Új hozzászólás Aktív témák

  • Rigormortiis

    addikt

    válasz arcitec #194138 üzenetére

    Itt a városban ha kivesszük az öreg csettegőket a képből nagyon sok montit látni. Nem azért, mert terepeznek vele, hanem mert jól néznek ki, és lehetőleg tökig ültetve hajtják. Nekem is van ilyen ismerősöm, csak munkába jár vele. Mi ezzel a gond? Csinálja.

    Nem te írtad, hanem valaki korábban, hogy a cross/trekkingezésnek nincs sportértéke...wtf? Annak, hogy ledörrentek 70/80 km-t megállás nélkül nincs sportértéke? Ne viceljünk már. Vagy csak az sport, amit montival vagy ouival űzünk? Amikor eldörrentek a talpig beöltözött outisok mellett mindig eszembe jut, amikor az edzőteremben látok olyanokat, akiknek a cipőjük többet ér, mint rajtam minden és az egész éves fehérjére költött összegem, és persze szinte mindent szabálytalanul csinál, de abból is keveset. Ehhez sincs közöm, csinálja, valamit mégiscsak mozog...

    Biztos, hogy én is jobb időket futnék egy outival, csak épp nem tetszik a felépítésük. Plusz mivel városban is használom a kerékpárt és nem akarok egy külön, komolyabb bringát fenntartani, ezért az ki is van lőve. Én megértem, hogy ha valaki nagyon rákap, azzal csapatja. Csak ne szarozzunk már le mást, olyan fszságot meg végképp ne mondjuk, hogy crossal/trekkinggel nem lehet sportolni.

    Galaxy S23U, S21FE 8/256, Buds 2 Pro, Watch 5, Tab S8+, Playstation 5, Switch Oled

Új hozzászólás Aktív témák