Új hozzászólás Aktív témák

  • velizare

    nagyúr

    válasz Redneck #192252 üzenetére

    ja, messziről az asszony gépén is csak annyi látszódott, hogy ennek gyárilag valami g...ironda fényezése van. :DDD
    aztán volt, ami kiderült mérnök laikus szemmel ránézésre, pl. hogy a gumi cserés (sógor gyereke használta, szerintük tök jó állapotban van), van ami csak kipróbálva, pl. a féket szét kell szedni, és újrazsírozni, meg hogy kotyog a középső tengely (á, csak meg kell húzni), és van ami csak műhelyben és/vagy megmérve, pl. a fogaskoszorú cserés, a lánc cserés, a bovdenezés cserés, és hogy a monoblokk is cserés nem a hajtókar van csak lelazulva.
    ~10 éves bicajt veszel, számíts rá, hogy lesznek költségeid. az enyém nyilván egy extrém eset volt.

    de hogy konstruktív is legyek: a cube újabb bicajain saját kitámasztónak van előkészítés kialakítva, az univerzálisok nem feltétlenül mennek rá. mielőtt megvennéd, érdemes utánanézni, hogy ezzel a modellel mi a helyzet, mert ez nem feltétlenül lesz beszerezhető. a fényképen nem tudtam kivenni, hogy itt is olyan kialakítású-e a hátsó villa. feltéve ha ez mellett döntesz és akarsz kitámasztót.

    [ Szerkesztve ]

    Tudod, mit jelent az, hogy nemezis? Az érintett, erősebb fél kinyilatkoztatása a méltó büntetés mértékét illetően. Az érintett fél jelen esetben egy szadista állat... én.

Új hozzászólás Aktív témák