Új hozzászólás Aktív témák

  • Angie™

    addikt

    válasz 6030D #240087 üzenetére

    Nem raktam fel.
    Most két új bicajjal kezdek neki az évnek. Van egy Scott scale 930 custom és egy Giant XTC Advanced SL custom bicajom. Tavaly volt egy szintén Scott Scale 930-am, de kapott egy új vázat és egy jobb kerék szettet. Giantból sima XTC Advanced volt, az is kapott egy új vázat és komolyabb váltást, fékeket.
    De sokat szoktam menni a párom 27,5-es Giant XTC alu gépével is. Van egy épített görgős bicajom és egy retro, felújított Trek 26os kis montim, főleg csak emlékek miatt.

    Ha valakit érdekel rakok fel képet, de fent vagyok stravan, ott sok képem van, de még TIK-TOK on is. Ez utóbbi abba is hagytam miután jöttek a gyűlölködő kommentek, hogy milyen drága bicajokkal járok. Én nem szoktam bántani senkit, ha látok egy drága autót vagy szép családi házat. Mert nekem még azok nincsenek pl. Nah mindegy ez egy másik történet.

    #240085

    Használtam már városi e-bike ot, valami 5-6 centit mozgott a teleszkópja. És még úgy is kényelmesebb volt vele menni itt a városban. Csak amit nem szabad elfelejteni, hogy N szabad vadulni vele szvsz :B

    [ Szerkesztve ]

    ⏺︎ Bankot váltanál? Segítek! Küldök meghívót! ⏺︎ Gránit Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz: 10+40e ⏺︎ K&H Bank meghívó az ajándék 10.000Ft-ért, belépési bónusz 10+40e ⏺︎ Részletekért keress priviben! ⏺︎

Új hozzászólás Aktív témák