
-
Sleek
senior tag
Jobbulást kívánok. Látom Te is amortizálod magad rendesen
<OLYMPUS E-M10II VÁZ + EZ-M1442 II ,Canon R8 EF 24-70mm f/4L IS USM , TAMRON 70-210mm f/4 Di VC USD , SIGMA 150-600MM><Kross Level A2 Merida Scultura 300 ,Wilier GTR Team Rim Giant Xtc Slr 2 >
-
nagyúr
-
Mezga Aladár
veterán
Ajaj. Jobbulást.!
A Garmin nem volt veled? Nézhetted volna annak a naviját!
De ott volt! -
Maximum1
őstag
Elég muglis történet
Reméljük a legjobbakat, Jobbulást. -
szuszinho
őstag
Jobbulást!
Pedig mutattam már direkt, hogy hogyan kell ilyenkor hanyatt "leszállni".
[ Szerkesztve ]
-
Speedy007
őstag
Nyugalmak megzavárására alkalmas kép sorok következnek . Mióta meg van a Kellys kerékpár és még nem volt át építve akkor is írtam itt a topikban hogy a KTM Life Sport Trekking-hez képest nehezebbnek tűnik a kerékpár tank szerű érzésem van rajta. Ma le tudtam mérni a kettő kerékpárt mivel a Lidl-ben volt fel akasztós mérleg.
KTM Life Sport Trekking 1998-ból 7005-s aluminium váz 16.5kg 3*9 hajtással
Kellys Pheebe 10(30) CRX 20xx modell év 6061-s alumínium váz hasonló felszereléssel 1*10 hajtással 19kg
[ Szerkesztve ]
-
(ex)Cat
senior tag
baszki.. jobbulást! Remélem azért semmi komoly.
-
nagyúr
nem akartak belekeveredni semmibe.
jobbulást!
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
rob210
nagyúr
Sziasztok.
A "kisebbik" srác is elhatározta, hogy országúti kell neki. (16év 180cm)
A nagyobbiknak egy neuzer w....100asa van. Ő mindenhova ezzel jár.
Viszont a kisebbik nem fogja annyit használni.
Van értelme valami egyszerűbb gépet venni?
Pl. Egy régebi 1.0 neuzert? (Ilyet találtam 110e ért)
Illetve tudtok valami használtbringás oldalt, ahol valóban van is választék?
Marketplace kilőve mindent átnéztem.
A keret 170e max.
Renault power
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Köszönöm mindenkinek, ami meg a Garmint illeti most sem ment a crash report, vagy minek hívják, vagyis nem jelezte a bukást. ...sima aszfaltos lejtőzésnél viszont jött vagy 3 nagyszerű ugrás jelzés melyek közül volt 3,5 méteres is. Most mindjárt megyek a Jánosba lássam vannak-e klímák ...remélem nincs semmi komoly baj vállammal.🫣
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
őstag
-
RobbyJr
őstag
válasz Hasaggymeg #305227 üzenetére
Én csak azt nem értem, hogy ha volt computered is, akkor h-h nézted hogy merre az arra? Főleg telefonnal a kezedben 30-al
Én ha ismeretlen helyre megyek, mindig úgy csinálom, hogy mutassa a computer az útvonalat, így nem kell elengednem egy kézzel a kormányt, és tudok biztonságosan haladni.
Ha viszont nincs útvonal betöltve, akkor bicaj megáll, és úgy nézni merre az arra.Mindenesetre jobbulást!
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Kro
tag
Jobbulást! Vezetés közben nem telefonozunk!
Legközelebb inkább a garminnal navigálj. -
MC Pite
veterán
válasz rob210 #305226 üzenetére
Helló, megteszi az is, de eléggé az alja.
Fitnessek is játszanak, akár 30-32es gumival? Courier DT pl, agilisebb, strapabíróbb szar utakon.
Testbike bolha, bikemag apro.Hasaggymeg: Jobbulást!
Én csak gurulva merem a telót nézni térképpel, de 95%ban megállok, volt 1-2 majdnem esésem belőle.[ Szerkesztve ]
Pixel 8 | C4 SpaceTourer 1.2 Pt '18 | 208 1.2VTi '18 | https://www.spritmonitor.de/en/user/MC_Pite.html | https://www.strava.com/athletes/99769725
-
fulton
addikt
A lejtőzésnél a telefont sürgősen el kéne felejteni. Jobbulást kívánok!
Ha nálad volt a garmin miért nem arról nézted a térképet?RobbyJr
Ereszkedéskor én is mindig a térkép üzemmódban tolom a garmint így látom magam előtt milyen kanyarok ívek következnek.[ Szerkesztve ]
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Remélem tanultam ebből, bár fél évszadosan már nehezen tanul a zember. ...mindenesetre most rájöttem, hogy hiába állítottam be a crash alertet a Connectben mert a mérőn alapértelmezetten ki van kapcsolva a MTB/CX aktivitás profilban a sok fals pozitív miatt. ...na most lesz pánikolás a családban, mert bekapcsoltam és 2 helyre is megy a riasztás. ...én így tartom a kapcsolatot szeretteimmel, nem a faxbükkön.
Ami a navigálást illeti, aki Pásztóról nem tud nélküle felmenni a Kékesre aszfalton az nagyon hülye lehet, így én sem navigáltattam, akkor is éppen csak gondoltam ránézek a nyilvánvalót megerősíteni...hát nem kellett volna. ...na irány a Nepomuki Szent Jánosba meghallgatni a szentenciát.😬[ Szerkesztve ]
-
zsamiatt
őstag
Sziasztok, mi a neve a kormanyra szerelheto konyoklonek?
Eladó HP Proliant DL380 G6 használt szerver -- Érdeklődés privátban!
-
Speedy007
őstag
válasz Hasaggymeg #305233 üzenetére
Itt Nógrád Vármegyében még azzal is el lehet tévedni . Olyan utakat jelezki a GPS amin végig lehet menni közben az utca végén vagy középen egy lezárt ipar telep van vagy családi ház . Jobbágyi és Szurdokpüspöki között pl. pont ez van a csalitosban a sínek mentén aztán át rajta lehet csak közlekedni
[ Szerkesztve ]
-
padzso
tag
Minnél előbbi javulást!
Nem észosztás, de ezért van a telóm tekerés közben hozzáférhetetlen helyen, a bicajozás elég komplex művelet, főleg az ereszkedés, tehát összpontosítani kell 110%-on, mert észre sem veszed és a fagyi már vissza is nyalt.Ebcsont beforr!
-
Ixion77
addikt
válasz rétisün #305194 üzenetére
Been there, done that Kb. két hónapja. A frissen waxolt lánc még igy is olyan csendesen mozgott, hogy már 10km-re voltam mire megálltam hogy mégis mi ez a furcsa kerregés.
A nyeregcsövön neked is piros fényvisszaverő van? Én is pont ugyanezt találtam ki A kresznek sajnos nem felel meg, pedig szerintem nagyon jó megoldás. Én rajtam még az első villára is.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Ixion77
addikt
Na akkor te is megtanultad ezen a nyáron, hogy az előtted levő utat kell nézni kerékpározás közben, nem a telefont (te) / kulacstartót (én) / láncot (haverom) / váltót...
Jobbulást.
Annyi bíztatót tudok mondani, hogy a vállban nagyon szorosan vannak az izmok és izületek, ezért viszonylag kis sérülés, repedés, gyulladás, dagadás is ijesztő hatással tud járni (fájdalom, mozgásképtelenség). Azért meg kell persze röntgenezni hogy kizárják az esetleges súlyosabb, beavatkozást igénylő problémát, de viszonylag kicsi a valószínűsége. Általában rendbejön magától pár hét alatt.
"Seems like humanity needs war and famine to correct itself."
-
Hasaggymeg
Topikgazda
Na megmaradok...ficam lehetett, doki szerint pihentetéssel hamarosan helyrejön...Zasszony, biztos ami biztos, szintén megütött térdemet is jól megsugaraztatta. Azzal persze nincs semmi, csak egy mély vágás melyre kaptam Tetanuszt is, hogy kövér legyen a lúd. Erre mondják, hogy öröm az ürömben, örülök, hogy megúsztam ennyivel mert tegnap már, részben jobbik felem sugallatára, olyanokon gondolkodtam, hogy ettem és úgy műteni sem tudnak ha kell. ...mindenesetre így visszagondolva helyremozgathattam kiment vállam, legalábbis érzésre olyan volt, hogy mikor feltápászkodtam feszült mint állat, mintha nem lenne helyén, aztán bemozgatva pattant egyet és jobb lett, már csak durván fájt mozgatni.
[ Szerkesztve ]
-
fulton
addikt
Frankó kis cucc olvasgattam utána, 1050 edge. Kellene is mondjuk 50% BF.ban
De akkor a kormányon változna a konzol helyzete előrébb kellene hozni (hogy elférjen) de emiatt a lámpa hevederét kellene újra szabni, de akkor meg ha törik elérné a fejcsövet aminek nem örülnék, szvsz nem nem lesz 1050. Jó az 530. Így kell magad lebeszélni valamiről -
parandroid
félisten
válasz fulton #305241 üzenetére
Várd meg a 850-et, az ugyanazt fogja valszeg tudni, csak kisebb méretben, kijelzővel. Én most azon gondolkoztam, hogy a 1030 után a 1040 helyett 840 lesz ha jönnek a bf akciók. Navigálni úgysem szoktam vele.
Hasaggymeg, gondolom az a minimum bünti a nejedtől, hogy ő szúrhatott seggbe. Jobbulást, ebcsont beforr, a gépnek ne legyen baja, mert az drága.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
RobbyJr
őstag
válasz balintbaba #305245 üzenetére
Attól jobb nem is kell nekem sem. Érintőképernyőtől rosszul vagyok amúgy is.
Nincs lehetetlen, csak maximum Te nem akarod eléggé!
-
Maximum1
őstag
válasz parandroid #305243 üzenetére
"Navigálni úgysem szoktam vele."
Teloról kell kézben, lejtmenetben 30-al -
fulton
addikt
Milyen távot/elapsed time vállaltok be >35 fokban napközben mondjuk délben indulva? Nem erdőben, síkon napon.
[ Szerkesztve ]
-
Because
őstag
válasz MC Pite #305101 üzenetére
Elég későn válaszolok. Sajnos tudom milyen a helyzet ezen a téren is... Az én városomban is létszámhiány van.
Ma vettem át egy sportkamerát, miután egyszer már kiborították alólam a bicót és az elmúlt héten is egy kisteher leszorított. Viszont azt is tudom, hogy nem ettől leszek nagyobb biztonságban.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest