Új hozzászólás Aktív témák

  • MPowerPH

    félisten

    válasz velizare #259374 üzenetére

    Eddig sem foglalkoztak ezzel, akinek nincsenek elvei, hogy iszik vagy vezet, az korabban is beult az autoba 2-3 sor utan. UK -ban is lehet vezetni 2 pohar sor, vagy 1 pohar bor utan. Szerintem tok jo, mert a vacsorahoz megihattam azt az 1 pohar rendes bort a felesegemmel, es utana meg hazamehettem. Ha varoson kivuli etterembe mentunk, akkor ez nem volt rossz dolog.
    A problema azzal van, hogy mindenkinek maskeppen hat az alkohol. Asszony 1 pohartol is kepes becsipni, ami mar az az allapot, amikor nem szabad volan moge ulnie.
    En 2 sor utan nem vettem eszre, hogy problemaim lennenek. Viszont anno teszteltuk, szimulatorban 2 korso sor utan, 15 percet pihentetve lassultam 0,9-1,1s -et Hungaroringen 1 koron, ami viszont nagyon sok egy 1:44 -es ciklusban. Szoval mar az a minimalis alkohol is csokkentette a reakcioidomet.
    Ha minimalis veralkohol szinttel balesetbe keveredsz, es elvileg nem Te vagy a hibas, akkor is rad lesz varrva a fele, mert a biztosito szerint teljesen jozan allapotban valoszinuleg elkerulhetted volna az utkozest. Szoval hiaba engedelyezett, csak sajat felelossegre.

    [ Szerkesztve ]

    Don't Tread On Me

Új hozzászólás Aktív témák