Új hozzászólás Aktív témák

  • trialboj

    őstag

    Hosszúnak nem mondható (3-4000km)de boldog élet után végleg tönkrement a super silent shimano xt hátsó tengelyem. (használtan vettem egy demo bringából)

    Rendeltem egy újat, nem boost, ez viszont visít mint az isten verése, rettentő irritáló az előző után. Másnak is ilyen mocsok hangos, és idegesítően zümmögő? Az utcán mindenki felém fordul, olyan mintha konstans csengetnék mikor nem tekerek.
    Van bármi trükk amivel lejjebb lehet venni a hangját? Úgy olvastam hogy az első generációs hátsó agyaknál, még nem rakott a fogak közé zsírt a shimi, aztán meg elkezdték ajánlani a szerviznél is, erről tud valaki biztosabb infót?
    Kész rejtély ez a shimano hátsó agy, neten is sok videó van emberekkel akiknek kikapcsol, akiknek mindig csendes mint az enyém volt, de ami most van nekem az 50 fölött is visít, csak már nem hallom, aki mögöttem jön viszont 10 méterrel hátrébb is jól kivehetően hallja mind a 100 akárhány pontos reteszelést.
    Bármi tippet szívesen fogadok, még akkor is ha megrövidíti a élettartamát, csak sikerüljön valahogy lecsendesíteni. Túrázós természet járáshoz nem való a chris king féle zajongás.

    [ Szerkesztve ]

    "Do not go where the path may lead, go instead where there is no path and leave a trail." // Ralph Waldo Emerson //

Új hozzászólás Aktív témák