Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Vásárlási segédlet - Karbantartás - Egyéb hasznos dolgok
Mielőtt kérdeznél olvasd el a téma összefoglalót, vagy használd a keresőt
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
válasz ZavaBalazs #276448 üzenetére
Ezt az átlátszót nem vágom. Mármint hallottam már róla, de egyszer meg kellene nézni élőben. A krémre azért voltam így rákattanva, mert a profinál is ezt látom.
Most nekem is sima fekete GP5000-ek vannak fent. Már múltkor is nagyon vacilláltam a krémen, de akkora volt a felár, hogy hülye lettem volna.„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Because
őstag
válasz Hasaggymeg #276441 üzenetére
Én már tényleg csak összerakni veszem a bringákat
#276442 Ringman: 140000 HUF-ot vont le.
#276446 jjeahh: Hát nagyon remélem, hogy nem. Oldalukon ez áll:
Hungary: Free shipping is available depending on goods ordered and order value. Shipping costs will be advised at the basket/checkout.
Shipping on wheels and bikes varies depending on value.
Currency: Select British Pounds (£) to be charged in British Pounds – Prices include VAT.
Please note: We now ship via UPS. Customs/Import duty is included.[ Szerkesztve ]
-
lsebestyen
addikt
válasz lsebestyen #276447 üzenetére
Áhh, oké, szóval így.
@#276448ZavaBalazs: így már világos.
-
Jester01
veterán
válasz Istv@n #276355 üzenetére
Elvileg az egyik a guide a másik a tension pulley. Gyárilag különbözik, de hogy mennyire számít azt nem tudom.
Jester
-
fulton
addikt
válasz rétisün #276450 üzenetére
ez az. Na ilyenek nem lesznek rajta. A hood ba van integralva 2 nyomógomb ha jól tudom egyenként 3 funkcióval.
Di2 Ultegra szett van rajta.
Azért is szimpibb mint pl a drágább SLT model, mert ott már integrált az egész kormány, és abban sztem már akkor jó gondolkodni, ha kialakult a megfelelő kormány méret és stem hossz. Na meg az ár..[ Szerkesztve ]
-
.LnB
titán
válasz fulton #276457 üzenetére
Én nem olvasom már rendszeresen a topikot. De te még mindig nem vettél bringát?!
De gratula a 11k km-hez! Nagyon durva. És mindezt egy Csepellel. Akik meg beszoktak neked szólogatni a Csepel miatt, fele ennyit se mentek mi?!
[ Szerkesztve ]
„A kerékpározás első szabálya, hogy szenvedned kell, és senki más nem teheti meg helyetted. Semmilyen számítógép vagy edző által kitalált program nem tudja elérni, hogy kevésbé fájjon.”
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Ringman #276442 üzenetére
Az XT-t nem bonyolították el, szerintem nem fért volna egy PDF-be az összes alkatrész. ...amúgy ha jól emléxem össze van szegecselve az egész.
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Hasaggymeg
Topikgazda
válasz Istv@n #276355 üzenetére
A fogszám ugyanannyi, de a Shiminél kissé különbözik a kettő és van forgásiránya is. Ugyanakkor korábbi szereléseim alapján megkockáztatom, hogy ha mindent felcserélnél (helyet, forgásirányt) akkor is elmenne.
[ Szerkesztve ]
"Végy egy kerékpárt,nem fogod megbánni...feltéve ha életben maradsz."Samuel Langhorne Clemens link: https://cdn.rios.hu/dl/upc/2024-02/02/91209_d2j2gi0v6zwls7lx_1000006503.jpg
-
Toobee
veterán
válasz Csokicsibesz #276373 üzenetére
apropó, görgő téma.
Ki tudtok segíteni infókkal, esetleg?
Elite SUITO-T, ez még emészthető árban van a németeknél(489 EUR). Mivel kell sort is venni hozzá, nem tenném rá a Checkpointot, meg amúgy is azzal járok munkába. A fullymat sem szívesen, bár ahhoz olcsó a sor, de erre a célra lenne azért egy jobb bringám, az pedig a 3x7 sebis Scott Yecora
Ehhez olcsó minden, de vajon fel lehet tenni a hozzá való sort és beállítani rendesen?
Gondolom a görgőhöz kéne még:
Elite Folding Mat
Elite Protec Plus Sweat Cover
Szóljatok, ha van jobb otthonra, ami halk és okos. -
Ringman
nagyúr
kezdem elveszteni itt a fonalat...
most akkor a hátsó féknél egy v 2 alátét kell a csavaroknál a váz alá? a 140 -> 160 mm-es adapterhez adtak egy viszonylag vastag alátétet, akkor a vékonyabb nem kell már?
+ ha túl hosszú a gyári csavar, akkor mehetek boltba rövidebbért?
(most képzeljétek ide azt a csavar, aminek a végére sasszeget lehet rakni)[ Szerkesztve ]
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
rétisün
veterán
-
fulton
addikt
Köszi alakul a bringa project
#276466rétisün: igen, 3 gomb van rajta (ami a csepelen van) és így kényelmesen elérem oda nézés nélkül is azt a képernyőt amit látni akarok ha rápillantok.
3 gomb van rajta (adott gomb több funkciós), bluetooth mód kommonikál az 530-al. Lehet időt indítani lámpát(garmin) kapcsolni, lapozni meg ilyesmik.
De az alsó fehér gomb ami alatta van az már más, az az első lámpáé, azzal tudok pl reflektorozni, vagy pillanatra átváltani reflektorra (villantani pl autósnak, ugyan az mint autóknál a távolsági)), illetve a fényerőt is azzal tudom módosítani.[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
napi színes: ma egy karbon fully orbeával hozták ki a kaját.
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Ringman
nagyúr
válasz gonnok #276469 üzenetére
160-as tárcsa lesz, így kell az adapter, azt rajta is van már a féktesten. az alsó csavar hosszával van problémám, ezt kéne belőnöm - szerezni egy rövidebbet.
Eladó használt nyergek: SQLab 611 Ergowave CrMo 14 cm: 30e | Ergon SR comp men road S/M 22e | Pro Turnix Perf. AF 275x132 mm 25e || Használt Cane Creek eeSilk 27.2 x 350mm Road 20 mm 63e
-
nagyúr
válasz Hasaggymeg #276351 üzenetére
ja, jó kis reflektív cuccaik is vannak az északiaknak, mert aki nem bírja a piát a sarkkörön, az kénytelen más hobbit keresni magának, amíg a három hónap mordor tart.
én most lőttem egy ilyet, elég jó áron adják. majd ha megjön rávakuzok sötétben, kíváncsi vagyok, tényleg ennyire világít-e.[ Szerkesztve ]
Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.
-
Because
őstag
-
lsebestyen
addikt
válasz Toobee #276464 üzenetére
Nekem Suito-T van, 3*8as bringával. Vettem a sorhoz egy 1.85mm-es hézagolót. Hibátlanul vált, semmit nem állítottam utána, ha beleteszem a hátsókereket a bicóba, akkor sem kell állítani semmit. Alátétből ugyanez van amit linkeltél, nem nagy cucc, hangot ez nem tompít. Abból az izzadság felfogóból pedig decás van. Járt hozzá egy kulacstartó is, azt mondjuk nem használom.
Szóval a 7 sebesség már lehet, hogy necces, de lehet jó lenne a nyolcas sor a 7 sebességeshez is.
-
Csokicsibesz
tag
válasz Toobee #276464 üzenetére
Én aprón lőttem a Diretót még tavaly, szóval szerintam az érdemes nézegetni. Igazából ha újat akarsz venni akkor lehet zwift hub éri meg a legjobban, mert ahhoz van egysebis megoldás és onnantól igazából már nem kell mást szerelni.
De Te is tudsz egysebis megoldást csinálni, Zolkow-nak így van megcsinálva, a részleteit Ő tudja leírni. ERG mód miatt igazából tudod vezérelni a görgőt (akár head unittal is, legalábbis a Garmin tudja). Ha meg Zwift és társaiban gondolkodsz, akkor ott a görgő vezérlését teljes mértékben a program intézi.
Ha ugyan úgy akarod használni a fokozatokat, mint a rendes bringán akkor kell egy kis játék hátul, végig kell játszani milyen spacer kell a sorra, meg lehet kicsit állítani kell a váltón. De egyébként be lehet lőni teljesen jóra.
Ha Shimano HG sor a 7-es, akkor az kompatibilis lesz a görgő HG sorával is a spacer egyedül a kérdés.Szerintem nem kell túlgondolni a matracot, veszel egy sima pár ezer ft-os fitness szivacsot az izzadságnak, a görgő alá meg beraksz egy mosógép alátétet és kész a dolog. Én ezt tolom lakásban, a mögöttem lévő szobában alvó gyerek nem kell rá fel. Ha jól be van állítva, akkor csak a lánc futását hallod és ennyi. Az izzadságot meg letörlöm magamről egy törcsivel, nincs fancy kifeszítős valamim, mondjuk a Triban bírja .
[ Szerkesztve ]
-
addikt
-
fulton
addikt
válasz Dark Archon #276477 üzenetére
fekete mellett döntöttem. Nem szép a narancs (nekem), nem megy semmihez. Bár ezen a vidin baba nagyon .
[ Szerkesztve ]
-
Fall-N
veterán
válasz balintbaba #276451 üzenetére
Igaz outinál van, MTB vonalon nem hozták ki. Outi alkatrészeket kevésbé követem.
Igen kevesebb kábel kell, de SRAM-nál semmilyen sem kell, ezért nagy az előnye. Csak fel kell szerelni, párosítani és már működik.
-
Ringman
nagyúr
válasz Because #276481 üzenetére
sajnos ebből nem lehet egyértelműen megállapítani a keresett adatokat, nem szerkeszthető ki a geometria.
egy gravel villa kb 385-400 mm beépítési magasságú, így ebből + a head tube lengthből (+ szögfüggvények ) már lehet becsülni legalább a stacket, utána már a reach is meglehet.de vicc, hogy nem képesek megadni az alap paramétereket a gyártók/forgalmazók.
[ Szerkesztve ]
-
Toobee
veterán
válasz Csokicsibesz #276476 üzenetére
Köszi!
Emlékeim szerint a 7-es sor még nem kazettás, de végülis otthon van a Cannondale CAAD is, az már 8-as, az tuti jó lenne erre a célra. Még nem vagyok teljesen biztos benne, hogy szeretnék görgőt venni, a szabadgörgőmet eladtam tavaly, mert rühellek bent tekerni, hangos is volt, unalmas is. De lehet adnék egy esélyt az okosgörgős felállásnak, ki tudja... -
addikt
válasz balintbaba #276451 üzenetére
ráadásul lehet a vázon belül is húzni
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
Ringman
nagyúr
válasz rétisün #276487 üzenetére
állványon van és lejt előre. a villa miatt meg post mount -> flat mount adapter kell hozzá.
-
fulton
addikt
milyen méretben kellenek az adatok?
-
-=RelakS=-
veterán
Biztos vótmán, de tessék, 3,6kg-os bringa (GCN Tech)
Itt streamelek játékot időnként: https://www.twitch.tv/relaks__
-
addikt
válasz -=RelakS=- #276491 üzenetére
falidísznek jó gondolom még alattam is darabokra törne, pedig alig bringázok
“The trouble with the world is that the stupid are cocksure and the intelligent are full of doubt.” - Bertrand Russell
-
fulton
addikt
válasz fulton #276490 üzenetére
"This one here is the 53cm, and has a 540mm top tube and 160mm head tube creating a reach of 382mm and a stack of 587mm. The head angle is 71.5° and the seat angle 73°, while the chainstays are 435mm long, adding to the stable nature of the handling."
+ a hiányos táblázatból (elég komolytalan benyomást tesz)ki lehetne indulni és kiszámolni , de én már ránéztem, ezekből az adatokból(dőlt betű) valami el lett írva, valamelyik szám, mert a top tube hossz nem jöhet ki annyira: 382 reach, 587 stack, 73 fokos üléscső, és 71.5 fokos fejcső szög mellett.
De egyébként én azt tenném, ha nagyon kell az adat, írnék a gyártónak egy levelet, hogy adják meg.
[ Szerkesztve ]
-
balintbaba
tag
válasz Hasaggymeg #276419 üzenetére
Most nézem, van könnyebb is. Ezzel az a baj, hogy acél+alu, amit még nem nagyon tudnak jól megoldani a kínai barátaink. Berendeltem egy arany színűt, kíváncsi vagyok.
-
MPowerPH
félisten
-
addikt
-
fulton
addikt
válasz Dark Archon #276496 üzenetére
Na igen a kosz, ettől én is tartok. Vettem a MucOff nak ezt a Matt Finish Detailer cuccát, hátha valamit "ad" neki. Pontosabban attól tartok mennyire lehet majd törölni nedves ronggyal át a vázat, az fog e "karcot adni neki". mert ha igen, akkor babrás lesz nem kicsit a takarítása.
narancs meg.. azon szerintem kevésbé látszik meg a karc (gondolom én..fene tudja), meg este is szerencsésebb- bár ott a lámpa ez az láthatósági dolgok.....Volt némi hezi hogy melyik legyen aztán fekete lett.Az egy gyárilag ehhez a modellhez (valamint SLX és SLT hez) (alsóbb modellhez opcionálisan) járó tároló "doboz" direkt az Agree modellekhez. gyári cucc vázhoz igazítva. Abba tehetsz belsőt ezt azt...ugyan arra szolgál mint nekem a csepelen a kis táska.
A di2 aksija a középcsapágy háznál van alul, a vázcsőben.[ Szerkesztve ]
-
peugeotmate
őstag
Sziasztok! Nincs valamelyikőtöknek egy felesleges, eladó, nem kellő Shimano sm-pd 22 adaptere SPD pedálokhoz, amivel taposó pedálként lehetne kiegészíteni azt? Egy ilyen: [link] Ha lenne, akkor írjatok privátban, vevő lennék rá!
meg
Új hozzászólás Aktív témák
- RAM topik
- iPhone topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Gumi és felni topik
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen TV-t vegyek?
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest